Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Allah razı olsun canım benim inşallah dediğin gibidir çok isterim. İkisini de. 🤩🤩 Doktorla henüz görüşmedim hemşire ile görüştük maşallah çok güzel artmış dedi perşembe keseye çağırdı bakalım o gün belli olur belki ikiz mi tek mi 🤩
ayy kız bak uzunda surmıycek hemen cagırıyolar keseyee hadı bakalımm sımdı gelmezde perb hee :D

Ay sorma valla ilk kan heyecanı fena bugünkğ çok komik oldu yine aynı yerde verdim kanı vezneden sonucu alırkende aynı adam vardı daha kağıdı vermeden aa betan artmış hem de 3 katı çok güzel maşallah sağlıklı ilerliyor dedi kağıdı sonra verdi 😅 sağolsun heyecanımı dindirdi. Diyor ilkini de vçben verdim ikinciyi de tatlım nerde dedi gittik ona tatlı aldık 😁😁 inşallah sırayla görürüm yaaa
Adama bak bedavaya da iş yapmıyor 🤣🤣

Evet ben saliyi bekliyorum şimdi 8 gözle 😂 dediğin çok dgru aslında kesesi bebeği kalbi derken eşyası eksiği bı baktin doğurdun 😂 normal insanlar gibi öğrensek keşke 2 3 ay sonra aaa ne güzel diye. 😂
Ay hep imrendim ya millet hamile olduğunu öğrendiği gün kal0 atışı duyuyor biz hamile kalmadan hamile olacağımız günü hesapliyoruz adalet mi bu🤣

2 ay güzel Bi süre inşallah hazır olursun o zamana 🥰 hep pozitif ol ve güzel beslen aynen düşüğn peşi gelir derler benimde bundan önceki tam düşük sayılmaz ama kimyasaldı hatta Bi arkadaşımda aynı benim gibi ondan da güzel haber aldım hep kimyasalın ardından geldik inşallah en kısa zamanda yüzün güler ❣️🙏🏻
Sayfalarda da çok okudum kimyasal yada düşük peşinden hamile kalmış çoğu kişi tabi nasip ama umut daha fazla 😊 Amin inşaAllah teşekkür ederim

Ay inşallah 🤩 nasıl yabancıysam bu konulara onlar ney diye bakındım 😅😅
Cinsiyet tahmin şeyleri işte ben hepsini ezberledim tek tek bakarız 🤣
Bizde çin takvimi rus takvimi işe yaramıyor dondurulmuş transfer olunca. Embriyoların oluşma tarihi başka çıkıyor son adete göre başka çıkıyor 🤣

Canım son araştırmalar almayın diyor ama ben yıllardır hastaya yaparkende alıyordum, kendime yaparken de alıyorum 😇
Ben alırsam sanki hiç kalmayacağımiz gibi hissediyorum zaten bazen açınca bile damlatmaya başlıyor vuruncada o vick sesini gobusumde hissediyorum hava sanırsam demi ha birde sen saglikciydin demi benim elimde geçen tedavimden kalma oksapar vardı son kullanım tarihi 01.2021 yazıyor yani birinci ayın sonuna kadar kullanabileceğimiz anlaminami geliyor?

Cinsiyet tahmin şeyleri işte ben hepsini ezberledim tek tek bakarız 🤣
Bizde çin takvimi rus takvimi işe yaramıyor dondurulmuş transfer olunca. Embriyoların oluşma tarihi başka çıkıyor son adete göre başka çıkıyor 🤣
Heee kız biz onları şey edemeyiz o zaman 😅 senin teoriler doğru çıktı mı peki minik bacılar için 😍🤩

Ben alırsam sanki hiç kalmayacağımiz gibi hissediyorum zaten bazen açınca bile damlatmaya başlıyor vuruncada o vick sesini gobusumde hissediyorum hava sanırsam demi ha birde sen saglikciydin demi benim elimde geçen tedavimden kalma oksapar vardı son kullanım tarihi 01.2021 yazıyor yani birinci ayın sonuna kadar kullanabileceğimiz anlaminami geliyor?
Evet canım bu ayın 31 i de dahil kullanabilirsin. Ben diğer sağlıkçı arkadaşlara da danıştım onlarda havasını alıyoruz deyince bende o şekilde devam etme kararı aldım, ama dediğim gibi tam doz uygulansin diye havasini almayabilirsinde. 🤗😇

Back