Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Tamam canım bende aynı düşündüm boşa gitmesin yazık daha tarihide olunca kullandım teşekkürler bilgilendirdigin için

Maalesef bugun kesenin içimde bebeği görmeye gittiğimizde gelişiminin olmadığını öğrendik düşük olmasını beklemem gerekiyor çok çok ama çok zor bi durum
Ne kadarlıktı ki? Allah yardımcın olsun inşaallah

Canim mide bulantisindan ne telefon ne tv hiç birseye bakamiyorum, sen nasılsın nasıl gidiyor
Benim de tek şikayetim o ama bugün daha iyiydim. Her yemekten sonra azıcık uzan hareket etme bi 15 dakka. Ben öyle yapiyorum iyi geldi. Bide mentollü şeker tabii

benim de hafif kasık ağrım var şuanda.. bir de bu prolutex ne fena bir şeymiş oturmak eziyet oldu ama bende sürekli elimi koyup koyup dua ediyorum tutunsunlar diye.. burdan sonrası teslimiyet artık inşallah canımm allahın izniyle tüp bebek anneleri.. allahım güç kuvvet versin hepimize inşallah kolay şeyler yaşamıyoruz bu süreçte..

Beleşçiye bak sen iyi yolunu bulmuş valla

canım amin, ay ne kdr gencmissiniz, Allah'in izniyle bebis/ler rahatlikla tutunur insallah benim ikizim var erkek, dr ikizin ikizi olmaz dedi, bir generasyon atliyormus, ama Allahim "ol" dedikten snra neden olmasin
ay inşallah inşallah aynen öyle .. ilk defa duydum ikizin ikizi olmaz diye bir şey bence de allah ol der olur tek embriyo ile de çift ile de .. hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh

Maalesef bugun kesenin içimde bebeği görmeye gittiğimizde gelişiminin olmadığını öğrendik düşük olmasını beklemem gerekiyor çok çok ama çok zor bi durum
Canım çok geçmiş olsun ayni şeyleri 1 hafta önce bende yaşadım anlatması açıklaması çok zor seni çok iyi anlıyorum
Bu arada kaç haftalıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…