- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #14.441
Tamam canım bende aynı düşündüm boşa gitmesin yazık daha tarihide olunca kullandım teşekkürler bilgilendirdigin içinEvet canım bu ayın 31 i de dahil kullanabilirsin. Ben diğer sağlıkçı arkadaşlara da danıştım onlarda havasını alıyoruz deyince bende o şekilde devam etme kararı aldım, ama dediğim gibi tam doz uygulansin diye havasini almayabilirsinde.
Rica ederimTamam canım bende aynı düşündüm boşa gitmesin yazık daha tarihide olunca kullandım teşekkürler bilgilendirdigin için
Ben de salı günü 2. Transferimi olacağım
Evet onlar minik bacı tabi değişmezseMinik bacılarkız allah iyiliğini versin
Ramzi cortladı benim ikisi de erkek diyordu. Nub tuttu
Ilk ultrasonu at bakalım ramzi sende tutacak mi
Ulaşırsın ulaşırsın seni ikiz annelerinde gördüm az önce heyecan yaptım vallaEvet onlar minik bacı tabi değişmezseay inşallah ben de atarım seve seve çok heyecanlı inşallah o zamana sağlkcakla ulaşırızda
Ayyy evet oraya da yazdım onlar daha tecrübeli oldukları için fikir verirler diyeUlaşırsın ulaşırsın seni ikiz annelerinde gördüm az önce heyecan yaptım valla
Bu arada kuzum nar ye asiri iyiymis rahim.icinAy çok güzel güzel haberlerle
Yaaa coo uzuldum canim insallah tez vakitte hayirlisiylan gebe kalirsinnnMaalesef bugun kesenin içimde bebeği görmeye gittiğimizde gelişiminin olmadığını öğrendik düşük olmasını beklemem gerekiyor çok çok ama çok zor bi durum
Amin canım inşaallahAyyy Allah razı Kofimmm çok şükür arttı bu sefer yüüzm güldü dilerim herkesin yüzü güler
Ne kadarlıktı ki? Allah yardımcın olsun inşaallahMaalesef bugun kesenin içimde bebeği görmeye gittiğimizde gelişiminin olmadığını öğrendik düşük olmasını beklemem gerekiyor çok çok ama çok zor bi durum
Benim de tek şikayetim o ama bugün daha iyiydim. Her yemekten sonra azıcık uzan hareket etme bi 15 dakka. Ben öyle yapiyorum iyi geldi. Bide mentollü şeker tabiiCanim mide bulantisindan ne telefon ne tv hiç birseye bakamiyorum, sen nasılsın nasıl gidiyor
benim de hafif kasık ağrım var şuanda.. bir de bu prolutex ne fena bir şeymiş oturmak eziyet olduAyy 2 taneehadi hayırlı olsun, maşallah sıkı sıkı tutunacaklar inşallah çok güzel günler geliyor ben de inanıyorum canım benim, herşey çok güzel olacak inşallah. benim dün kasık ağrım vardı biraz, idrar yaparken zorladığım için sanırım, bugün iyiyim göbeğimi seviyorum onunla konuşuyorum, güzel enerji gönderiyorum, hadi tutun seni bekliyoruz diyorum, inşallah tutunacaklar bebişlerimiz sağlıkla gelsinler canım inşallahh
Beleşçiye bak sen iyi yolunu bulmuş vallaAy sorma valla ilk kan heyecanı fena bugünkğ çok komik oldu yine aynı yerde verdim kanı vezneden sonucu alırkende aynı adam vardı daha kağıdı vermeden aa betan artmış hem de 3 katı çok güzel maşallah sağlıklı ilerliyor dedi kağıdı sonra verdisağolsun heyecanımı dindirdi. Diyor ilkini de vçben verdim ikinciyi de tatlım nerde dedi gittik ona tatlı aldık inşallah sırayla görürüm yaaa
ay inşallah inşallahcanım amin, ay ne kdr gencmissiniz, Allah'in izniyle bebis/ler rahatlikla tutunur insallahbenim ikizim var erkek, dr ikizin ikizi olmaz dedi, bir generasyon atliyormus, ama Allahim "ol" dedikten snra neden olmasin
7+5 ti canım doktorun hesaplamasını göre keşke tutmadı deselerdi daha az canım yanardı belki var olanı kaybetmek çok zormuşNe kadarlıktı ki? Allah yardımcın olsun inşaallah
Canım çok geçmiş olsun ayni şeyleri 1 hafta önce bende yaşadım anlatması açıklaması çok zor seni çok iyi anlıyorumMaalesef bugun kesenin içimde bebeği görmeye gittiğimizde gelişiminin olmadığını öğrendik düşük olmasını beklemem gerekiyor çok çok ama çok zor bi durum
7+5 tim bundan sonra nasıl olacak bilmiyorum düşünemiyorum bile ama Rabbim sabır versin anlatması çok zorCanım çok geçmiş olsun ayni şeyleri 1 hafta önce bende yaşadım anlatması açıklaması çok zor seni çok iyi anlıyorum
Bu arada kaç haftalıksın
ay maşallah maşallah gümbür gümbür geliyor ikizlerKızlarrrr sonucum çıktı 14. Gün 219612. Gün 730 Du. Şükürler olsun Nosking mlshope kofi @Karasbaby Umut_bebek @cennetimgel kızlar aklıma geleni etiketledim heyecandan
Ya kuzum internetten okudum nar ananas ve hurma için iyi demiyorlar ama doktora gidince sorucamBu arada kuzum nar ye asiri iyiymis rahim.icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?