Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Amin inşaAllah dualarını beklerim hamiş hamiş daha makbul ya bende bunun için çok ara vermek istemiyorum inşaAllah seninledir ama tek de olsa sağlıkla gelsin kucak dolsun da Allahın izniyle
Etmez miyim hiç bolca dua edicem hepinize 🥰🙏🏻 çok ara verme bak ben kimyasaldan sonra hemen başladım doktor erteleme taraftarıydı ama ara vermek istemedim. İnşallah rabbim neyi uygun görür verirse kabulüm yeterli sağlıklı hayırlı evlat ve evlatlar olsun 🙏🏻🌹

Etmez miyim hiç bolca dua edicem hepinize 🥰🙏🏻 çok ara verme bak ben kimyasaldan sonra hemen başladım doktor erteleme taraftarıydı ama ara vermek istemedim. İnşallah rabbim neyi uygun görür verirse kabulüm yeterli sağlıklı hayırlı evlat ve evlatlar olsun 🙏🏻🌹
Allah razı olsun Amin inşaAllah benim doktorda 2 ay dedi sonra başlayabiliriz dedi düşünün peşi gelir derler umarım çok ara vermeden yapabilirim nasip olur bana da 🥰

Aynen bacım çok şükür tekrar kan istenmedi perşembe gidicem 🤗😍🤩
Ay iyi ya çok sevindim valla ilk kanlar çok gerilimli oluyor 🤣
Hata ilk 8 hafta çok gerilimli oluyor. Kese oldu mu, bebek var mi, kalp atışı var mi derken bi bakıyorsun zaman geçmiş. Inşallah hepsini göreceksin sırayla🤗🤗

Allah razı olsun Amin inşaAllah benim doktorda 2 ay dedi sonra başlayabiliriz dedi düşünün peşi gelir derler umarım çok ara vermeden yapabilirim nasip olur bana da 🥰
2 ay güzel Bi süre inşallah hazır olursun o zamana 🥰 hep pozitif ol ve güzel beslen aynen düşüğn peşi gelir derler benimde bundan önceki tam düşük sayılmaz ama kimyasaldı hatta Bi arkadaşımda aynı benim gibi ondan da güzel haber aldım hep kimyasalın ardından geldik inşallah en kısa zamanda yüzün güler ❣️🙏🏻

Hata ilk 8 hafta çok gerilimli oluyor. Kese oldu mu, bebek var mi, kalp atışı var mi derken bi bakıyorsun zaman geçmiş. Inşallah hepsini göreceksin sırayla🤗🤗
Ay sorma valla ilk kan heyecanı fena bugünkğ çok komik oldu yine aynı yerde verdim kanı vezneden sonucu alırkende aynı adam vardı daha kağıdı vermeden aa betan artmış hem de 3 katı çok güzel maşallah sağlıklı ilerliyor dedi kağıdı sonra verdi 😅 sağolsun heyecanımı dindirdi. Diyor ilkini de vçben verdim ikinciyi de tatlım nerde dedi gittik ona tatlı aldık 😁😁 inşallah sırayla görürüm yaaa

Belki çift tutmuş bile olabilir 😍 300le başlayan ikizler varmış kız
Kız ilk değerim 145 di ya pek bilemedim 2 gün sonra da 345 çıkınca gene mi düşük acaba diye düşündüm kan vermedim bidaha gerek yok dedi doktorum salı gorcez inşallah çok isterim çift olmasını ama tabiki tek se de basım gözün üzerine 😍

Evet ben saliyi bekliyorum şimdi 8 gözle 😂 dediğin çok dgru aslında kesesi bebeği kalbi derken eşyası eksiği bı baktin doğurdun 😂 normal insanlar gibi öğrensek keşke 2 3 ay sonra aaa ne güzel diye. 😂

Tabiki öyle beslenmek de çok. Önemli 🙏🏻😍 benimde bugünkü menüde balık var hatta hergün bir bardak ballı süt mutlaka içiyorum 🥰🙏🏻 ayy onlara yardım edelim tabiki mücadele ediyorlar. Benim de kan sonucum çıktı 2196 çıktı 🙏🏻😍
ayyy masllahhhh yaa masallah kız doktorun snın ne dıyor yaa resmen senın ıkızz :D:D:D ayy ayy hersey ınsaşşah boyle guzel devam eder yaa :):):)

Kız ilk değerim 145 di ya pek bilemedim 2 gün sonra da 345 çıkınca gene mi düşük acaba diye düşündüm kan vermedim bidaha gerek yok dedi doktorum salı gorcez inşallah çok isterim çift olmasını ama tabiki tek se de basım gözün üzerine 😍
değerin çok güzel maşallah Allah sağlıklısını hayırlısını versin inşallah 🙏🏻😍

ayyy masllahhhh yaa masallah kız doktorun snın ne dıyor yaa resmen senın ıkızz :KK70::KK70::KK70: ayy ayy hersey ınsaşşah boyle guzel devam eder yaa :):):)
Allah razı olsun canım benim inşallah dediğin gibidir çok isterim. İkisini de. 🤩🤩 Doktorla henüz görüşmedim hemşire ile görüştük maşallah çok güzel artmış dedi perşembe keseye çağırdı bakalım o gün belli olur belki ikiz mi tek mi 🤩

Back