- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #14.421
Yoo annem direk basiyo gobusumeArkadaşlar oksapar vuracaginizda havasını aliyormusuniz ?
ayy kız bak uzunda surmıycek hemen cagırıyolar keseyee hadı bakalımm sımdı gelmezde perb heeAllah razı olsun canım benim inşallah dediğin gibidir çok isterim. İkisini de.Doktorla henüz görüşmedim hemşire ile görüştük maşallah çok güzel artmış dedi perşembe keseye çağırdı bakalım o gün belli olur belki ikiz mi tek mi
İnşallah amin canimmdeğerin çok güzel maşallah Allah sağlıklısını hayırlısını versin inşallah
Adama bak bedavaya da iş yapmıyorAy sorma valla ilk kan heyecanı fena bugünkğ çok komik oldu yine aynı yerde verdim kanı vezneden sonucu alırkende aynı adam vardı daha kağıdı vermeden aa betan artmış hem de 3 katı çok güzel maşallah sağlıklı ilerliyor dedi kağıdı sonra verdisağolsun heyecanımı dindirdi. Diyor ilkini de vçben verdim ikinciyi de tatlım nerde dedi gittik ona tatlı aldık inşallah sırayla görürüm yaaa
Yoo annem direk basiyo gobusume
Ay hep imrendim ya millet hamile olduğunu öğrendiği gün kal0 atışı duyuyor biz hamile kalmadan hamile olacağımız günü hesapliyoruz adalet mi buEvet ben saliyi bekliyorum şimdi 8 gözledediğin çok dgru aslında kesesi bebeği kalbi derken eşyası eksiği bı baktin doğurdun normal insanlar gibi öğrensek keşke 2 3 ay sonra aaa ne güzel diye.
Sayfalarda da çok okudum kimyasal yada düşük peşinden hamile kalmış çoğu kişi tabi nasip ama umut daha fazla2 ay güzel Bi süre inşallah hazır olursun o zamanahep pozitif ol ve güzel beslen aynen düşüğn peşi gelir derler benimde bundan önceki tam düşük sayılmaz ama kimyasaldı hatta Bi arkadaşımda aynı benim gibi ondan da güzel haber aldım hep kimyasalın ardından geldik inşallah en kısa zamanda yüzün güler
Ay sorma valla perşembe gelmez de heeeayy kız bak uzunda surmıycek hemen cagırıyolar keseyee hadı bakalımm sımdı gelmezde perb hee
Aynen canım. Ne demek dualarım seninleSayfalarda da çok okudum kimyasal yada düşük peşinden hamile kalmış çoğu kişi tabi nasip ama umut daha fazlaAmin inşaAllah teşekkür ederim
Inşallah kalp atışlarını da duy da bebeklerin sonra remzi teorisine nub teorisine göre cinsiyet tahmini yaparızYok valla yapmadı
Benimde simdi 9 subat sali gunu kese muaynesii hadi bakalimmAy sorma valla perşembe gelmez de heeeşükür ki daha uzun değil çatlarım
Canım son araştırmalar almayın diyor ama ben yıllardır hastaya yaparkende alıyordum, kendime yaparken de alıyorumArkadaşlar oksapar vuracaginizda havasını aliyormusuniz ?
Ay inşallahInşallah kalp atışlarını da duy da bebeklerin sonra remzi teorisine nub teorisine göre cinsiyet tahmini yaparız
Ay çok güzel güzel haberlerleBenimde simdi 9 subat sali gunu kese muaynesii hadi bakalimm
Cinsiyet tahmin şeyleri işte ben hepsini ezberledim tek tek bakarızAy inşallahnasıl yabancıysam bu konulara onlar ney diye bakındım
Ben alırsam sanki hiç kalmayacağımiz gibi hissediyorum zaten bazen açınca bile damlatmaya başlıyor vuruncada o vick sesini gobusumde hissediyorum hava sanırsam demi ha birde sen saglikciydin demi benim elimde geçen tedavimden kalma oksapar vardı son kullanım tarihi 01.2021 yazıyor yani birinci ayın sonuna kadar kullanabileceğimiz anlaminami geliyor?Canım son araştırmalar almayın diyor ama ben yıllardır hastaya yaparkende alıyordum, kendime yaparken de alıyorum
Heee kız biz onları şey edemeyiz o zamanCinsiyet tahmin şeyleri işte ben hepsini ezberledim tek tek bakarız
Bizde çin takvimi rus takvimi işe yaramıyor dondurulmuş transfer olunca. Embriyoların oluşma tarihi başka çıkıyor son adete göre başka çıkıyor
Minik bacılarHeee kız biz onları şey edemeyiz o zamansenin teoriler doğru çıktı mı peki minik bacılar için
Evet canım bu ayın 31 i de dahil kullanabilirsin. Ben diğer sağlıkçı arkadaşlara da danıştım onlarda havasını alıyoruz deyince bende o şekilde devam etme kararı aldım, ama dediğim gibi tam doz uygulansin diye havasini almayabilirsinde.Ben alırsam sanki hiç kalmayacağımiz gibi hissediyorum zaten bazen açınca bile damlatmaya başlıyor vuruncada o vick sesini gobusumde hissediyorum hava sanırsam demi ha birde sen saglikciydin demi benim elimde geçen tedavimden kalma oksapar vardı son kullanım tarihi 01.2021 yazıyor yani birinci ayın sonuna kadar kullanabileceğimiz anlaminami geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?