Aralık - Ocak Transfer olacaklar

ayy kız bak uzunda surmıycek hemen cagırıyolar keseyee hadı bakalımm sımdı gelmezde perb hee

Adama bak bedavaya da iş yapmıyor

Evet ben saliyi bekliyorum şimdi 8 gözle dediğin çok dgru aslında kesesi bebeği kalbi derken eşyası eksiği bı baktin doğurdun normal insanlar gibi öğrensek keşke 2 3 ay sonra aaa ne güzel diye.
Ay hep imrendim ya millet hamile olduğunu öğrendiği gün kal0 atışı duyuyor biz hamile kalmadan hamile olacağımız günü hesapliyoruz adalet mi bu

Sayfalarda da çok okudum kimyasal yada düşük peşinden hamile kalmış çoğu kişi tabi nasip ama umut daha fazla Amin inşaAllah teşekkür ederim

Ay inşallah nasıl yabancıysam bu konulara onlar ney diye bakındım
Cinsiyet tahmin şeyleri işte ben hepsini ezberledim tek tek bakarız
Bizde çin takvimi rus takvimi işe yaramıyor dondurulmuş transfer olunca. Embriyoların oluşma tarihi başka çıkıyor son adete göre başka çıkıyor

Canım son araştırmalar almayın diyor ama ben yıllardır hastaya yaparkende alıyordum, kendime yaparken de alıyorum
Ben alırsam sanki hiç kalmayacağımiz gibi hissediyorum zaten bazen açınca bile damlatmaya başlıyor vuruncada o vick sesini gobusumde hissediyorum hava sanırsam demi ha birde sen saglikciydin demi benim elimde geçen tedavimden kalma oksapar vardı son kullanım tarihi 01.2021 yazıyor yani birinci ayın sonuna kadar kullanabileceğimiz anlaminami geliyor?

Heee kız biz onları şey edemeyiz o zaman senin teoriler doğru çıktı mı peki minik bacılar için

Heee kız biz onları şey edemeyiz o zaman senin teoriler doğru çıktı mı peki minik bacılar için
Minik bacılar kız allah iyiliğini versin
Ramzi cortladı benim ikisi de erkek diyordu. Nub tuttu
Ilk ultrasonu at bakalım ramzi sende tutacak mi

Evet canım bu ayın 31 i de dahil kullanabilirsin. Ben diğer sağlıkçı arkadaşlara da danıştım onlarda havasını alıyoruz deyince bende o şekilde devam etme kararı aldım, ama dediğim gibi tam doz uygulansin diye havasini almayabilirsinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…