Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ay canım benim ya çok tebrik ederim bu yılı anneliği tadarak tamamlayacaksin inşallah. maşallah rabbim devamini göstersin benim Dr baktım şimdi Instagram'da ayın 18.yaptigi 12 transferin 11 i pozitifmis içim bı neşe doldu inşallah benimde yüzüm güler.
Ayy Allah razı olsun canım inşallah senden de güzel haber alırız kendi heyecanım dindi şimdi sizi merakla bekliyorum 😍♥️🙏🏻 ay ne güzelmiş bak bir sürü pozitif demekki bu büyük bir şans 🌹😍

Ayy Allah razı olsun canım inşallah senden de güzel haber alırız kendi heyecanım dindi şimdi sizi merakla bekliyorum 😍♥️🙏🏻 ay ne güzelmiş bak bir sürü pozitif demekki bu büyük bir şans 🌹😍
Burdakilerdende genelde pozitif duyuyoruz inşallah bu yıl hepimize güzel gelir ♥️🥰🥰ikizmi ki seninki canım

Burdakilerdende genelde pozitif duyuyoruz inşallah bu yıl hepimize güzel gelir ♥️🥰🥰ikizmi ki seninki canım
Evet yaaa güzel haberler aldık çok şükür başı çekecektim sizde peşimden gelecektiniz haydi kızlar gelin 😍😍♥️ senden de çok umutluyum olucak inşallah 🙏🏻 evet benim çift embriyo konulmuştu beta yüksek çıkınca kızlar ikiz ööngörğsğnde bulundular ama tabi kese de belli olur inşallah ikisi de benimledir 😍🙏🏻

Evet yaaa güzel haberler aldık çok şükür başı çekecektim sizde peşimden gelecektiniz haydi kızlar gelin 😍😍♥️ senden de çok umutluyum olucak inşallah 🙏🏻 evet benim çift embriyo konulmuştu beta yüksek çıkınca kızlar ikiz ööngörğsğnde bulundular ama tabi kese de belli olur inşallah ikisi de benimledir 😍🙏🏻
Tamam canım geliyoruz anneler olarak 🤰ikiz istiyorsan ikizdir inşallah rabbim ne istersen onu versin

Allah razı olsun sana çok dua edicem 🙏🏻🤗 dilerim en kısa zamanda yüzünüz güler bekleyen herkese rabbim versin 😍 çift embriyoydu isterim ikisi de benimle olsun ama kese görmeden net bilgi vermedi merkez
Amin inşaAllah dualarını beklerim hamiş hamiş daha makbul ya bende bunun için çok ara vermek istemiyorum inşaAllah seninledir ama tek de olsa sağlıkla gelsin kucak dolsun da Allahın izniyle

Back