Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Anladm canim belki benim de 1e duser igne sayisi transferden snra, cok cok tesekkur ediyorum canim tekrardan bgn yordum seni operim cok, kndine cok dikkat 🌸
Ne yorgunluğu canım tecrübelerimizi paylaşıp bilgi sahibi oluyoruz ne güzel, yoksa nerden bilelim bu kadar şeyi🥰🧿🍀🎊🎉 inşallah bebeklerimizle ilgili paylaşımlarda bulunmak da nasip olur inşallah🧿💕🍀

Ay inşallah katlanmıştır bende lan verdim şimdi sonucu bekliyorum 🙏🏻😍 bugün Bi bacımdan daha güzel Bi değer sonucu aldım çok mutluyum senden de güzel sonuç duydum daha da mutlu oldum. Ama dikkatimi çekti 2 katından fazla artmış senin ve 12. Gün için 500 küsür harika Bi sayı. Merkezden dönüş yaparlarsa bana da haber ver 😍
Tammdir canim bi donus olursa haber verecegimm ayy belkide tutty yavrucaklarin ikiside ona veseiledir bilmiyorumkii1🙏🙏birde artik yediklerimi faln asiri dikkat ediyorum sende oyle haftada 2 kere balik süt yogurt muhakkak ye canimm 🥰 suan icimizde mucadele veren minnaklar var onlara yardim edelim bizde boylee:))

Ne yorgunluğu canım tecrübelerimizi paylaşıp bilgi sahibi oluyoruz ne güzel, yoksa nerden bilelim bu kadar şeyi🥰🧿🍀🎊🎉 inşallah bebeklerimizle ilgili paylaşımlarda bulunmak da nasip olur inşallah🧿💕🍀
Insallah canim benim, pozitif hbri alabilirsek cok yakin zamanlarda olur beklenen dogum tarihleri, benim bat 20 ocakti ☺️

Ay ayy ayyyy maşallah maşallah🥰🧿🍀🎉🎊 geliyor ikizler inşallah🧿 gözün aydın canım benim, Allah daim etsin, sağlıkla gelsin minikler💕 aferin onlara👏🏻👏🏻👏🏻
Ayyy Allah razı olsun 😍😍🙏🏻 dilerim cümleniz bu güzel duyguları yaşarsınız bekleyen herkese nasip olsun en kısa zamanda ♥️🥰

Tammdir canim bi donus olursa haber verecegimm ayy belkide tutty yavrucaklarin ikiside ona veseiledir bilmiyorumkii1🙏🙏birde artik yediklerimi faln asiri dikkat ediyorum sende oyle haftada 2 kere balik süt yogurt muhakkak ye canimm 🥰 suan icimizde mucadele veren minnaklar var onlara yardim edelim bizde boylee:))
Tabiki öyle beslenmek de çok. Önemli 🙏🏻😍 benimde bugünkü menüde balık var hatta hergün bir bardak ballı süt mutlaka içiyorum 🥰🙏🏻 ayy onlara yardım edelim tabiki mücadele ediyorlar. Benim de kan sonucum çıktı 2196 çıktı 🙏🏻😍

Kızlarrrr sonucum çıktı 14. Gün 2196 😍😍😍 12. Gün 730 Du. Şükürler olsun ♥️🙏🏻 Nosking Nosking mlshope mlshope kofi kofi Karasbaby Karasbaby Umut_bebek Umut_bebek B Beklenenmucizemgeldi kızlar aklıma geleni etiketledim heyecandan
Ay canım benim ya çok tebrik ederim bu yılı anneliği tadarak tamamlayacaksin inşallah. maşallah rabbim devamini göstersin benim Dr baktım şimdi Instagram'da ayın 18.yaptigi 12 transferin 11 i pozitifmis içim bı neşe doldu inşallah benimde yüzüm güler.

Back