- 22 Aralık 2020
- 2.701
- 5.908
- 88
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #14.381
Maşallah maşallah, gelsin ikizlerKızlarrrr sonucum çıktı 14. Gün 219612. Gün 730 Du. Şükürler olsun Nosking @mlshope kofi Karasbaby Umut_bebek @cennetimgel kızlar aklıma geleni etiketledim heyecandan
Anaaaaammmne güzel artmış kaderim hadi gözün aydın olsun. Böule güzel devam etsin inşaallahKızlarrrr sonucum çıktı 14. Gün 219612. Gün 730 Du. Şükürler olsun Nosking @mlshope kofi Karasbaby Umut_bebek @cennetimgel kızlar aklıma geleni etiketledim heyecandan
Ayy Allah razı olsun canım inşallah senden de güzel haber alırız kendi heyecanım dindi şimdi sizi merakla bekliyorumAy canım benim ya çok tebrik ederim bu yılı anneliği tadarak tamamlayacaksin inşallah. maşallah rabbim devamini göstersin benim Dr baktım şimdi Instagram'da ayın 18.yaptigi 12 transferin 11 i pozitifmis içim bı neşe doldu inşallah benimde yüzüm güler.
Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin heyecan yaptım ikiz mi acabaKızlarrrr sonucum çıktı 14. Gün 219612. Gün 730 Du. Şükürler olsun Nosking @mlshope kofi Karasbaby Umut_bebek @cennetimgel kızlar aklıma geleni etiketledim heyecandan
Öyle diyonnnn bayan tecrübeli ikiz hamişimMerhaba ikizleeeeeeeeer
Ay hemşire beni bu hafta gelebilirsin diye söyledi ne zaman gelim diyincede perşembe gel dedi inşallah iki kese de görürüm
Ben inanıyorum iki kese çıkacak başından beri hep öyle olması için dua ediyorum zaten biliyosunAy hemşire beni bu hafta gelebilirsin diye söyledi ne zaman gelim diyincede perşembe gel dedi inşallah iki kese de görürüm
Eder miyim hiç dualarım sizinle takipteyim merakla sizleriCanimm amin amin amin cok aminnnhamis olarak bizlerden duani eksik etme, cok tebrik ediyorum seniii
Ayyy ikizler mi diyosun hadi inşallah yaaaMaşallah maşallah, gelsin ikizler
Bilmez miyim Allah razı olsun binlerce kez hiç eksiltmedin duanı rabbim sağlıcakla kucağında kucağımıza görmeyi nasip etsin şimdi sıra kese heyecanındaBen inanıyorum iki kese çıkacak başından beri hep öyle olması için dua ediyorum zaten biliyosun
Burdakilerdende genelde pozitif duyuyoruz inşallah bu yıl hepimize güzel gelirAyy Allah razı olsun canım inşallah senden de güzel haber alırız kendi heyecanım dindi şimdi sizi merakla bekliyorumay ne güzelmiş bak bir sürü pozitif demekki bu büyük bir şans
Tekrar kan vermiyorsun şimdi perşembeyi bekliyorsun o zaman ay süperBilmez miyim Allah razı olsun binlerce kez hiç eksiltmedin duanı rabbim sağlıcakla kucağında kucağımıza görmeyi nasip etsin şimdi sıra kese heyecanında
Ayyy Allah razı Kofimmm çok şükür arttı bu sefer yüüzm güldü dilerim herkesin yüzü gülerAnaaaaammmne güzel artmış kaderim hadi gözün aydın olsun. Böule güzel devam etsin inşaallah
MaşallahKızlarrrr sonucum çıktı 14. Gün 219612. Gün 730 Du. Şükürler olsun Nosking @mlshope kofi Karasbaby Umut_bebek @cennetimgel kızlar aklıma geleni etiketledim heyecandan
Evet yaaa güzel haberler aldık çok şükür başı çekecektim sizde peşimden gelecektiniz haydi kızlar gelinBurdakilerdende genelde pozitif duyuyoruz inşallah bu yıl hepimize güzel gelirikizmi ki seninki canım
Allah razı olsun sana çok dua edicemAllah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin heyecan yaptım ikiz mi acaba
Tamam canım geliyoruz anneler olarakEvet yaaa güzel haberler aldık çok şükür başı çekecektim sizde peşimden gelecektiniz haydi kızlar gelinsenden de çok umutluyum olucak inşallah evet benim çift embriyo konulmuştu beta yüksek çıkınca kızlar ikiz ööngörğsğnde bulundular ama tabi kese de belli olur inşallah ikisi de benimledir
Amin inşaAllah dualarını beklerim hamiş hamiş daha makbul ya bende bunun için çok ara vermek istemiyorum inşaAllah seninledir ama tek de olsa sağlıkla gelsin kucak dolsun da Allahın izniyleAllah razı olsun sana çok dua edicemdilerim en kısa zamanda yüzünüz güler bekleyen herkese rabbim versin çift embriyoydu isterim ikisi de benimle olsun ama kese görmeden net bilgi vermedi merkez
Amin canım amiin inşallahAyyy Allah razı olsundilerim cümleniz bu güzel duyguları yaşarsınız bekleyen herkese nasip olsun en kısa zamanda
Aynen bacım çok şükür tekrar kan istenmedi perşembe gidicemTekrar kan vermiyorsun şimdi perşembeyi bekliyorsun o zaman ay süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?