- 27 Aralık 2020
- 363
- 662
- 18
- 37
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #14.361
Doktor demisti canim, ama dedim ya Allahim "ol" dese olur, oyle olmus belki de, 1 jenerasyon atliyor demistiÖyle bir şeyi kim dedi canım yengem ikiz ve ikiz çocuğu var hem de normal yoldan
Çevremde çok var cabım nasip kısmet Allah gönlüne göre versin benim teyzem de ikiz 2 tane ikiz doğurdu maşallahDoktor demisti canim, ama dedim ya Allahim "ol" dese olur, oyle olmus belki de, 1 jenerasyon atliyor demisti
Ne yorgunluğu canım tecrübelerimizi paylaşıp bilgi sahibi oluyoruz ne güzel, yoksa nerden bilelim bu kadar şeyiAnladm canim belki benim de 1e duser igne sayisi transferden snra, cok cok tesekkur ediyorum canim tekrardan bgn yordum seni operim cok, kndine cok dikkat
Ay ayy ayyyy maşallah maşallahKızlarrrr sonucum çıktı 14. Gün 219612. Gün 730 Du. Şükürler olsun Nosking mlshope kofi Karasbaby Umut_bebek B Beklenenmucizemgeldi kızlar aklıma geleni etiketledim heyecandan
Tammdir canim bi donus olursa haber verecegimm ayy belkide tutty yavrucaklarin ikiside ona veseiledir bilmiyorumkii1Ay inşallah katlanmıştır bende lan verdim şimdi sonucu bekliyorumbugün Bi bacımdan daha güzel Bi değer sonucu aldım çok mutluyum senden de güzel sonuç duydum daha da mutlu oldum. Ama dikkatimi çekti 2 katından fazla artmış senin ve 12. Gün için 500 küsür harika Bi sayı. Merkezden dönüş yaparlarsa bana da haber ver
MaşallahKızlarrrr sonucum çıktı 14. Gün 219612. Gün 730 Du. Şükürler olsun Nosking mlshope kofi Karasbaby Umut_bebek B Beklenenmucizemgeldi kızlar aklıma geleni etiketledim heyecandan
Canimmm cok cok sevindim senin adina, Allah sevincini daim etsin dilerimKızlarrrr sonucum çıktı 14. Gün 219612. Gün 730 Du. Şükürler olsun Nosking mlshope kofi Karasbaby Umut_bebek B Beklenenmucizemgeldi kızlar aklıma geleni etiketledim heyecandan
Insallah canim benim, pozitif hbri alabilirsek cok yakin zamanlarda olur beklenen dogum tarihleri, benim bat 20 ocaktiNe yorgunluğu canım tecrübelerimizi paylaşıp bilgi sahibi oluyoruz ne güzel, yoksa nerden bilelim bu kadar şeyiinşallah bebeklerimizle ilgili paylaşımlarda bulunmak da nasip olur inşallah
Masalaah ikizler geliyor bence deeeKızlarrrr sonucum çıktı 14. Gün 219612. Gün 730 Du. Şükürler olsun Nosking mlshope kofi Karasbaby Umut_bebek B Beklenenmucizemgeldi kızlar aklıma geleni etiketledim heyecandan
Ayyy Allah razı olsunAy ayy ayyyy maşallah maşallahgeliyor ikizler inşallah gözün aydın canım benim, Allah daim etsin, sağlıkla gelsin minikler aferin onlara
Amin canım benim amin inşallahBence senin belirtilerin tam hamilelik belirtileriİnşallah pozitifi görürsün, hepimiz görürüz inşallah
Tabiki öyle beslenmek de çok. ÖnemliTammdir canim bi donus olursa haber verecegimm ayy belkide tutty yavrucaklarin ikiside ona veseiledir bilmiyorumkii1birde artik yediklerimi faln asiri dikkat ediyorum sende oyle haftada 2 kere balik süt yogurt muhakkak ye canimm suan icimizde mucadele veren minnaklar var onlara yardim edelim bizde boylee:))
Allah razı olsun,Maşallahbebişlerine sağlıkla kavuş inşallah
Merhaba ikizleeeeeeeeerKızlarrrr sonucum çıktı 14. Gün 219612. Gün 730 Du. Şükürler olsun Nosking mlshope kofi Karasbaby Umut_bebek B Beklenenmucizemgeldi kızlar aklıma geleni etiketledim heyecandan
Ay canım benim ya çok tebrik ederim bu yılı anneliği tadarak tamamlayacaksin inşallah. maşallah rabbim devamini göstersin benim Dr baktım şimdi Instagram'da ayın 18.yaptigi 12 transferin 11 i pozitifmis içim bı neşe doldu inşallah benimde yüzüm güler.Kızlarrrr sonucum çıktı 14. Gün 219612. Gün 730 Du. Şükürler olsun Nosking mlshope kofi Karasbaby Umut_bebek B Beklenenmucizemgeldi kızlar aklıma geleni etiketledim heyecandan
Allah razı olsun canım darısı sana ve tüm isteyenlereCanimmm cok cok sevindim senin adina, Allah sevincini daim etsin dilerim
Ay senin de ağzın bal yesinMasalaah ikizler geliyor bence deee
Canimm amin amin amin cok aminnnAllah razı olsun canım darısı sana ve tüm isteyenleredilerim siz de en kısa zamanda fazla fazla bu mutluluğu yaşarsınız dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?