Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Anladm canim belki benim de 1e duser igne sayisi transferden snra, cok cok tesekkur ediyorum canim tekrardan bgn yordum seni operim cok, kndine cok dikkat
Ne yorgunluğu canım tecrübelerimizi paylaşıp bilgi sahibi oluyoruz ne güzel, yoksa nerden bilelim bu kadar şeyi inşallah bebeklerimizle ilgili paylaşımlarda bulunmak da nasip olur inşallah

Tammdir canim bi donus olursa haber verecegimm ayy belkide tutty yavrucaklarin ikiside ona veseiledir bilmiyorumkii1birde artik yediklerimi faln asiri dikkat ediyorum sende oyle haftada 2 kere balik süt yogurt muhakkak ye canimm suan icimizde mucadele veren minnaklar var onlara yardim edelim bizde boylee:))

Ne yorgunluğu canım tecrübelerimizi paylaşıp bilgi sahibi oluyoruz ne güzel, yoksa nerden bilelim bu kadar şeyi inşallah bebeklerimizle ilgili paylaşımlarda bulunmak da nasip olur inşallah
Insallah canim benim, pozitif hbri alabilirsek cok yakin zamanlarda olur beklenen dogum tarihleri, benim bat 20 ocakti

Ay ayy ayyyy maşallah maşallah geliyor ikizler inşallah gözün aydın canım benim, Allah daim etsin, sağlıkla gelsin minikler aferin onlara
Ayyy Allah razı olsun dilerim cümleniz bu güzel duyguları yaşarsınız bekleyen herkese nasip olsun en kısa zamanda

Tabiki öyle beslenmek de çok. Önemli benimde bugünkü menüde balık var hatta hergün bir bardak ballı süt mutlaka içiyorum ayy onlara yardım edelim tabiki mücadele ediyorlar. Benim de kan sonucum çıktı 2196 çıktı

Ay canım benim ya çok tebrik ederim bu yılı anneliği tadarak tamamlayacaksin inşallah. maşallah rabbim devamini göstersin benim Dr baktım şimdi Instagram'da ayın 18.yaptigi 12 transferin 11 i pozitifmis içim bı neşe doldu inşallah benimde yüzüm güler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…