Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Herkese merhaba, ben de 25 ocakta 2. Transferimi oldum. Su ana kadar kimyasal da olsa hic gebelik elde edemedim. Insallah tutar bu seferki. Benim korktugum bisey var, size danismak istedim. Dun sabah ve bugun tum gun rahimde aşagi dogru bir kasilma hissediyorum, meditasyon yaptim, dua ettim, geçiremedim. Sanki karnimizi iceri cekeriz ya onun gibi bi asagi dogru ıkınma var. Boyle bisey yasayan oldu mu? Yazarsaniz cok memnun olurum, hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah
Hayırlı olsun canım, sıkı sıkı tutunsun sağlıkla gelsin bebeğin🥰🧿🍀🎉🎊 ben de dün aldım bebemi daha belirti kısımlarına gelemedim🍀 ama rahimle ilgili her belirti bebeğin tutunduğuna işaret gibi geliyor, oralarda bişeyler oluyor yani🥰

Gerilme anlamayacksin bile çıkınca biraz ağrın olcak oda olsun sondaki her şeye değer o ağrılar 😍

Tesekkur ederim canim, cktm bitti Allah'a cok sukur, sali ya da persembe de transfer olacakmis embriyolarin durumuna gore, hayirlisi olsun insallah, dua eden iyi dileklerde bulunan herkesten Allah razi olsn 🤲🏻 dualarim sizlerle
Ayy çok heyecanlı, bol bol su içmeni öneririm🥰🧿🍀🎊🎉 şişlik olır biraz, bol suyla geçer merak etme, darısı transferine, sağlıkla gelsin yavrun🍀

serrabk serrabk canım aldın mı yavrunu karnına🥰🧿🍀🎉🎊 hadi inşallah güzel haberler vermede sıra inşallahh, nasıl geçti herşey yolunda mı
canımm aldım çok şükür 2 yavrucuk birden karnımda allahın izniyle tutunurlar inşallahh😍♥️ çok şükür güzel geçtii.. sıkışık olma kısmını abarttım mı bilmiyorum çıkınca o zorladı beni 😁😁 ama şimdi çok iyiym elhamdülillah güzel günler geliyor bizim içinnn👭👯

canımm aldım çok şükür 2 yavrucuk birden karnımda allahın izniyle tutunurlar inşallahh😍♥️ çok şükür güzel geçtii.. sıkışık olma kısmını abarttım mı bilmiyorum çıkınca o zorladı beni 😁😁 ama şimdi çok iyiym elhamdülillah güzel günler geliyor bizim içinnn👭👯
Hadi hayırlısı olsun umarım güzel haberleri de verirsin yakında ikisi de seninle olur inşallah 🙏🏻♥️😍

Ayy çok heyecanlı, bol bol su içmeni öneririm🥰🧿🍀🎊🎉 şişlik olır biraz, bol suyla geçer merak etme, darısı transferine, sağlıkla gelsin yavrun🍀
Canim cok cok tesekkur ederim, senin de buradaki herkesin de Allah tamamina erdirsin insallah, namazlardan snra hep dua ederdim da Kuran'i Kerimi bu kdr okudughm bi donem olmamisti hc, Allah'im ne guzel vesile kildi diyorum bu sureci kndime cekiduzen verebilmek adina, insallah sonu hayirli olur, cok cok sagolun hepiniz 🌸 tavsiyen icin de ayrica tesekkur ediyorum canim suyu bol tutayim igneler cok sisirdi karnimi normalde 50 kiloyum, ve ne zmn inecekler ben de merak ediyorum, bgn de prolutex baslatti dr o da sisiriyor mu

cok mutlu oldm sizin adiniza, keske bana da 2 koysalar bana ama 35 yas altina yasak dedi dr bana, bir de ne kdr sayida embriyom olacak o da belli degil, ikisi de tutunsun insallah 🤲🏻

Hayırlı olsun canım, sıkı sıkı tutunsun sağlıkla gelsin bebeğin🥰🧿🍀🎉🎊 ben de dün aldım bebemi daha belirti kısımlarına gelemedim🍀 ama rahimle ilgili her belirti bebeğin tutunduğuna işaret gibi geliyor, oralarda bişeyler oluyor yani🥰
Cok tesekkur ederim, senin de saglikla tutunur bebeklerin umarim. Ben de 2 tane koydurmustum ama asagi dogru ikinma olunca cok korktum. Hayirlidir insallah

Merhabalar arkadaslar, bgn yumurta toplamam olacak cok gerildm, dua eder misiniz benim icin? Allah razi olsn smdiden, Allah yardimciniz olsun ve gonlunuze gore versin insallah🌸
hic merak etme canim agri cekmezsin.hele turkiyede uyutuyorlar galiba. ben yurtdisindayim 2 tane agri kesici ile ve sadece rahime az miktarda uyusturup oyle topladilar. benim 2. kez oldu. korkacagin bir durum yok yani. basit bir islem 5 dk da hallediyorlar. sadece sonrasinda agrin olabilir. yada cok az kanama olabilir eve gittiginde panikleme asiri olmadikca. hic korkma bizler anne olmak istiyorsak daha cok seye katlanmamiz gerekecek.

cok mutlu oldm sizin adiniza, keske bana da 2 koysalar bana ama 35 yas altina yasak dedi dr bana, bir de ne kdr sayida embriyom olacak o da belli degil, ikisi de tutunsun insallah 🤲🏻
Allah razı olsun inşallah sizin de çok güzel embriyolarınız olur ve tutunurlar 🤲🏻🥰 ben de 24 yaşındayım ama bazı yerler esnetiyo sanırım bu kuralı.. hayırlısı kısmetinizde varsa 1 embriyo da bölünür 2 olurlar sağlıkla olsun inşallah bizimki bi umut ihtimali arttırma isteği işte..

Amin canım burda birbirimize kardeş olduk, yoldaş olduk, Allah razı olsun hepinizden🥰🧿🍀🎉🎊 9 şubat test günüm, dayanabilir miyim bilmiyorum, idrar yaparım muhtemelen 😂 tek 5. Gün embriyosu kondu canım, hayırlısıyla bekliyorum bakalım
Hadi insallah canim rabbim yardimcin olsun insallahhh hayirli haberler alicaksin hep olumlu dusun hepp🥰🥰

Canim cok cok tesekkur ederim, senin de buradaki herkesin de Allah tamamina erdirsin insallah, namazlardan snra hep dua ederdim da Kuran'i Kerimi bu kdr okudughm bi donem olmamisti hc, Allah'im ne guzel vesile kildi diyorum bu sureci kndime cekiduzen verebilmek adina, insallah sonu hayirli olur, cok cok sagolun hepiniz 🌸 tavsiyen icin de ayrica tesekkur ediyorum canim suyu bol tutayim igneler cok sisirdi karnimi normalde 50 kiloyum, ve ne zmn inecekler ben de merak ediyorum, bgn de prolutex baslatti dr o da sisiriyor mu
Amin canım cümlemizin🥰🧿🍀🎊🎉 Allah gönlüne göre versin, terapi gibi gelir kuran okumak🍀💕 iğneler karında şişlik yapıyor haklısın, ödem oluyor biraz. Geçecek ama inşallah, prolutex ben de vuruluyorum şişlik yapmadı bende, diğer iğnelerin rahatsızlığıdır o

Ayy 2 tanee🥰🧿🍀🎊🎉hadi hayırlı olsun, maşallah sıkı sıkı tutunacaklar inşallah🍀💕 çok güzel günler geliyor ben de inanıyorum canım benim, herşey çok güzel olacak inşallah. benim dün kasık ağrım vardı biraz, idrar yaparken zorladığım için sanırım, bugün iyiyim göbeğimi seviyorum onunla konuşuyorum, güzel enerji gönderiyorum, hadi tutun seni bekliyoruz diyorum, inşallah tutunacaklar bebişlerimiz sağlıkla gelsinler canım inşallahh🧿🥰🍀🎉🎊

Ben ilk transferde 29 yaşındaydım yeni 30 a girmiştim ama sistemde 29 görünüyordu hala yasak dedi ilk sefer için tek embriyo vermişti. Olmadı 2 ay sonra 2 transfer yaptı. Aslında o işk deneme için yapılan bişey bir de eöbriyolara bağlı oluyor doktorun insiyatifine kalmış birşey. Sen yine ricanı söylersin ama en iyisini yine doktorun bilir 🙏🏻😊

Back