- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #14.341
Ay gün verdiler mi inşallah ikisi de seninledir betan yüksek canım hadi gözün aydın katlanmış süperYok konusmadim canim ayy insallah ikiside tutunmusturr ayyy ne guzell masalah simdi bi 10 gun bekliyelim keseleride gorelimmdeee
Kuzum seninki bence 1000leri bulmustur rahat seninki kesin ikiz heeAy gün verdiler mi inşallah ikisi de seninledir betan yüksek canım hadi gözün aydın katlanmış süperbirazdan ben de gidicem kana
Canim cok sagolasin aynen uyuttular ben kndmi istemsiz sekilde cok kasiyorum, eve yeni geldk, yolda midem bulandi bayagi, Allah emeklerini, emeklerimizi bosa cikarmasin insallah kuzumhic merak etme canim agri cekmezsin.hele turkiyede uyutuyorlar galiba. ben yurtdisindayim 2 tane agri kesici ile ve sadece rahime az miktarda uyusturup oyle topladilar. benim 2. kez oldu. korkacagin bir durum yok yani. basit bir islem 5 dk da hallediyorlar. sadece sonrasinda agrin olabilir. yada cok az kanama olabilir eve gittiginde panikleme asiri olmadikca. hic korkma bizler anne olmak istiyorsak daha cok seye katlanmamiz gerekecek.
canım amin, ay ne kdr gencmissiniz, Allah'in izniyle bebis/ler rahatlikla tutunur insallahAllah razı olsun inşallah sizin de çok güzel embriyolarınız olur ve tutunurlarben de 24 yaşındayım ama bazı yerler esnetiyo sanırım bu kuralı.. hayırlısı kısmetinizde varsa 1 embriyo da bölünür 2 olurlar sağlıkla olsun inşallah bizimki bi umut ihtimali arttırma isteği işte..
Insallah canim aminAmin canım cümlemizinAllah gönlüne göre versin, terapi gibi gelir kuran okumak iğneler karında şişlik yapıyor haklısın, ödem oluyor biraz. Geçecek ama inşallah, prolutex ben de vuruluyorum şişlik yapmadı bende, diğer iğnelerin rahatsızlığıdır o
ay keske oyle olsa ben cok isterim kndim ikiz oldugumdan cok guzel bir his yasamak istiyorum ama ikizin ikizi olmazmisBen ilk transferde 29 yaşındaydım yeni 30 a girmiştim ama sistemde 29 görünüyordu hala yasak dedi ilk sefer için tek embriyo vermişti. Olmadı 2 ay sonra 2 transfer yaptı. Aslında o işk deneme için yapılan bişey bir de eöbriyolara bağlı oluyor doktorun insiyatifine kalmış birşey. Sen yine ricanı söylersin ama en iyisini yine doktorun bilir
Maşallah bebişineeeeKizlaee 2. Test sonucum cikti 574 cikmis:))
Ayy evet ya bin sukurr bin sukurrr korktum ya cook darisi basinaa canimm insallh sendende alicaz boyke haberlerrrMaşallah bebişineeeebak boşuna üzüldün o kadar, kat kat artsın kocaman olsun karnında bebeğin, sağlıkla gelsin kuzum çok sevindim
Benim günde 1 tane, ama jel de kullanıyorum ben progesteron olarak günde 2 tane, bebiş tutununca 11. Haftaya kadar kullanacağız canımInsallah canim aminprolutex gunde 2 kere dedi dr sen de mi oyle kullaniyorsun canim ne kdr sure kullaniliyor bu ignecikler
İnşallah canım benimAyy evet ya bin sukurr bin sukurrr korktum ya cook darisi basinaa canimm insallh sendende alicaz boyke haberlerrr❤❤❤
Ay inşallah katlanmıştır bende lan verdim şimdi sonucu bekliyorumKuzum seninki bence 1000leri bulmustur rahat seninki kesin ikiz heemesaj attim iste daha donua yapmadilae bakalim donsunlerde ne diyceler
Aaa sen ikizsin demek ne güzelay keske oyle olsa ben cok isterim kndim ikiz oldugumdan cok guzel bir his yasamak istiyorum ama ikizin ikizi olmazmisbenim cocugumun ikizi olma ihtimali varmis
Merhaba canim hiç bir besin fazla tüketilmedigi surece zararlı değildir içini ferah tut tutunacaksa zaten seninledir mesela bazı merkezler kahveyi yasaklıyor benim merkez öyle bisi demedi bende 1 tane hergün içtim ama pozitifi gördüm hiçbir besinin tek başına ne olumlu ne de olumsuz etkisi vardır bence bu süreçte sağlıklı beslen kendine dikkat et yeter ☺Merhaba arkadaşlar transfer sonrası hurma iyi değil yazılmış ben her gün hurma yedim içime dert olduinşallah birşey olmamıştır. Peki bamya hakkında bilginiz var mı Bu kadar detay bilmediğim için soruyorum bamya tehlikeli midir acaba
Anladm canim belki benim de 1e duser igne sayisi transferden snra, cok cok tesekkur ediyorum canim tekrardan bgn yordum seni operim cok, kndine cok dikkatBenim günde 1 tane, ama jel de kullanıyorum ben progesteron olarak günde 2 tane, bebiş tutununca 11. Haftaya kadar kullanacağız canımtutunsun yeter ki sağlıklı olsun tüm iğnelere razıyım
Dr oyle demisti canim ama tabi nasip olduktan snra olur orasi da varAaa sen ikizsin demek ne güzeldediğin şeyi hiç duymadım kendi ikiz olup ikiz çocuğu olmaz mıymış ilginç ama tüp bebekte olabilir sonuçta iki embriyo transfer edilirse öyle Bi şans var demektir yine de hayırlısı olsun
Doğru diyorsunuz fazla yemedikçe inşallah bir zararı olmamıştır. Çok teşekkürler Allah hepimizin gönlündekini versin inşallahMerhaba canim hiç bir besin fazla tüketilmedigi surece zararlı değildir içini ferah tut tutunacaksa zaten seninledir mesela bazı merkezler kahveyi yasaklıyor benim merkez öyle bisi demedi bende 1 tane hergün içtim ama pozitifi gördüm hiçbir besinin tek başına ne olumlu ne de olumsuz etkisi vardır bence bu süreçte sağlıklı beslen kendine dikkat et yeter ☺
Estğfrllh olur mu hiç her zaman yaz dert ortağıyız asıl merak transferden sonraDr oyle demisti canim ama tabi nasip olduktan snra olur orasi da varbiz bi kiz bi erkegiz annem 1 seferde 1 avazta bitirmis, ona cok zor olmus buyuturken vs ama benim icin keyif insallah sen de ikizlerini saglikla tam haftasinda kucagina alirsin canim cok mesgul ettim ben buralari bgn, kusuruma bakmayin opuyorum canim cok
Öyle bir şeyi kim dedi canım yengem ikiz ve ikiz çocuğu var hem de normal yoldanay keske oyle olsa ben cok isterim kndim ikiz oldugumdan cok guzel bir his yasamak istiyorum ama ikizin ikizi olmazmisbenim cocugumun ikizi olma ihtimali varmis
Cok teskkur ederim canim desteginiz paha bicilemez, mutlaka yazarim sali mi persembe mi artk ne zmn olacaksaEstğfrllh olur mu hiç her zaman yaz dert ortağıyız asıl merak transferden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?