- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #14.301
Kaç çıkıcak bakakım merak ve heyecan içindeyimYok kuşum daha vermedim yine akşam 6 da vericem aynı saat olsun diye![]()
![Star-struck :star_struck: 🤩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f929.png)
![Star-struck :star_struck: 🤩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f929.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç çıkıcak bakakım merak ve heyecan içindeyimYok kuşum daha vermedim yine akşam 6 da vericem aynı saat olsun diye![]()
Inşallah canım seninki de inşallah tutunur RABBİM güzel haberler almayı nasip etsin hepimizeİnşallah tutar ben ateş basmasinin ilaçlardan olduğunu düşünüyorum geleli gece saçlarım boynum resmen İslam geziyorum
Ay sorma ya bende çok heyecanlıyım Koficim artar inşallah yaaaKaç çıkıcak bakakım merak ve heyecan içindeyim![]()
Bir watsap grubu kursakNe güzel içten bir dua ettin bacımAllah raZı olsun, ilk transferimde buralarda hiç takılmıyordum, kendimi yalnız hissediyordum, şimdi sizler varsınız ne güzel oldu bir sürü bacım var birbirimize deatek oluyoruz
sana da sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım,hep güzel haberler ver inşallahhhh
![]()
Artar artar merak etmeAy sorma ya bende çok heyecanlıyım Koficim artar inşallah yaaa![]()
Amin hepimizin duası rabbim bu yoldaki herkesin emeğinin karşılığını versin kaçıncı gün embriyosuInşallah canım seninki de inşallah tutunur RABBİM güzel haberler almayı nasip etsin hepimize
Toplandığı gün sayılıyorsa 5.gün transfer oldumAmin hepimizin duası rabbim bu yoldaki herkesin emeğinin karşılığını versin kaçıncı gün embriyosu
Hım taze transfer yani bugün transfer günümü saymadan kaçıncı günün ne zaman test yap dedilerToplandığı gün sayılıyorsa 5.gün transfer oldum
Bugün transfer günümü saymazsam 8.günüm 5 ocak dediler test günümüHım taze transfer yani bugün transfer günümü saymadan kaçıncı günün ne zaman test yap dediler
Hayırlı olur inşallah canım bekliyorum seninde sonucunu idrar falan bakacakmisin 3.gun embriyosu daha geç çıkarmışBugün transfer günümü saymazsam 8.günüm 5 ocak dediler test günümü
Dün yaptım çıkmadı yapmayı düşünmüyorum canımHayırlı olur inşallah canım bekliyorum seninde sonucunu idrar falan bakacakmisin 3.gun embriyosu daha geç çıkarmış
Çok erken olmuş gününü bekle daha rahat edeceksen hayırlısı rabbim yardimcimiz olsunDün yaptım çıkmadı yapmayı düşünmüyorum canım
Amin canım inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsunÇok erken olmuş gününü bekle daha rahat edeceksen hayırlısı rabbim yardimcimiz olsun
Tesekkur ederim canim, cktm bitti Allah'a cok sukur, sali ya da persembe de transfer olacakmis embriyolarin durumuna gore, hayirlisi olsun insallah, dua eden iyi dileklerde bulunan herkesten Allah razi olsnGerilme anlamayacksin bile çıkınca biraz ağrın olcak oda olsun sondaki her şeye değer o ağrılar![]()
Hadi geçmiş olsun canım darısı transferineGerilme anlamayacksin bile çıkınca biraz ağrın olcak oda olsun sondaki her şeye değer o ağrılar
Tesekkur ederim canim, cktm bitti Allah'a cok sukur, sali ya da persembe de transfer olacakmis embriyolarin durumuna gore, hayirlisi olsun insallah, dua eden iyi dileklerde bulunan herkesten Allah razi olsndualarim sizlerle
Canim aminn, benim kndimi ortmeye clsrken bi anda uyumusum, geldigimde de odadaydim, Allah'im yardim etti sizlerin duasi vesilesi ile, pozitifi goren arkdslarin hepsine saglikla bebek/lerini almayi, sonuc bekleyenlerin hayirlisi ile pozitifi gormelerini ve negatif olanlarin da en hayirli vakitte dogal yollardan gebe kalmasini diliyorum tum kalbimle RabbimdenHadi geçmiş olsun canım darısı transferine![]()
Aynen canım insan birden uyuyor uyandığında da odada oluyor zatenCanim aminn, benim kndimi ortmeye clsrken bi anda uyumusum, geldigimde de odadaydim, Allah'im yardim etti sizlerin duasi vesilesi ile, pozitifi goren arkdslarin hepsine saglikla bebek/lerini almayi, sonuc bekleyenlerin hayirlisi ile pozitifi gormelerini ve negatif olanlarin da en hayirli vakitte dogal yollardan gebe kalmasini diliyorum tum kalbimle Rabbimden![]()
Amin canim benim cok cok tesekkur ediyorum tekrardannAynen canım insan birden uyuyor uyandığında da odada oluyor zatenAllah razı olsun canım inşallah tüm dualarımız bu şekilde herkesin yüzü güler umarım
![]()
6 mııı, meraktan çatlatacaksınAy sorma ya bende çok heyecanlıyım Koficim artar inşallah yaaa![]()