- 16 Ekim 2020
- 1.251
- 1.395
- 83
- 36
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #14.281
Hamd olsun bende beklemedeyimRica ederim.. Iyim hamd olsun valla beklemedeyiz oyle simdilik bi sikinti yok sen nasilsin gulencim?
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamd olsun bende beklemedeyimRica ederim.. Iyim hamd olsun valla beklemedeyiz oyle simdilik bi sikinti yok sen nasilsin gulencim?
Bende de olmadı lekeBenim merak ettiğim beta salgılanmış bende belli ki gebelik pozitif. Yerleşme kanaması betadan salgılanmadan önce olması gerekmiyor mu sabahtan beri makale okuyorum anlamadım![]()
Eet canım 345 di hadi güzelce artmış olsun değerlerAy hadi inşallah benim gün belli olmadı bugün 14. Günüm kan vermeye gidicem ona göre çağırcaklarmışinşallah bugün katlandığı görürüm yaa. 14. Günkü değerin 300 küsür Dü senin dimi öyle hatırlıyorum
Belki çift tutmuş bile olabilirEet canım 345 di hadi güzelce artmış olsun değerler
Leke bende de olmadıBende de olmadı leke
Ayyy ne güzel düşünmüşsün canım ya yaz tabi daha mutlu olanları yazmak da nasip olsun inşallahAynı ben1 yıl erteledim noldu hiç bişey güle oynaya çıktım içerden dedim bu muymus benim korktuğum daha sonra başıma gelenler hele yani ameliyat tüp e başlamak hiiiic aklımda yoktu asılama ile kalırım diyodum ama nasip meselesi
transfer anı çok güzel pazartesi çarşamba betayi alınca günlük tutmaya başladım bu süreci en başından yazacağım ve sonrasında inşallah hamilelik günlerini de nasipse
![]()
Allah razı olsun canım, bütün duaların makbul olsun inşallahEttim canım etmez miyim gördüm ama yazamadım telasem vardı namazlarin sonunda ettim kuzum inşallah güzel geçer 12 günUkaderU bizim gibi başlar belirti aramaya
sabırlı olup 12 gün test yapmazsan ne guzel ama ben 2.cizgiyi silik ten biraz belirgin dün yakaladım daha
![]()
Ayy ne iyi yapmışsın, cinsiyetini, doğumunu herşeyini yazarsın hatıra olur bebeğine, sağlıkla gelsin(ler) inşallahAynı ben1 yıl erteledim noldu hiç bişey güle oynaya çıktım içerden dedim bu muymus benim korktuğum daha sonra başıma gelenler hele yani ameliyat tüp e başlamak hiiiic aklımda yoktu asılama ile kalırım diyodum ama nasip meselesi
transfer anı çok güzel pazartesi çarşamba betayi alınca günlük tutmaya başladım bu süreci en başından yazacağım ve sonrasında inşallah hamilelik günlerini de nasipse
![]()
Genelde o şekilde olanlar tutuyor zaten sanırsamBen 22 ocakta transfer oldum çok fazla adet sancım ve bel ağrım var bu şekilde ölüp tutan varmı acaba
Canımm, nasılsın bitanemGenelde o şekilde olanlar tutuyor zaten sanırsamyinede bilmem ama
Ben de 25 ocakta transfer oldumBen 22 ocakta transfer oldum çok fazla adet sancım ve bel ağrım var bu şekilde ölüp tutan varmı acaba
İyiyim canım aynı rutin devam evet yarın benim günüm inşallah pozitif diye burdan duyurabileyimCanımm, nasılsın bitanemyarın senin günün, inşallah inşallah çok güzel haberler vereceksin
![]()
Hiç korkma ben 0 ağrı duydum sonrasında bak 0 ağrı norml bir gündü benim içinGerilme anlamayacksin bile çıkınca biraz ağrın olcak oda olsun sondaki her şeye değer o ağrılar![]()
Toplandı mi iyimisinMerhabalar arkadaslar, bgn yumurta toplamam olacak cok gerildm, dua eder misiniz benim icin? Allah razi olsn smdiden, Allah yardimciniz olsun ve gonlunuze gore versin insallah![]()
İnşallah tutar ben ateş basmasinin ilaçlardan olduğunu düşünüyorum geleli gece saçlarım boynum resmen İslam geziyorumÇok korkuyorum tutmayacak diye bide ateş basıyo arada
Kan verdin mi kuş?Ay hadi bakalım betan ı yaz çok merak ettim doğrusubenim 11. Gün bu kadar koyu çıkmıştı. Belki de embriyon bölünür ikiz olur
![]()
Yok kuşum daha vermedim yine akşam 6 da vericem aynı saat olsun diyeKan verdin mi kuş?