Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ay hadi inşallah benim gün belli olmadı bugün 14. Günüm kan vermeye gidicem ona göre çağırcaklarmış🙏🏻🤩 inşallah bugün katlandığı görürüm yaa. 14. Günkü değerin 300 küsür Dü senin dimi öyle hatırlıyorum
Eet canım 345 di hadi güzelce artmış olsun değerler

Aynı ben 😂😂😂 1 yıl erteledim noldu hiç bişey güle oynaya çıktım içerden dedim bu muymus benim korktuğum daha sonra başıma gelenler hele yani ameliyat tüp e başlamak hiiiic aklımda yoktu asılama ile kalırım diyodum ama nasip meselesi 😌 transfer anı çok güzel pazartesi çarşamba betayi alınca günlük tutmaya başladım bu süreci en başından yazacağım ve sonrasında inşallah hamilelik günlerini de nasipse 😇
Ayyy ne güzel düşünmüşsün canım ya yaz tabi daha mutlu olanları yazmak da nasip olsun inşallah 🥰🙏🏻 insan yaşadıkça anlıyor olaylar zamanla gelişiyor valla kim derdi tüp bebek yaptıracağımızı işte nasip kısmet

Ettim canım etmez miyim gördüm ama yazamadım telasem vardı namazlarin sonunda ettim kuzum inşallah güzel geçer 12 gün UkaderU UkaderU bizim gibi başlar belirti aramaya 😂sabırlı olup 12 gün test yapmazsan ne guzel ama ben 2.cizgiyi silik ten biraz belirgin dün yakaladım daha 😂😂😂😂
Allah razı olsun canım, bütün duaların makbul olsun inşallah🥰🍀🧿🎊🎉 dayanır mıyım bilmiyorum, testleri stokladım elbet gözüme batacak onlar😂😂 inşallah güzel sonuçlar alıp sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza🍀

Aynı ben 😂😂😂 1 yıl erteledim noldu hiç bişey güle oynaya çıktım içerden dedim bu muymus benim korktuğum daha sonra başıma gelenler hele yani ameliyat tüp e başlamak hiiiic aklımda yoktu asılama ile kalırım diyodum ama nasip meselesi 😌 transfer anı çok güzel pazartesi çarşamba betayi alınca günlük tutmaya başladım bu süreci en başından yazacağım ve sonrasında inşallah hamilelik günlerini de nasipse 😇
Ayy ne iyi yapmışsın, cinsiyetini, doğumunu herşeyini yazarsın hatıra olur bebeğine, sağlıkla gelsin(ler) inşallah🥰🍀🧿🎊🎉 çocuğunun o günlüğü okuduğu günleri de göstersin Allahım💕🍀

Back