Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kızlaar dualarınıza talibim🥰🧿🎉🎊🍀 yarın 14:45de transferim var, size hayırlı cumalar bana da hayırlı transferler, inşallah sağlıkla kucağıma alacağım bir bebe gelir karnıma🥰🧿🍀🎊🎉 Umut_bebek Umut_bebek UkaderU UkaderU @kofi PlutonMerkez PlutonMerkez @Nosking serrabk serrabk mlshope mlshope B Bade_badee @Gnc42 @tek08 @Ssevincli @cennetimgel ve kartanesii
Insallahhh kuzummm sana bol bol dua ettim bildigim sureleri okudum. Gonlunu ferah tut fazla kafana takmamaya calis. Rabbim yaninda olsun insallahhh su cektigin eziyetlere degsin dilerimkii..

Allah razı olsun canım benim, hepimiz sağlıcakla alalım kucaklarımıza, senin bebiş de büyümüş maşallah🥰🧿🍀🎉🎊 cinsiyet belli mi💕
InshaAllah canim valla henuz belli degil cogu agustos topigindekiler ogrendi ben haric🙈 bizim burda 20.ci haftada detayli da ogrenebiliyoruz pandemi dolayisiyla hicbiryer ucretli kabul etmiyor malesef beklemedeyim.. saglikli ilerlesin insh🙏🏻

Ne güzel içten bir dua ettin bacım🥰🍀🧿🎊🎉 Allah raZı olsun, ilk transferimde buralarda hiç takılmıyordum, kendimi yalnız hissediyordum, şimdi sizler varsınız ne güzel oldu bir sürü bacım var birbirimize deatek oluyoruz🍀 sana da sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım,hep güzel haberler ver inşallahhhh💕
Aminm aminn kardesim.aminn tabiki bizi kimse anliyamaz anca boyle bu durumlarla ugrasanlar anlar insan destek istiyor bu surecte
Insallah hepimizin soylee bi guzel huzur uyudugu karninda o bebeginin hareketlwrini hissettigi zamanlar nasip etsin rabbim
Bu arada senin ne zmaanda sonuc canim ve kac embriyo konduu

Merhaba hiç kaygılı olma rahat ol zaten hissetmeyeceksin 🙏🏻 işin rast gitsin inşallah 😊
Canim amin, cok tesekkur ederim, rahim filmi de anestezili idi benim gozumden pit pit, ultrasonda dahi cok geriliyorum, utaniyorum, saat 10.30ta gidecegim 11.30ta islem saati gozukuyor, gozacip kapacincaya kdr gecsin insllah dualariniza ihtiyacim var cok 🤲🏻

Canim amin, cok tesekkur ederim, rahim filmi de anestezili idi benim gozumden pit pit, ultrasonda dahi cok geriliyorum, utaniyorum, saat 10.30ta gidecegim 11.30ta islem saati gozukuyor, gozacip kapacincaya kdr gecsin insllah dualariniza ihtiyacim var cok 🤲🏻
Dualarımız seninle utanma hiç gerilme gayet rahat ol hepimiz geçtik opudan bunun daha transferi var sıkıntı yapma kendine 🙏🏻🙏🏻🌹

Dualarımız seninle utanma hiç gerilme gayet rahat ol hepimiz geçtik opudan bunun daha transferi var sıkıntı yapma kendine 🙏🏻🙏🏻🌹
Canim sizlere buradaki her arkdsin cesaretine, gucune, sabrina hayranim zaten, ben zayif bi insanim sanirim, transferim de hftaici olacak dedi dr, taze transfer olacakmis, bgnu atlattktan snra da onun stresine girerim kesin, Allahim hepimizin yar ve yardmcisi olsn insallah 🤲🏻

Canim sizlere buradaki her arkdsin cesaretine, gucune, sabrina hayranim zaten, ben zayif bi insanim sanirim, transferim de hftaici olacak dedi dr, taze transfer olacakmis, bgnu atlattktan snra da onun stresine girerim kesin, Allahim hepimizin yar ve yardmcisi olsn insallah 🤲🏻
Allah razı olsun. Neden zayıf olasın sen de çok güçlüsün güçlü olmasan bu tedaviye başlayamazdın 😊 transfer için hiç stresli olma işin en güzel yanı o heyecanlı meraklı umutlu oluyor insan. Bak ben de çok utanıyorum ama mecbur ne yapalım aslında utanılacak hiç birşey yok. Ben korkumdan rahim filmi çektirmemiştim 😅

Arkadaşlar merhaba bugün 8. Günüm dün pozitif çıkmıştı idrar testim hala pozitif onda bi sıkıntı yok ama bu sabah peçeteye kajverengi sonra pembe leke geldi. Beta pozitif olduktan sonra yerleşme kanaması olabailir mi? Birde karnım regl olacak gibi ağrıyor 😢

Arkadaşlar merhaba bugün 8. Günüm dün pozitif çıkmıştı idrar testim hala pozitif onda bi sıkıntı yok ama bu sabah peçeteye kajverengi sonra pembe leke geldi. Beta pozitif olduktan sonra yerleşme kanaması olabailir mi? Birde karnım regl olacak gibi ağrıyor 😢
Yasadiklarin hamilelik belirtisi zaten canim sıkma canını yerleşme kanamasıdır annesi daha sıkı tutunmuştur sana 🤲

Allah razı olsun. Neden zayıf olasın sen de çok güçlüsün güçlü olmasan bu tedaviye başlayamazdın 😊 transfer için hiç stresli olma işin en güzel yanı o heyecanlı meraklı umutlu oluyor insan. Bak ben de çok utanıyorum ama mecbur ne yapalım aslında utanılacak hiç birşey yok. Ben korkumdan rahim filmi çektirmemiştim 😅
Canim cok sagolasin destegin icin smdi girdim odaya, hepinizi cok opuyorum, saglikla gorusmek dilegiyle insallah 🌸
image.jpg

Back