Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Güzel geçti canım Allah razı olsun, embriyoyu koyuyolar yolluyolar işte herkesin olduğu gibi şipşak geçti🥰🍀🧿🎉🎊 sonu güzel olur inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize burda
Ayy hadi insallah rabbim seni boyle sevinc gozyaslarina bogsun ailecekk mutluluktan cigliklar atin rabbim insallah sana hayirli evlarlar i ayagi duzgun bebisler versinnn insallahhh

Kızlar benimde hala hiç belirtim yok 😔 21 ocakta transfer oldum, 3. gün embriyosu. Her sabah bir belirti ile kalkmayı umuyorum 😕 Hayırlısı inşallah 🙏🏻
Canım benim de 21 ocakta transferim. Salı günü kan vericem . Adet olacakmışım gibi bel ağrılarım var bazen de kasıklarım batıyor bide göğüslerim hassas uçları falan acıyor. Ama ilaçların da etkisi mi psikolojik mi derken kafayı yiyecek gibi oluyorsun . Rabbim yardımcımız olsun inşallah pozitifi görürüz sağ Salim alırız kucağımıza her birimiz 🙏

Kız sizi merak ediyorum, kim test yaptı kimin betası yükseldi okumak istiyorum, bensiz test yapmayın🥰🍀🧿🎊🎉😂 çok da yazmayın o zaman, oku oku bitmiyor sonra konulara uzak kalıyorum😂😂
Heheehe sorma ya ben de buraya gel ek için elime alıyodum. 😁😁 Ama telefon görüşmesi pek yapma yapacaksanda ben hopörlerden konuşmuştum ilk 3 gün falan pek konuşmadım kimseyle. Telefonu da karın bölgene tutma arada sohbete bakabilirsin 🤩🤩

Canım benim de 21 ocakta transferim. Salı günü kan vericem . Adet olacakmışım gibi bel ağrılarım var bazen de kasıklarım batıyor bide göğüslerim hassas uçları falan acıyor. Ama ilaçların da etkisi mi psikolojik mi derken kafayı yiyecek gibi oluyorsun . Rabbim yardımcımız olsun inşallah pozitifi görürüz sağ Salim alırız kucağımıza her birimiz 🙏
O adet ağrılarını ben de çok hissettim o ağrıların olması çok normal ben transfer zamanından beri regl sancısı arada hep hissettim kısa aralıklarla geliyo gidiyordu

O adet ağrılarını ben de çok hissettim o ağrıların olması çok normal ben transfer zamanından beri regl sancısı arada hep hissettim kısa aralıklarla geliyo gidiyordu
Yaa bende bugün adet ağrısı hissediyorum sanki her an adet olacakmışım gibi çok korkuyorum valla 🥺

kızlar merhaba bılıyorsunuz benım yumurta toplama oldu 6 tane donduruldu 2 tanesı dna ıncelemeye gıttı donmesını beklıyecegım 1 ay transfer ıcın benım sızden rıcam var benım gorumcemın yumurtalıgından kıst vardı kotu huydu bır kısmını aldılar ve acıl tüp bebege baslaması gerekıyor ve raporu yok ankarada tüp bebek ılaclarını kullanmayan gonal f , merionel , cetrotaın ve genetropın elınde kalan varsa yazabılırmı acaba ?

kızlar merhaba bılıyorsunuz benım yumurta toplama oldu 6 tane donduruldu 2 tanesı dna ıncelemeye gıttı donmesını beklıyecegım 1 ay transfer ıcın benım sızden rıcam var benım gorumcemın yumurtalıgından kıst vardı kotu huydu bır kısmını aldılar ve acıl tüp bebege baslaması gerekıyor ve raporu yok ankarada tüp bebek ılaclarını kullanmayan gonal f , merionel , cetrotaın ve genetropın elınde kalan varsa yazabılırmı acaba ? ayrıca tek yumurtası oldugu ıcın ve o da yarım oldugu ıcın havuz sıstemı yapacaklar 3 defa falan yumurta toplanacak o yuzden ilaç cok fazla kullanacak

Aynen canım ama kan için önemli olan 12. Gün kafanı da karıştırmak hiç istemem ama 9. Gün idrar dene istersen ya bilmem ki benim de kafam karıştı 🤩🙏🏻
Az kaldı sonunda iseteceksiniz beni😁 niye kız idrardan daha net degilmi kan bence öyle Çarşamba yine veririm garanti olsun diye zaten delindi heryerimiz birdaha fazladan delinelim no problem

kızlar merhaba bılıyorsunuz benım yumurta toplama oldu 6 tane donduruldu 2 tanesı dna ıncelemeye gıttı donmesını beklıyecegım 1 ay transfer ıcın benım sızden rıcam var benım gorumcemın yumurtalıgından kıst vardı kotu huydu bır kısmını aldılar ve acıl tüp bebege baslaması gerekıyor ve raporu yok ankarada tüp bebek ılaclarını kullanmayan gonal f , merionel , cetrotaın ve genetropın elınde kalan varsa yazabılırmı acaba ? ayrıca tek yumurtası oldugu ıcın ve o da yarım oldugu ıcın havuz sıstemı yapacaklar 3 defa falan yumurta toplanacak o yuzden ilaç cok fazla kullanacak
Canım geçenlerde burda biri ilaç verebilirim falan demişti eskiye dönük bir bak istersen benim kalanı ben merkezde bırakmıştım birinin işine yarasın diye bazen merkezde de isteyenler oluyormuş ellerinde böyle fazladan varsa veriyorlarmış diye duydum rabbim yardım etsin çok zor

Ararlar merak etme, hastaları organize ediyorlardır muhtemelen. Valla ufak bi idrar yapamama sorunu yaşadım, daha yeni yemek yiyip yatabildim, sabah transfere gitmeden tavuk sulu tarhana çorbası yapmıştım, bir de kereviz yedim, dün meyve suyu sıktı eşim, ananas mandalina pancar havuç elma zencefil karışık, onu içeceğim sabah kahvaltıda çay yerine, et tavuk yerim brokoli karnabahar aldım yaparım diye, sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım canım, kısmet artık tutacağı varsa tutacak zaten, biz ne yapsak boş aslında🥰🍀🧿🎊🎉
ayy inşallah hemen geçer canım idrar yapamama sorunun🙏 oh şifa olsuunn bende aynı şekilde sebze ve protein yemeye çalışcamm... normalde çok düzenli beslenen biri değilim kahvaltıyı atlarım geçiştiririm sevmem şimdi güzel güzel yapıcaz mecbur🥰 aynen öyle Allahım sağlıkla kucaklarımızda görmeyi nasip etsinn

Canım geçenlerde burda biri ilaç verebilirim falan demişti eskiye dönük bir bak istersen benim kalanı ben merkezde bırakmıştım birinin işine yarasın diye bazen merkezde de isteyenler oluyormuş ellerinde böyle fazladan varsa veriyorlarmış diye duydum rabbim yardım etsin çok zor
Evet bende kalanımı gorumceme verdim bi defa olsa bi nebze ama 3 defa kullanacak sagol canim

Az kaldı sonunda iseteceksiniz beni😁 niye kız idrardan daha net degilmi kan bence öyle Çarşamba yine veririm garanti olsun diye zaten delindi heryerimiz birdaha fazladan delinelim no problem
İşe gitsin 😅 ya kan tabiki daha kesin sonuç ben önce kan verip heyecan yaptığım için kan veremedim önce idrarla Bi fikrim olsun diye düşündüm 😁😁

Ararlar merak etme, hastaları organize ediyorlardır muhtemelen. Valla ufak bi idrar yapamama sorunu yaşadım, daha yeni yemek yiyip yatabildim, sabah transfere gitmeden tavuk sulu tarhana çorbası yapmıştım, bir de kereviz yedim, dün meyve suyu sıktı eşim, ananas mandalina pancar havuç elma zencefil karışık, onu içeceğim sabah kahvaltıda çay yerine, et tavuk yerim brokoli karnabahar aldım yaparım diye, sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım canım, kısmet artık tutacağı varsa tutacak zaten, biz ne yapsak boş aslında🥰🍀🧿🎊🎉
Kız beybim ananas iyi değilmiş transfer sonu rahimdeki kasılması arttiriyormus

Bugün transferin 10.günü bitti 3.gün embriyosu olduğun için Pazar günü kan testi yapacağım inşallah bugün çok ağrı hissedince bi tuhaf oldum inanın ki 🤷🏻‍♀️
İdrar da deneyecek misin. Ya da sadece kan ver gitsin 🤩 inşallah güzel haberler verirsin 🙏🏻 ben transfer olduğumdan beri hep hissettim o ağrıyı çok şükür pozitif çıktım inşallah sende de öyle olur 🤗

Back