- Emoji Skoru
- 7.576
- Puanlar
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #14.021
5. Gün embriyosu değil miydi? Yarın transfer hariç 8. Günün. Varsa bişeyler çıkar inşaallah. Sen de adamı zorla patlatmışsın yaniŞartları zorladik geldik ta megakente daha ne yapayim demiuçaklar kaçtı son gün birde otelciliden kazık yedik ne stresler ne stresler ya belli etmemeye calisoyor ama ben bugün fazla umutlanma diyince patlama yaşadı adam kız daha teste erken degilmi zaten zor duruyorum gazlama beni
Test yapmıcam mı canoooInsallah bitanem vericeksin tabi hayırlısıyla inşallah
Ay ben az önce yanlış kişiye yazmışım sana yazacaktım
Ay maşallah benim de kuşum var ben de yedirim ona
Ayy kofimm, Allah razı olsun canım benimAşkıııım Rabbim gönlündeki yavruyu, rahmine koysun bugün inşaallahsıra sen de inşaallah. Kuzunu al gel yavrum
Yarasın kuşuna
26aralik 361di. 28aralık 847.1di. masAllah günleriniz çook olsunYaa cok guzell bi degerr masalalhhhhilk degeriniz hangi gundu
Ay inşallah inşallah Allah razı olsunAllah razı olsun, pazar günü senden çok çok güzel haberler bekliyorum inşallah
Hic korkma bende 10gunde oldu pembe akinti. Kan sulandiriciyi kes dediler. Ve disinon adli igne yaptir dediler. 3gun.Geç olmamışki günün daha erken bak o yerleşme olabilir testin. Var mı acaba istersen Bi yap gerçi şuan daha çok erken 3. Gün embriyo için 8. Gün erken canım. Yerleşme kanaması zaten 5. Gün embriyoların da 8. Günde 6. 8. Gün değişiyor
Ben değil Bi arkadaş yaşamış o durumuHic korkma bende 10gunde oldu pembe akinti. Kan sulandiriciyi kes dediler. Ve disinon adli igne yaptir dediler. 3gun.
Ay pardon yalnis cevaplamisim. Flower adli uye idi galibaBen değil Bi arkadaş yaşamış o durumu
Ayyy çok güzel maşallahGününüz aydın. İkinci yani 12gün değerim 847 olmus.
ilk değerim 361di.
Olsun karışıyor aradaAy pardon yalnis cevaplamisim. Flower adli uye idi galiba
Bana arkadaşlarım ikiz geliyo diyor. Artışın ikiqatda fazoa artmasına göre. Ama bilmiyorum. Önemli olan sağlıklı olsun. Bende 3embrio transferi yapıldi. Ben Azerbaycanda yaşıyorum. Burda izinli . İkisi blast iyi kalite dediler. Biri geriden gelen ama artımı iyi olan orta kalite embriyo dediler.Ayyy çok güzel maşallahbenim de 12. Gün değerim 730 hep düşünüyorum çoğul gebelik olabilir mi diye. Size kaç embriyo transfer edilmişti
Ayyy çok güzel maşallahbenim de 12. Gün değerim 730 hep düşünüyorum çoğul gebelik olabilir mi diye. Size kaç embriyo transfer edilmişti
Ben ilk 12. Günde baktırdım 730 çıktı ikinci kanı da yarın vericem 14. Gün yani. Aslında hiç belli olmuyor 12. Gün 300 le başlayıp ikiz gebe olanları duydum. Hatta üçüz olanı da duydum size 3 transfer edilmiş üçü de tutmuş olabilir. Çoğul gebelik gibi görünüyor sizin bana da öyle dendi ama yine de bilmiyorum bazen artış iki katı ilerleyebiliyormuş. Benim de 5. Gün iyi kalite embriyolardıİlk değeriniz kaçdı? Kaçıncı gündü
Banamı yazacaktin kızAy ben az önce yanlış kişiye yazmışım sana yazacaktımtest yapmıcam mıı diye yazmıştım
Evet 5.gun canım geçen hafta cuma 17.05te olmuştum transfer yarın 8.gun alacağım bı test birazdan eczaneden bende varsa çıkar diye ümit ediyorum5. Gün embriyosu değil miydi? Yarın transfer hariç 8. Günün. Varsa bişeyler çıkar inşaallah. Sen de adamı zorla patlatmışsın yani
5şubat kese görmeye gidicemBen ilk 12. Günde baktırdım 730 çıktı ikinci kanı da yarın vericem 14. Gün yani. Aslında hiç belli olmuyor 12. Gün 300 le başlayıp ikiz gebe olanları duydum. Hatta üçüz olanı da duydum size 3 transfer edilmiş üçü de tutmuş olabilir. Çoğul gebelik gibi görünüyor sizin bana da öyle dendi ama yine de bilmiyorum bazen artış iki katı ilerleyebiliyormuş. Benim de 5. Gün iyi kalite embriyolardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?