- Emoji Skoru
- 3.864
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #13.961
Ayyy amin canımmİyi 2022yede çocuklu girersin![]()
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![Four leaf clover :four_leaf_clover: 🍀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f340.png)
![Party popper :tada: 🎉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f389.png)
![Confetti ball :confetti_ball: 🎊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f38a.png)
![Nazar amulet :nazar_amulet: 🧿](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f9ff.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy amin canımmİyi 2022yede çocuklu girersin![]()
Sen de inşallah, bu son tedavin olsun, 2021 bebekli olsunİyi 2022yede çocuklu girersin![]()
Şimdi dua okudum tüm isteyenler içinKızlaar dualarınıza talibimyarın 14:45de transferim var, size hayırlı cumalar bana da hayırlı transferler, inşallah sağlıkla kucağıma alacağım bir bebe gelir karnıma
![]()
Umut_bebek
UkaderU @kofi
PlutonMerkez @Nosking @serrabk @mlshope @Bade_badee G Gnc42 @tek08 @Ssevincli @cennetimgel ve kartanesii
Asıl sıkıntı o aslında ona kızıyor ilk düşükte genetikler herşey bakıldı bu transfer olmadan rahim filminde tek tüp sıvı birikmesi ve t rahim dediler 2 ameliyat geçirdim düşüğe sebep olmasın diye transfer oldu fakat yine düşük olunca önce düşünün sebebini söylesinler diyor doktor da herşeyi yaptık neden düşüyor bilmiyorum diyor inan napıcam şaşırdım aklıma takılan uyuşmazlık vardı onuda son kontrolde doktora iğne yapalım dedi oda yapıldı görünürde hiç sebep yok hal böyle olunca demekki zamanı değil uğraşıp kendini yıpratıyorsun diyor maddi olarak da o yıpranıyor haliyle Allah büyük bakalımCanım neyin garantisi varki transfer oluyoruz tutup tutmayacaginin garantisi yok tuttu dusmeyeceginin garantisi yok imtihandayiz işte haklısınız pskolojikmende çok zor dönem biraz kafa dinleyin sonra ikna olur belki dusuklerin sebebi neymiş o araştırılmalı bence gücümüz yettiğince mücadeleye devam![]()
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun amin inşaAllah ee haliyle sancım oldu ya benim birşey dikkatimi çekti belki alakası yok konu hakkında bilgim yok da kanamam baya oldu parça geldi bitmişti doktora son kontrole gittiğimde uyuşmazlık iğnesi vurulunca ağrım baya arttı ve parça geldi peşpeşe böyle olunca acaba bundan dolayımı düştü diye düşündüm kalanıda hemen atıncaAllah şifa versin kuzum acı mı çektin ahhAllah bi daha yaşatmasın, yuvanda çiçekler açsın inşallah canım benim
Bence eşinin üzüntüsünden kaynaklanmış olabilir bu şekilde Bi isyan edişidir üstüne gitme hiç ses etme. Ayrı kalmanız iyi olur kafanızı toparlarsınız. Birarada belki birbirinizi yıpratabilirdiniz iyi olmuş gitmenizTabi dondurulmuş embriyo zaten ben hiç birşey demedim zaten o ara ağrım vardı ağlıyordum oda ondan muhtemelen ben hep böyle sıkıntı yaşadığım için söyledi bilemiyorum ama şuan herşey taze bende bugun ailemin yanına geldim biraz kafaları dağıtalım herşeyin hayırlısı Amin inşaAllah
Allah razı olsun canım, peşpeşe transfere gideceğimiz günleri konuşuyorduk 2 hafta önceŞimdi dua okudum tüm isteyenler içinyarın büyük gün kap gel bebişini hayırlısıyla işin rast gitsin cnm benim dualarım seninle
![]()
İsyan değilde o hep Allah birşeyi nasip edecekse eder sen ameliyatta oldun sıkıntıda yok bekle diyor ben aceleciyim biraz olsada olmasa da hemen olsun bitsin aklım kalmasın istiyorum eşimi gördükçe daha da ağlayasım geliyordu sen en iyisi git psikoloji gitti senin diye yolladı sağolsunBence eşinin üzüntüsünden kaynaklanmış olabilir bu şekilde Bi isyan edişidir üstüne gitme hiç ses etme. Ayrı kalmanız iyi olur kafanızı toparlarsınız. Birarada belki birbirinizi yıpratabilirdiniz iyi olmuş gitmeniz
Yaşadığın o zorlukları kucağında bebeğin varken hatırlayıp tebessüm edeceğin günleri gör inşallah, bebişin popişine de bi tane vur senin için nelere katlandık diyeŞartları zorladik geldik ta megakente daha ne yapayim demiuçaklar kaçtı son gün birde otelciliden kazık yedik ne stresler ne stresler
ya belli etmemeye calisoyor ama ben bugün fazla umutlanma diyince patlama yaşadı adam kız daha teste erken degilmi zaten zor duruyorum gazlama beni
![]()
Biraz doğal deneyin bakalım, inşallah doğal yoldan olurİsyan değilde o hep Allah birşeyi nasip edecekse eder sen ameliyatta oldun sıkıntıda yok bekle diyor ben aceleciyim biraz olsada olmasa da hemen olsun bitsin aklım kalmasın istiyorum eşimi gördükçe daha da ağlayasım geliyordu sen en iyisi git psikoloji gitti senin diye yolladı sağolsun![]()
Amin inşaAllah hayırlısı zor süreçler herkes için Allah herkesin yardımcısı olsun zaman herşeyin ilacı biraz sessizlik iyi gelir diye düşünüyorumBiraz doğal deneyin bakalım, inşallah doğal yoldan olureşler hep doğaldan yana zaten, benim eşim de tüp bebeğe başlayana kadar burnumdan getirdi, hiç bir sorunumuz yoksa neden tüp bebek yaptıralım deyip durdu. İkiniz de üzüntü ve stres yaşadınız, onun da yaşadığı kolay değil, kendini suçlu hissetmesi normal. Allah bekletmeden versin evinizin neşesi bebişinizi
![]()
Taze transfer mi olacaktın canım, hormonların düzelsin öyle başlarsın, genelde dinlendirme öneriyorlar zaten, cyclo ben de kullandım, hormon düzenleyici olarak verdi doktorum, transfere hazırlık diye. İlacı kullanırken lekelenmem olmadı, ilaç bitince sanırım 3 gün içinde adet oldum, doktorun devam et dediyse bırakma canım, belli ki düzeltmeye çalıştığı şeyler var, sürekli lekelenmen oluyorsa transferini ertele zaten, rahmin bir kendine gelsin öyle al bebişiniKızlar selam , ben hala transfer olamadım . Opu 30 kasım , 5 aralıkta adet oldum . Ocak ayı sürekli lekelenme ile geçiyor . Diyorum strestendir ama geçen salı doktor cylo Progynova isimli 21 günlük ilaç yazdı . Hormon replasman tedavisi ilacıymış. İlaç bitince adet olacaksın dedi . Bugün tabletin 10.günü ben adet oluyorum ya21 gün sürmedi ki
doktorum ilaca devam dedi . CYLO PROGYNOVA kullanırken bitmeden adet olan var mı ?
Hayırlı olsun bebegm inşallahhh hamiş kalırsnKızlaar dualarınıza talibimyarın 14:45de transferim var, size hayırlı cumalar bana da hayırlı transferler, inşallah sağlıkla kucağıma alacağım bir bebe gelir karnıma
![]()
Umut_bebek
UkaderU @kofi
PlutonMerkez @Nosking @serrabk @mlshope @Bade_badee G Gnc42 @tek08 @Ssevincli @cennetimgel ve kartanesii
bu süreç gerçekten maddi olduğu kadar manevide çok zor bir süreç yaşadıkların gerçekten zor ama sana tavsiyem aceleci davranma.benm 2aydr transferm iptal edildi son gün.üzüldüm ama bunu hırs haline getirmedim suan ara verdim ailemle sevdiklerimle vakit geçiriyorum psikolojik olarak hazır oldugum zamanı bekliyorum cocuk muhabbetini bile etmiyorum artık.evt anne olmak isteği çok güzel ama bu da bir peygamber sınavı.biz ne yapsakta herşeye Allah karar veriyor.oyüzden kendini yıpratma bi süre ara ver kafanı dinle nasipse elbet olacak zaten2 düşük olunca hep böylemi olacak diyor diğerinin tutup tutamayacağın bile belli değil ki zaten ses etmedim hiç ben erkenden vakit geçirmeden transfer olmak son şansı denemek istiyordum durum böyle olunca olmadı bir süre bekleyip psikolojiyi düzeltmemiz gerekiyor sanırım zaten benim düşüncem de bu kalan embriyo deneyip olursa inşaAllah olur olmadı tekrar deneme yapmayı düşünmüyorum 4.deneme olacak sonra artık kendiliğinden olursa Rabbim nasip ederse olur
Ona şüphe yok Rabbim neyi nasip ederse onu yaşıyoruz zordu gerçekten bu ilk düşükte acildeki doktor eşime karın ölmesin dua et bile demiş eşime de kızamıyorum bende ailemin yanına geldim bugün bir süre kalıcam burda düşük süresi de var zaten hayırlısı hakkımızda emeklerimizin karşılığını versin Rabbim inşaAllah beden yıpranıyor ruh daha da yıpranıyor dediğin gibi nasipse elbet olacakbu süreç gerçekten maddi olduğu kadar manevide çok zor bir süreç yaşadıkların gerçekten zor ama sana tavsiyem aceleci davranma.benm 2aydr transferm iptal edildi son gün.üzüldüm ama bunu hırs haline getirmedim suan ara verdim ailemle sevdiklerimle vakit geçiriyorum psikolojik olarak hazır oldugum zamanı bekliyorum cocuk muhabbetini bile etmiyorum artık.evt anne olmak isteği çok güzel ama bu da bir peygamber sınavı.biz ne yapsakta herşeye Allah karar veriyor.oyüzden kendini yıpratma bi süre ara ver kafanı dinle nasipse elbet olacak zaten
Amin canım hepmiz burda bebek maması sohbetleri yapalımSen de inşallah, bu son tedavin olsun, 2021 bebekli olsun![]()
O ahtım var zaten o bebiş fogdugu gün disleyecegimYaşadığın o zorlukları kucağında bebeğin varken hatırlayıp tebessüm edeceğin günleri gör inşallah, bebişin popişine de bi tane vur senin için nelere katlandık diye![]()
Canım embriyoya genetik yap sağlıklı embriyoyu bul çok haklısın okadar iyi anlıyorki Burdaki herkes birbirini aslında herşeyide yapmışsınız ama biraz dinlenip genetik tüp bebek deneyinAsıl sıkıntı o aslında ona kızıyor ilk düşükte genetikler herşey bakıldı bu transfer olmadan rahim filminde tek tüp sıvı birikmesi ve t rahim dediler 2 ameliyat geçirdim düşüğe sebep olmasın diye transfer oldu fakat yine düşük olunca önce düşünün sebebini söylesinler diyor doktor da herşeyi yaptık neden düşüyor bilmiyorum diyor inan napıcam şaşırdım aklıma takılan uyuşmazlık vardı onuda son kontrolde doktora iğne yapalım dedi oda yapıldı görünürde hiç sebep yok hal böyle olunca demekki zamanı değil uğraşıp kendini yıpratıyorsun diyor maddi olarak da o yıpranıyor haliyle Allah büyük bakalım