- 7 Ocak 2009
- 7.085
- 11.502
- 773
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #13.761
Ah o igneler ilaçlar valla benim hala igne yerlerim aciyoValla olmusuzDa heyecanin yerini stres aldi artik gercekten gunler hic gecmek bilmiyor. Bugun progestani biraktim sukur. Ilaclar igneler bazen bayiyor. Zaten iri yapiliydim gobekde aldi basini gitti. Cok erken degilmi sence resmen koca bi gebe gobegi var
Aynen kuzum. Senin sonuclar ne zaman gelecekAh o igneler ilaçlar valla benim hala igne yerlerim aciyo
Saglik olsun sonu güzel olsunda kullan sonuna kadar çok şükür progestani bırakmışsın darısı diğer ilaçların başına
Zaten varolan kilo olunca onun üstüne gebelikte olunca koca göbek olmaması mümkün değil
Siz iyi olun alınan kilolar verilir inşallah kuzum ama dikkat et yinede beslenmene
Nasipse 20 25 güne dediler bakalim hayirlisi inşallahAynen kuzum. Senin sonuclar ne zaman gelecek
imşallahh inşallahhhİnşallahh canim insallah az kaldi güzel haberlerini almaya
Allah daim etsin tadını çıkar,demek ki belli ediyor kendini küçük kuzuValla olmusuzDa heyecanin yerini stres aldi artik gercekten gunler hic gecmek bilmiyor. Bugun progestani biraktim sukur. Ilaclar igneler bazen bayiyor. Zaten iri yapiliydim gobekde aldi basini gitti. Cok erken degilmi sence resmen koca bi gebe gobegi var
Progestan yanlis yazmisimAllah daim etsin tadını çıkar,demek ki belli ediyor kendini küçük kuzusağlıkla doğsun inşallah, bu arada umarım sigarayı bırakmışsındır canım
Hadi hayirlisi insallahh kuzum. Rabbim yerini doldursun tekrar. Fazla ara vermeNasipse 20 25 güne dediler bakalim hayirlisi inşallah
Sen ona pek inan kuş, biri vardi beta 400 küsürdü 12. Gün. Ikizleri olduAy ne bilim kız tek olursa daha az çıkar çift olursa daha çok çıkarsıkıntıdan meraktan napacağımı bilemedim
Belirti yaşatan hormonları ilaç olarak alıyorsun. Yani o hormonların kanında düşük olması imkansız. Vücudun fazla reaksiyon göstermiyor demek ki. Buna bakıp hamileyim, değilim demek seni üzer sadece. Cumartesi güzel haberlerle gelirsin inşaallahEvet ya dogru belkide vucudum alisiyor dedigin gibi buda olabilir ayy vallahi cok stres yapiyorum yeminlen ama esimde kiziyor onla paylastim durumu sacmalama niye bu kadar takiyosun falan diye hos haklida aslinda nblm ya uzuluyorum vallahi boyle herywrim agrisin sizlasin gikim cikarsa yeteeki tutsun yani
BenimdeValla olmusuzDa heyecanin yerini stres aldi artik gercekten gunler hic gecmek bilmiyor. Bugun progestani biraktim sukur. Ilaclar igneler bazen bayiyor. Zaten iri yapiliydim gobekde aldi basini gitti. Cok erken degilmi sence resmen koca bi gebe gobegi var
bencede büyük konuşmussun canımBen hep tek çocuk isterdim , ailemde direk ikiz olunca çevrem senin ikizin olur derdi bende asla ikiz istemem ben derdim . Büyük konuştum sanırım
Aynen cnm öyle. İnşallh göreceksin o yazıyı. Seni çok iyi anlıyorum sen olumsuz düşünme olursa zaten olacak sonuç her ne olursa olsun çaresiz değilizkız cocuk gıbıuım suan yaa valla bıde son 2 gunum kaldı ya bıde benı anlarsın cok ıyı.... suan boyle herseyın ustune tıtrıyorum elimde bı hayırlısıylan goreyım pozıtıf yazısını baskada bısey ıstemıyorum ya :)
dogru ılaclar zaten pkoluyuz herseyı en fazla yasıyoruz belkıd ebuda boyle 1 aydır kulanıuorum normallesmeyede baslamıstr nblm :)
Doğru diyosun canım hayırlısı neyse o olsun bugün görücem bakalım kaç çıkıyorSen ona pek inan kuş, biri vardi beta 400 küsürdü 12. Gün. Ikizleri olduRabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla versin canım
Alala o nasıl birseymis hiç duymadimErken de al kaset de al, ilk idrarla yapınca daha net çıkar diyorlar. Hatta yine forumda okudum, biraz suya kanını damlatıp test çubuğuna onu damlatınca daha da net çıkıyormuş
Tamam canım bugün aldirayim eşime yarinmi yapayimki yoksa pazarmi zaten pazar acile gideceğim yoksa direk kanmi versem diyorum idrarda pozitif görüp kanda görmeme gibi biolay oluyormu nadirde olsa?Erken gebelik testlerinden al canım markası farketmez
İkisinden de al istersen ben öyle yapmıştım zaten kaset testler ucuz 5 TL falan
O sekizi bekledikten sonra 9 da beklerim zaten acile gidecem Pazar kanmi versem daha garantiYarin 6.günün. 8'de yaparsın herhalde
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap nasıl daha rahat edeceksenTamam canım bugün aldirayim eşime yarinmi yapayimki yoksa pazarmi zaten pazar acile gideceğim yoksa direk kanmi versem diyorum idrarda pozitif görüp kanda görmeme gibi biolay oluyormu nadirde olsa?
Aldır kız o zaman durmasın mahrum bırakma idrar yap bi ben bile merak ediyorum seniÇok iyiymiş tamam bakalım eşime diyin alsın ömründe ilk defa test alacak canını yedigim
Dün bi formda okudum progestan kullandığımız için yanıltıcı olabiliyor idrarda çıkıp kanda cikmayabiliyor birdaha yapmam idrar kan en garantisi yazmista ona aklım takildi sağol canım benim güzel haberlerini duymak dileğiyle inşallah bugün gidecem demi kan icinİçinden nasıl geliyorsa öyle yap nasıl daha rahat edeceksenidrarda çıkıp kanda çıkmama hiç duymadım idrarda çıkan şey kanda hayli hayli çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?