• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Gezmeye gitti şekerim. Bi bursa havası alıcak 😎 Biz de evde pinekleyelim :KK69: 🤣🤣🤣 testler hazır mı bakalım 🤩
Ooo çok havalı aynen biz ev kedisiyiz o yolların hırçın çiçeği 😁yok bacım ya daha almadım test neyim hangisi iyi onuda bilmem okadar programlanmışimki testleri bile bilmem 😜

Yani tupdeki sivi gebelik sansini azaltiyor demekki asagi yukari banada 20 bin derler surec zaten zor psikolojisi ayri beklentisi ayri ne diye gittim neyle karsilastim
Ayni dertten laparoskopi oldum.kocaeli üniversitesi Emek Doger doktorum.Ameliyatimi cok guzel yapti ben cok menun kaldim.ne agrim ne sizim oldu sonrasinda.Zaten kendisi tup bebek doktoru.1500 tl gibi ücret odedim.

Ben de minik sayılırım ya 1.63 falan boyum 49 kiloydum bu hafta 50 kilo olmuşum akşam tartıldım 51 çıktım transferden sonra kilo aldım yemek yemekten 🤩😁 hiç korkma Allahın izniyle güzelce ilerleyeceksin. Bende de 2 tane fıtık var hatta normal doğum bile düşünemedim hiç tabi kısmet olurda o zamanları görürsem
Ehhh hadi o zaman bizim bellere kuvvet versin rabbim 😂 ben kilo hiç almadım henüz , pek kolay alamam zaten .

Ben de tam bu sebepten çift embriyodan korktum, zaten minyonum, taşıyamam onlara da zarar veririm diye korkup tek tercih ettim, ama rabbim neyi layık görür bilemem🥰🧿🍀🎊🎉sana da gücünü verir Allahım inşallah, bereketleriyle gelsinler yavruların🧿🧿
Evet biz kendimizce planlar yapıyoruz ama esas planları olan Rabbim var , biz ne desek boş. Amin inşallah gücünü kuvvetini versin Rabbim ☺️

Back