- 7 Ocak 2009
- 7.085
- 11.502
- 773
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #13.601
inşallahh, gerçekten zor bir süreç yaşayan bilir :)) İstanbul tüp bebek merkezindeyim cnm. Aret bey dr.um.
Bariz koyulaşma var artmış değerin ay çok sevindimBurda işte
Evet çok şükür koyulaştı bacım yaaBariz koyulaşma var artmış değerin ay çok sevindim
Kan ne zaman verecen ya ikiz mi tuttu tahmin yürütek
Evet çok şükür koyulaştı bacım yaakanı yarın vericem 12. Gün yani bende merak ediyorum acaba biri mi benimle ikisi mi
İnşallah canım :))bahçeçi de iyi diye duydum ben orasıda sana uğurlu gelsin inşallah :))Memnun olman çok iyi inşallah uğurlu gelir bende bahçeci umuttayim
Hadi inşallah bacım yahadi ikisi birden inşallah
hahahaha kulağına gitmedi inşallahhevet keltoş diye tanıyoruz biz doktorunuzuPlutonMerkez bacısından biliyoruz. KuZuuum nerdesin bi ses ver boş bıraktın buraları inşallah uğurlu gelir canım doktorunuz, başarılı bir doktor diye duydum, inşallah sizinle de tescillenmiş olur
Aynı şekil valla çarşafın soğuk yerlerine koyuyorum ayaklarımıı çok iyi geliyorOlabilir ben ilaçlara başladığımdan beri ayaklarım dışarda yatıyorumsonra üşüyo alıyorum yorganın altına geri çıkartıyorum sıcak basınca sadece bel kismimi göbek kismimi kapatiyorum yorganla usutmeyim diye gece fena basıyo o biliyorum
aaa ne güzel enerjisi iyi geliyor bana. siz nasıl memnun musunuz ?
Hayirlisi olsun sizinle ayni gün transferim benimde 750 olmuş betamDeğerimiz güzel çıktı 345 olmuş salı gidip kese gorcez teyzeleri
Amin inşallah canım evet iyi dediler gittik bakalım rabbim ol desin ve olsunİnşallah canım :))bahçeçi de iyi diye duydum ben orasıda sana uğurlu gelsin inşallah :))
Ne kadar güzel Allah'ım devamını getirsin canım benim neden düşük ama doktorum iyi dedi Allah'ım salı olsa da görsem vitamin imiHayirlisi olsun sizinle ayni gün transferim benimde 750 olmuş betam4subatta gideceğim bende
Benim 5.gün embriyosu canim belki ondandır hem kişiden kişiye değişiyor değer önemli olan düzenli artisssNe kadar güzel Allah'ım devamını getirsin canım benim neden düşük ama doktorum iyi dedi Allah'ım salı olsa da görsem vitamin imi
Canim vajinal mi muayene oluyorsunuz yoksa normal karnından mi yapıyorlarTransfere Göre 8 hafta ama en son cumartesi 6+3 dedi şu an 6+6 olmam lazım
En son kalp atışı alamadığımızda karından yaptı doktor ama ayrıca radyoloji de baktı yine karından.Sanırıö vajinale gerek duymadı doktorCanim vajinal mi muayene oluyorsunuz yoksa normal karnından mi yapıyorlar
Merhaba , benimde azalmıştı tüm belirtiler bitmişti tutmadığını düşünüyordum ve her şeyi bırakmıştım, 11. gün kan testimde pozitif gördüm ama :)Kızlar bugün transferimin 9. Günü ve göğüs hassasiyetim azaldı, tedirgin oldum böyle yaşayıp hamile kalan var mı acaba?
Suanda sizin için karnından duyulması daha erken değil mi 8 haftalık veya 10 haftaliga kadar karnidan duyuluyor diye biliyorumEn son kalp atışı alamadığımızda karından yaptı doktor ama ayrıca radyoloji de baktı yine karından.Sanırıö vajinale gerek duymadı doktor
Doğru olma ihtimali yüksek canım. Ben 12.gun kese görmeye gittiğimde 4 hafta 3 günlük demişti yarın da senin 12.günun oluyorHadi inşallah bacım yakaç haftalık hamile olduğunu sitelerdekiyle denedim acaba doğru oluyor mu onlar site hesaplaması 4hafta 2 gün dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?