Aralık - Ocak Transfer olacaklar

hahahaha kulağına gitmedi inşallahh İnşallah canım transferde de elim uğurlu gelsin inşallah dedi :))) Bana kendi kadın doğum doktorum önermişti yoksa hiç araştırma yapmadan direkt başladık Keltoşcuğumla :))

Aynı şekil valla çarşafın soğuk yerlerine koyuyorum ayaklarımıı çok iyi geliyor

Hayirlisi olsun sizinle ayni gün transferim benimde 750 olmuş betam 4subatta gideceğim bende
Ne kadar güzel Allah'ım devamını getirsin canım benim neden düşük ama doktorum iyi dedi Allah'ım salı olsa da görsem vitamin imi

Kızlar bir şey soracağım ben normalde tek embriyo attırdım , sizce bunlar yanlışlıkla 2 atabilir mi ? Dosyada da tek yazıyor ama doktorda net konuşmuyor , doktor tek attığını düşündüğü için tek diyor ama çift kesede bebekler , doktora bunu sorduğumda o da net konuşmuyor embriyolog bilebilir onu mikroskopla bakılarak görülebilir , hem çift olmuş olsa ne olacak ki filan diyor. Ama ben ısrarla tek istemiştim . Tek yumurta ihtimalide çok az olunca şüphelendim açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…