• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

evet keltoş diye tanıyoruz biz doktorunuzu😂 PlutonMerkez PlutonMerkez bacısından biliyoruz. KuZuuum nerdesin bi ses ver boş bıraktın buraları🥰 inşallah uğurlu gelir canım doktorunuz, başarılı bir doktor diye duydum, inşallah sizinle de tescillenmiş olur🥰🧿🍀🎊🎉
hahahaha kulağına gitmedi inşallahh :-) İnşallah canım transferde de elim uğurlu gelsin inşallah dedi :))) Bana kendi kadın doğum doktorum önermişti yoksa hiç araştırma yapmadan direkt başladık Keltoşcuğumla :))

Olabilir ben ilaçlara başladığımdan beri ayaklarım dışarda yatıyorum 😂😂 sonra üşüyo alıyorum yorganın altına geri çıkartıyorum sıcak basınca sadece bel kismimi göbek kismimi kapatiyorum yorganla usutmeyim diye gece fena basıyo o biliyorum 😂😂
Aynı şekil valla çarşafın soğuk yerlerine koyuyorum ayaklarımıı çok iyi geliyor :-) :-)

Hayirlisi olsun sizinle ayni gün transferim benimde 750 olmuş betam :KK66: 4subatta gideceğim bende :KK66:
Ne kadar güzel Allah'ım devamını getirsin canım benim neden düşük ama doktorum iyi dedi Allah'ım salı olsa da görsem vitamin imi 😊

Kızlar bir şey soracağım ben normalde tek embriyo attırdım , sizce bunlar yanlışlıkla 2 atabilir mi ? Dosyada da tek yazıyor ama doktorda net konuşmuyor , doktor tek attığını düşündüğü için tek diyor ama çift kesede bebekler , doktora bunu sorduğumda o da net konuşmuyor embriyolog bilebilir onu mikroskopla bakılarak görülebilir , hem çift olmuş olsa ne olacak ki filan diyor. Ama ben ısrarla tek istemiştim . Tek yumurta ihtimalide çok az olunca şüphelendim açıkcası.

Back