• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Soruyoruz işte sağolsun Burdaki herkes on numara destek oluyor inşallah canım pozitif olur yoksa tekrardan başlayacaksın tedaviye maddi manevi çok zor süreç inşallah gerek kalmaz ilk yedavimdr yaşadım ben 1tanecik embriyom oldu 3.gun oda negatifti sonra 0 dan başladık çok zor inan ama mecburuz nerde tedavidesin
inşallahh, gerçekten zor bir süreç yaşayan bilir :)) İstanbul tüp bebek merkezindeyim cnm. Aret bey dr.um.

Onuda düşünmüyor değilim🙄cikarmiki tabiki ya düşük yapmak daha zordur düşünsene içinde çok istediğin birşey ama bazı sebepler yüzünden düşsün istiyorsun yada kürtaj yaşamadım Allah'ta yaşatmasın ama tahmin edebiliyorum psikolojik zorluğunu seninde az kaldı bakalım bellimi saati
Yok canım belli değil daha saati, pcr testi istediler yarın sabahtan yaptıracağız eşimle gidip, bir de progestan testi istedi doktor. Sanırım cuma öğleden önce alırlar beni, verdikleri kağıda kahvaltınızı yapıp öyle gelin yazmışlar ordan anladım🥰🧿🎊🎉🍀

Bilmem sence ne zaman yapayım 😉
5. Gün embriyo muydu kuzum. Kaç tane transfer edilmişti. 5. Gün ise 9. Gün yap istersen ben ve Bi arkadaşım 9. Gğnğ uğurlu kabul ettik ben yaptıktan sonra oda 9. Günde yaptı şükür oda çift çizgi gördü 🤩🙏🏻 tabi bu aslı olmayan şey ama erken yapınca çıkmıyor insan üzülüyor sonra o yüzden çok erken yapma derim

Hayırlısı olsun sizin de çok sevindim Allah devamını nasip etsin inşallahhh:KK54: Adet olmadan öncede aynı böyle oluyordu 1 hafta öncesinde acı sızı şişiyordu, sonra 1 2 güncesinde geçiyordu o yüzden tedirgin oldum :KK43:(
İnşallah canım senin de tutunmustur Benim de öyleydi hatta bak 12.gun kan verdim değer gördüm gece kramp girip ates basınca göğüs agrisida olunca dedim eyvah ben hasta mi olcam gündüz ku değer neydi o zaman diye sabaha kadar düşündüm durdum psikolojik olarak strese sokma diycem de çok zor biliyorum ama yine de ferah tut kalbini ben çok umutsuzdum rabbim yuzume baktı sevincimi yasatti devamı da gelir inşallah

Yok canım belli değil daha saati, pcr testi istediler yarın sabahtan yaptıracağız eşimle gidip, bir de progestan testi istedi doktor. Sanırım cuma öğleden önce alırlar beni, verdikleri kağıda kahvaltınızı yapıp öyle gelin yazmışlar ordan anladım🥰🧿🎊🎉🍀
Olabilir canım her merkez farklı bizimkiler öğleden sonra alıyorlar ben 17.05 te olmustum hastaları opu işlemlerini falan bitirip alıyorlar yine haberdar et ay güzelim benim ya 🙏

İnşallah canım senin de tutunmustur Benim de öyleydi hatta bak 12.gun kan verdim değer gördüm gece kramp girip ates basınca göğüs agrisida olunca dedim eyvah ben hasta mi olcam gündüz ku değer neydi o zaman diye sabaha kadar düşündüm durdum psikolojik olarak strese sokma diycem de çok zor biliyorum ama yine de ferah tut kalbini ben çok umutsuzdum rabbim yuzume baktı sevincimi yasatti devamı da gelir inşallah
inşallah canım tutunmuştur, inşallahhh devamı da gelirrr senin değerin de çok iyi maşlaaahh bebişini sağlıkla kucağına alırsın hayırlısıyla :)) evet her saniye düşünmeden edemiyoruz :)) Benim bide gece ayaklarımın altı yanmaya başladı bide ara ara bi ateşte basıyor terletiyor. ilaçlardan mı acabaaaa:))

5. Gün embriyo muydu kuzum. Kaç tane transfer edilmişti. 5. Gün ise 9. Gün yap istersen ben ve Bi arkadaşım 9. Gğnğ uğurlu kabul ettik ben yaptıktan sonra oda 9. Günde yaptı şükür oda çift çizgi gördü 🤩🙏🏻 tabi bu aslı olmayan şey ama erken yapınca çıkmıyor insan üzülüyor sonra o yüzden çok erken yapma derim
Evet canım 5.gun embriyosu tek transfer yastan dolayı bende ondan biraz daha bekleyeyim diyorum totem olsun o zaman bende pazar gün yapayım hangi marka alayım test yada hastaneye gidip mi Ka. Vereyim garanti olsun

inşallah canım tutunmuştur, inşallahhh devamı da gelirrr senin değerin de çok iyi maşlaaahh bebişini sağlıkla kucağına alırsın hayırlısıyla :)) evet her saniye düşünmeden edemiyoruz :)) Benim bide gece ayaklarımın altı yanmaya başladı bide ara ara bi ateşte basıyor terletiyor. ilaçlardan mı acabaaaa:))
Canım ilaçlardan sanırsam bende sabaha kadar heryerim terliyor ateş basiyor

öyle mi :))) şimdilik memnunum seviyorum ben aret beyi, eli de uğurlu gelir inşallahh :KK28: Siz nerdesiniz?
evet keltoş diye tanıyoruz biz doktorunuzu😂 PlutonMerkez PlutonMerkez bacısından biliyoruz. KuZuuum nerdesin bi ses ver boş bıraktın buraları🥰 inşallah uğurlu gelir canım doktorunuz, başarılı bir doktor diye duydum, inşallah sizinle de tescillenmiş olur🥰🧿🍀🎊🎉

• Beğen
Reactions: bbg
Olabilir canım her merkez farklı bizimkiler öğleden sonra alıyorlar ben 17.05 te olmustum hastaları opu işlemlerini falan bitirip alıyorlar yine haberdar et ay güzelim benim ya 🙏
Tamam canım ederim inşallah🥰🎉🎊🧿🍀 ukaderu la sana dedim ki sizinki pozitif çıkacak ben de siZden aldığım gazla girecem transfere dedim🥰🧿🍀🎊🎉 seninki de pozitif olacak canım inşallah, ben inanıyorum, sağlıkla alalım kucağımıza💕

Evet canım 5.gun embriyosu tek transfer yastan dolayı bende ondan biraz daha bekleyeyim diyorum totem olsun o zaman bende pazar gün yapayım hangi marka alayım test yada hastaneye gidip mi Ka. Vereyim garanti olsun
Yaş kaçtı senin 😊 hadi sende 9. Gün yap. Kanı 12. Gün ver bence erken gebelik testleri var istersen onlardan al daha net sonuç veriyor onlar kaset testlere oranla daha hassas ölçüme sahip

Eklentiler

• IMG-20210127-WA0001.jpg
    IMG-20210127-WA0001.jpg
    153,7 KB · Görüntüleme: 19
Olabilir ben ilaçlara başladığımdan beri ayaklarım dışarda yatıyorum 😂😂 sonra üşüyo alıyorum yorganın altına geri çıkartıyorum sıcak basınca sadece bel kismimi göbek kismimi kapatiyorum yorganla usutmeyim diye gece fena basıyo o biliyorum 😂😂

Back