• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

nelere dikkat ettin mesela klasik soruyu soriyim ne yedin ne içtin :):)
Doktor özellikle kahvaltıyı çok önemsedi. Tereyağı bal peynir hergün 1 haşlanmış yumurta ceviz. çay açık içtim. Mandalina armut gibi meyve sonra fıstık kabak çekirdeği yedim hergün. Hergün 1 bardak süt. Et de tükettim baya hatta ara öğünlerde normal kavurma aldım devamlı pişmesin diye ekmek arası yapıp yedim. Annem kelle paça yaptı kemik suyu falan kaynattı. Biraz fazla yedim açıkcası 🤩😁🙏🏻

Doktor özellikle kahvaltıyı çok önemsedi. Tereyağı bal peynir hergün 1 haşlanmış yumurta ceviz. çay açık içtim. Mandalina armut gibi meyve sonra fıstık kabak çekirdeği yedim hergün. Hergün 1 bardak süt. Et de tükettim baya hatta ara öğünlerde normal kavurma aldım devamlı pişmesin diye ekmek arası yapıp yedim. Annem kelle paça yaptı kemik suyu falan kaynattı. Biraz fazla yedim açıkcası 🤩😁🙏🏻
O tam benlik menuymus yakın olsaydık ya bende senin yanında uçlansaydim😁

Ohh yarasın canım, bebeklerine güç kuvvet olsun yediklerin🥰 anacığın beslemiş seni, Allah razı olsun ne varsa analarımızda var. Benimki yanımda değil,ama Ben de kemik suyu kaynatıp attım buzluğa, transferden sonra çıkarıp atarım çorbalara inşallah. İyi beslenmek lazım dediğin gibi, kabak çekirdeğini özellikle öneriyorlar

Ohh yarasın canım, bebeklerine güç kuvvet olsun yediklerin🥰 anacığın beslemiş seni, Allah razı olsun ne varsa analarımızda var. Benimki yanımda değil,ama Ben de kemik suyu kaynatıp attım buzluğa, transferden sonra çıkarıp atarım çorbalara inşallah. İyi beslenmek lazım dediğin gibi, kabak çekirdeğini özellikle öneriyorlar
Çok severim kabak çekirdeğini bu bahaneyle çatır çatır yiyorum valla

Merhabalar benim transferde 5. Günüm dünden beri o kadar belim ve bacağım ağrıyor ki anlatamam:( gece uyuyamadım kaç kez döndüm hatırlamıyorum. İlaçlar mı dokunuyor acaba sorsam mı doktora ? Benim gibi olan var mı? Çünkü hiç duymadım bacak ağrısı

Nasibimizde varsa olacak yoksa ne yapsak boş inssallah vaktimiz gelmiştir sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin kaçıncı denemen ay bian çok sordum galiba😜
Bu işte çok soru gerekiyor çünkü herkesin hikayesi çok farklı olduğu için :)) 36 yaşındayım 3,5 yıldır evliyiz hatta nisanda 4 olacak. Hiç korunmadık ama çok önemsememiştim sonra dank etti 2. senede noluyor diye. İşte testler kontroller, eşimin sperm sayısı az ve morfoloji bozukluğu var. Benimde yaş gereği amh düşük derken olamadı. İlk tüp bebek denememiz inşallah pozitif sonuçlanır, çünkü başka embriyom yok :(((

Sağolasın canım 🙏🏻 aynen ne varsa kendi anan baban işte. Kemik suyunu iyi düşünmüşsün çorbalarına kat kabak çekirdeğini ben de duydum o yüzden hergün yemeye çalıştım çinko falan varya o yüzden iyi geliyor sana da az kaldı hayırlısıyla inşallah al gel 😍🙏🏻♥️

Bu işte çok soru gerekiyor çünkü herkesin hikayesi çok farklı olduğu için :)) 36 yaşındayım 3,5 yıldır evliyiz hatta nisanda 4 olacak. Hiç korunmadık ama çok önemsememiştim sonra dank etti 2. senede noluyor diye. İşte testler kontroller, eşimin sperm sayısı az ve morfoloji bozukluğu var. Benimde yaş gereği amh düşük derken olamadı. İlk tüp bebek denememiz inşallah pozitif sonuçlanır, çünkü başka embriyom yok :KK43:((
Soruyoruz işte sağolsun Burdaki herkes on numara destek oluyor inşallah canım pozitif olur yoksa tekrardan başlayacaksın tedaviye maddi manevi çok zor süreç inşallah gerek kalmaz ilk yedavimdr yaşadım ben 1tanecik embriyom oldu 3.gun oda negatifti sonra 0 dan başladık çok zor inan ama mecburuz nerde tedavidesin

Kızlar bugün transferimin 9. Günü ve göğüs hassasiyetim azaldı, tedirgin oldum böyle yaşayıp hamile kalan var mı acaba?
Panik yapma ben belirtisiz pozitif gördüm canım 7 8.gunde göğüs ağrısı oldu sonra azaldı 12.gun kanı verdiğimde gunduz göğüs ağrısı başladı gecesine kramplar girdi hala devam ediyo göğüs ağrısı

maşallah ne güzel beslenmişsin kız :) canım çekti valla

Canım bel ağrımı şuan tüp bebekle bebeği olan bi arkadaşıma sordum. Onda hiç belirti olmamış bnece herkesin bünyesi farklı. Hiç canını sıkma
Ay keşke öyle olsun ya bir tarafım o kadar çok istiyorki ama 9 senedir alışmışım ya olmaz diye beynimi bı turlu odaklayamadim kendimede kızıyorum belkide kontrollü yaklaşmak istedigimdendir sağol canım

Seni normalde de çok pozitif bir insan olarak görüyorum canım ah keşke biraz şana benzeyebilsem şuan sadece bekleme aşaması dayım yapacak birşey yok nasip iste inşallah sen haklı çıkarsın benim vucuttada bir problem var sanirsam😜adet olacagimda falanda birşey hissetmem zaten ona güvenerek ten neden olmasın diyorum
Zaman zaman benim de karamsarlığa kapıldığım oluyor tabi, ama yapacak bişey yok, tutacaksa tam tutsun, tutmayacaksa hiç tutmasın diyorum, bir daha düşükle falan uğraştırmasın Allah. Sen de vücudunu strese sokma, olacak inşallah 2 güne yaparsın bi test, atarsın buraya🥰🎊🎉🍀🧿

Zaman zaman benim de karamsarlığa kapıldığım oluyor tabi, ama yapacak bişey yok, tutacaksa tam tutsun, tutmayacaksa hiç tutmasın diyorum, bir daha düşükle falan uğraştırmasın Allah. Sen de vücudunu strese sokma, olacak inşallah 2 güne yaparsın bi test, atarsın buraya🥰🎊🎉🍀🧿
Onuda düşünmüyor değilim🙄cikarmiki tabiki ya düşük yapmak daha zordur düşünsene içinde çok istediğin birşey ama bazı sebepler yüzünden düşsün istiyorsun yada kürtaj yaşamadım Allah'ta yaşatmasın ama tahmin edebiliyorum psikolojik zorluğunu seninde az kaldı bakalım bellimi saati

Panik yapma ben belirtisiz pozitif gördüm canım 7 8.gunde göğüs ağrısı oldu sonra azaldı 12.gun kanı verdiğimde gunduz göğüs ağrısı başladı gecesine kramplar girdi hala devam ediyo göğüs ağrısı
Hayırlısı olsun sizin de çok sevindim Allah devamını nasip etsin inşallahhh:KK54: Adet olmadan öncede aynı böyle oluyordu 1 hafta öncesinde acı sızı şişiyordu, sonra 1 2 güncesinde geçiyordu o yüzden tedirgin oldum :((

Back