• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kızlar bir şey soracağım ben normalde tek embriyo attırdım , sizce bunlar yanlışlıkla 2 atabilir mi ? Dosyada da tek yazıyor ama doktorda net konuşmuyor , doktor tek attığını düşündüğü için tek diyor ama çift kesede bebekler , doktora bunu sorduğumda o da net konuşmuyor embriyolog bilebilir onu mikroskopla bakılarak görülebilir , hem çift olmuş olsa ne olacak ki filan diyor. Ama ben ısrarla tek istemiştim . Tek yumurta ihtimalide çok az olunca şüphelendim açıkcası.
merhaba, tek embriyo bölünebiliyo tek yumurta ikizi oluyo :KK54:

Kızlar bir şey soracağım ben normalde tek embriyo attırdım , sizce bunlar yanlışlıkla 2 atabilir mi ? Dosyada da tek yazıyor ama doktorda net konuşmuyor , doktor tek attığını düşündüğü için tek diyor ama çift kesede bebekler , doktora bunu sorduğumda o da net konuşmuyor embriyolog bilebilir onu mikroskopla bakılarak görülebilir , hem çift olmuş olsa ne olacak ki filan diyor. Ama ben ısrarla tek istemiştim . Tek yumurta ihtimalide çok az olunca şüphelendim açıkcası.
Öyle sacmalikmi olurmuş seni bilgilendirmeleri gerek ah düştük ellerine resmen dalga geçiyorlar bilgi vermedimi embriyolog kaç tane cozdurmus

Bebekler çift kesedeyse çift atılmıştır, farklı iki yumurtanın farklı iki spermle birleşmesiyle oluyor yani, tek yumurta ikizleri bir embriyonun bölünmesiyle olmuyor mu? Çift konma ihtimali yüksek gibi duruyor. Ya da başka bir ihtimal daha var, transferle aynı zamanlarda eşinle beraberlik olduysa kendi yumurtanla hamile kaldın ve trabsfer zamanı hamileydin
Tek yumurta ikizinde de çift kese çift plasenta olabiliyor . Embriyonun bölünme gününe göre. İlişki olmadı o ihtimal yok, beni tedirgin eden doktorun net konuşmaması.

Suanda sizin için karnından duyulması daha erken değil mi 8 haftalık veya 10 haftaliga kadar karnidan duyuluyor diye biliyorum
Değil malasef bebek 5 mm olmuş ama kalp atışı yok.Ams büyüyor da nasıl oluyor anlamıs degılım.Cuma günü belli olacak herşey hayırlısı benim umudum kalmadı

Back