• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ay ilaçları felan bıraktım valla öyle olursa mucize olur.Radyoloji de baktı o gün doktor da baktı karından 5 mm bebek kalp atışı yok.Alttan bakmadı doktor.İnternette 7 mm altıysa beklemek gerekiyor diyor muhtemelen ondan bekletiyor doktor
Allah büyük canım, sağlıklıysa toparlayacaktır zaten, hakkında hayırlısı olsun senin için de bebek için de. Sağlıkla dünyaya gelsin kısmetinde ne varsa🥰

Ay inşallah canım benim ama ben biraz garantisi bir kişiliğim görmeden evet oldu diyemiyorum eşimde hep der pozitif ol diye çok kaptirmiyorum kendimi yinede herşeye hazırlamalıyız kendimizi diye yoksa okadar çok istiyorum ki anne olabilmeyi çocuğun varmı dediklerinde evet diyebilmeyi ama uzun zamandır olmayınca insan bı anda odaklanıyor🥰
Olacaksın canım inşallah🥰 güzel haberler vermek nasip olsun🥰🎊🎉🍀🧿 kanda da çıksa kaptıramıyoruz kendimizi görüyosun işte, tüp bebek anneleri yüreği ağzında bekliyor aylarca maalesef, sağlıkla gelsinler bebeklerimiz inşallah

Allah büyük canım, sağlıklıysa toparlayacaktır zaten, hakkında hayırlısı olsun senin için de bebek için de. Sağlıkla dünyaya gelsin kısmetinde ne varsa🥰
Amin canım inşallah sağlıklı ve hayırlı olacaksa olsun diyerek dua ediyorum zaten.Rabbim hepimize en güzelinden versin

Olacaksın canım inşallah🥰 güzel haberler vermek nasip olsun🥰🎊🎉🍀🧿 kanda da çıksa kaptıramıyoruz kendimizi görüyosun işte, tüp bebek anneleri yüreği ağzında bekliyor aylarca maalesef, sağlıkla gelsinler bebeklerimiz inşallah
İnşallah canım inşallah evet ya bakıyorum da kimse tamamdır oldu bu iş diyemiyor sınavımız İnankı çok zor rabbim yardım etsin insan azda olsa bir belirti arıyor hiçbir belirtim yok onun için umutsuzluğun yinede azbi kasık batması falan olsayfi diyorum eşimin gözüne bakınca okadar çok istediğini görünce daha bı üzülüyorum 🥺

Ay ilaçları felan bıraktım valla öyle olursa mucize olur.Radyoloji de baktı o gün doktor da baktı karından 5 mm bebek kalp atışı yok.Alttan bakmadı doktor.İnternette 7 mm altıysa beklemek gerekiyor diyor muhtemelen ondan bekletiyor doktor
Kısmet artık , allahtan umut kesilmez , güzel bir sürpriz olsun inşallah :)

Kızlar bugün transferimin 9. Günü ve göğüs hassasiyetim azaldı, tedirgin oldum böyle yaşayıp hamile kalan var mı acaba?

Kızlar bugün transferimin 9. Günü ve göğüs hassasiyetim azaldı, tedirgin oldum böyle yaşayıp hamile kalan var mı acaba?
Öncesinde varmiydi bı belirtin test yap günün gelmiş nerdeyse bende hiç göğüs hassasoyeyi fslsn yok sende ne zaman başlamıştı

Canım benim ilk 3 günden sonra göğüs hassasiyeti başladı bugün 11. Günüm iki üç gündür hassasiyet azaldı ama çift çizgiyi gördüm bence öyle düşünme vardır tutunmuştur inşallah 😍🙏🏻

Öncesinde varmiydi bı belirtin test yap günün gelmiş nerdeyse bende hiç göğüs hassasoyeyi fslsn yok sende ne zaman başlamıştı
3. 4. Günde acımaya başlamıştı kenarları hasta olmadan olduğumuz gibi bide daha dolgundu. Bugün azaldı iyice sanki indiler gibide:( test günüm 30 u bekliyim diyorum ya çıkmazsa şimdi moralim bozulmasın diye:(( herkeste farklı oluyor tabiki ama insan tedirgin oluyor. Çokdinkiyoruz yada kendimizi:((

Kızlar bugün 11. Günüm test yaptım yine paylaşmak istedim. 9. Gün ve 11. Gün yaptım 😍

Eklentiler

• IMG-20210127-WA0001.jpg
    IMG-20210127-WA0001.jpg
    153,7 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG-20210127-WA0003.jpg
    IMG-20210127-WA0003.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 39
Back