- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #13.281
Ya bende geçen sefer 10. Günde vermiştim kan çıkmıştı. 9 da da belli olur ama ben değerden çok korkar oldum o yüzden biraz daha yükselir umuduyla gidip vermek istiyorumBende 9. Gün kan verdimgayette belli oldu. Boşa kendine eziyet ediyorsun git ver kanını rahat et miss
Aynen bide isimlere bazen bakmiyorum ben konusuyorum falan ama bazen karisiyorİnsan karıştırıyor kız kim hamile kim transfer oldu kim opu davıcır vıcır ortalık valla. Sende güzel haberler ver bize senden çok umutluyum bilmiyorum öyle Bi enerji aldım ve o enerjiyi tüm transfer olanlara bekleyenlere yolluyorum
Hadi canım güzel haberler verme sırası sende inşallah. Peş peşe gelsin çift çizgilerAyy insallah ya insallahhh beedogru kiz bian unuttum heee hadi bakalim 4 5 gun kaldi ❤❤❤❤ allahimmm sen buyuksunn yarabbim
Ayyy insallahh bee insallah canin beninm insan bide boyle grupta hamileleri gorunce icine otomatik nese geliyor ya valla ayy ne guzelllHadi canım güzel haberler verme sırası sende inşallah. Peş peşe gelsin çift çizgiler
İnşallah canımAyyy insallahh bee insallah canin beninm insan bide boyle grupta hamileleri gorunce icine otomatik nese geliyor ya valla ayy ne guzelll❤❤ hadi bakalimm az kaldi bide bende patlatsam bombayii cok guzel olucakk senin ne zamandi bu aradaaa
Evet 2021 süprizli başladı bakalım Allah devamını nasip etsin
Allah razı olsun canm benm Allah saglıkla sana kavustursunnn inşallah cok sevındmBetam 149 çıktıÇarşamba kendi doktoruma gidecem kan vermek için tekrar gidecem kizlar namazımı kılıp aglayarak sizlere de dua ettim
14 aralıklı diyorum ben de daha olmadın mi diye soruyorum meğerEvet 2021 süprizli başladı bakalım Allah devamını nasip etsinsen de büyütmüşsün bebeleri 13. Haftaya cıkmışsın maşallah
Ah canim yüreği güzel arkadaşım Allah razı olsun.Sevinçlimsevincin kursağında kaldı çok üzgünüm, Allah yerini doldursun. Allahım tekrar deneme gayreti versin inşallah. Yaşadığım için biliyorum, insanın zoruna gidiyor, inşallah süreç çok fazla uzamadan toparlanırsın canım benim
Senin de dert görmesin canım benimAynen bide isimlere bazen bakmiyorum ben konusuyorum falan ama bazen karisiyorAyyy insallah yazan parmaklarin dert gormesin canimm benimmmm❤❤ hadi baklaim bugunde bitti sayilir
Anacım sende de ne hafıza var maşallah ya 14 aralık falan14 aralıklı diyorum ben de daha olmadın mi diye soruyorum meğer
Çok sevindim ya Allah tamamına erdirsin inşallah
Benim sevinçlim güçlüdür, dirayetlidir. Çok güzel atlattın bu dönemi seni takdir ediyorum canım benim maşallah sanaAh canim yüreği güzel arkadaşım Allah razı olsun.
Vardır bundada bi hayır inşallah biz elimizden geleni yaptık takdir Allahın daha vakti var demekki benim minnoşumun sağlıkla hayırlısıyla rabbim isteyen herkese nasip etsin en kiza zamanda rabbim güc verdikçe pes etmek yok daha yolun çok başındayım Allah kolaylık versin bu yolda herkese
Amin bacım sen de inşallah hayırlı, sağlıklı, aklı başında evlatlar nasip etsinAnacım sende de ne hafıza var maşallah ya 14 aralık falanbebişler de sana benzer inşaallah. Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin miniklerini korusun, sağlıkla dünyaya getirsin inşaallah
Yaaa cok uzgunumÇok isterdim güzel haber vermeyi maalesef gebeliğim bugün sonlandi.
Keseyi gördük bebegi gördük ama kalp atışı maalesef yok 2,5 hafta geriden geldiğini sağlıklı olmadığını söyledi.
B Bade_badee @Zeyni 16Karasbaby
Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki beklemek dahada yoruyor insanı Rabbim hayırlısını versin inşallah.Ssevincli ah canım çok üzüldüm Bende seninle aynı durumdayım , cumartesi kürtaj olacağım . Benimde önce ilk kese de bebek görüldü ama hep geriden geldi 1 hafta kadar kalp atışını da çok net duydum ,1 hafta sonra gittim Bırak kalp atışını kese içinde Bebek bile yoktu.Bu seferde ikinci kese de Bebek vardı ama 5 mm bebek olduğu halde kalp atışını göremedi bir türlü zaten 10 günde geriden geliyor, cuma her Türlü yine gideceğiz ama büyük ihtimalle kürtaj olacağım.Zaten ilaçları bıraktım 5 gündür.
Canim benim emin ol sizin sayenizde bu dönemde kardeş oldunuz bana iyiki varsınızBenim sevinçlim güçlüdür, dirayetlidir. Çok güzel atlattın bu dönemi seni takdir ediyorum canım benim maşallah sana
Malesef canim 9 hafta oldu neredeyse normalde kalp atışını çoktan duymamız gerekiyordu nasip böyleymişYaaa cok uzgunumcok gecmis olsun. Beklemiyormu biraz daha
Hic bitmiyor sorunlarimiz. Heran hersey olacak korkusu yiyip bitiriyor. Elimizden glen bisey de yok iste Yazilani yasiyoruz nasip. Uzulme olurmu ben yeterince uzuldum zaten transfer arkadasmMalesef canim 9 hafta oldu neredeyse normalde kalp atışını çoktan duymamız gerekiyordu nasip böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?