Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ya sen kotu dusunmeee hic bir problem olmiycak allahin izniylen merak etmeee sen o bebislerini alicaksin bak rabbim sana ruyanda bile gostermis bi kiz bi erkek hemdeee 🥰🥰hic merak etme bol bol dua et herssyy coo guzell olucakk
İnşAllah arkadaşım inşallah dilerim mutluluğum devam eder ve sizinde güzel haberlerini zile o mutluluk katlanır 12. Gün kan vericem 😍🙏🏻♥️

Kızlar yarın test günüm.14 Ocak’da 3. Gün embriyosu transfer edilmişti.Bu sabah evde test yaptım,negatifti.Olmadı benimki sanırım.Canım sıkıldı.İnşallah isteyen herkes mutlu haberlerini paylaşır.Belki bir başka zaman ben de paylaşabilirim ama bu kez negatif oldu diye bekliyorum.Yaptığım testte çıkardı pozitif olsa.
Kan testi yaptırın daha net sonuç alırsınız ,evde ki testler yanıltıcı olabiliyor.

Iyikide yaptin hee bak ne gzuel cikti bazen doktorlari dinlememk lazimm😁😁😁 bisi kalmadi zaten az daha sabirr insallah sonraa baslasin hamilelik seruveniii🥰🥰😁😁
Aynen ya 12. Gün de gidip kan vericem bakalım önemli olan artış umarım bu sefer o artışı görebilirim 🙏🏻🥰🥰 bugün kaçıncı gün ne zaman test yapcan seni de çok merak ediyorum 😍

Aynen ya 12. Gün de gidip kan vericem bakalım önemli olan artış umarım bu sefer o artışı görebilirim 🙏🏻🥰🥰 bugün kaçıncı gün ne zaman test yapcan seni de çok merak ediyorum 😍
Bugun 7.gunum allah nasip ederse 30. Testimi yapicam bakalim ay insallah beninkilerde tutunmustur yaaa hayirlisiylannn🙏🙏

Kızlar erken gebelik testi ile yaptım ilk 5. Dakikada böyle belirdi bugün 9. Günüm 😊😊
Kız Allah seni. Kalp krizi geçiriyordum az daha heyecandan ay ne güzel bi çizgi bu 😍😍
Napcan ne zaman kan vercen😍
Hayırlı olsun canım bu arada inşallah sağlıkla artar keseler kalp atışları gelir arkasından 🤗😍

Kız Allah seni. Kalp krizi geçiriyordum az daha heyecandan ay ne güzel bi çizgi bu 😍😍
Napcan ne zaman kan vercen😍
Hayırlı olsun canım bu arada inşallah sağlıkla artar keseler kalp atışları gelir arkasından 🤗😍
Ahaha heyecanlandırdım dimiii biliyordum 🤩🤩🤩 9. Günkü çizgi ikiz anası olarakda ne diyorsun acaba ikisi de var mıdır bu sefer öteki transferden daha koyu çıktı çizgim diğeri hayalet çizgiydi😍 ya çok umutlandım şimdi inşallah artış da olur

Ahaha heyecanlandırdım dimiii biliyordum 🤩🤩🤩 9. Günkü çizgi ikiz anası olarakda ne diyorsun acaba ikisi de var mıdır bu sefer öteki transferden daha koyu çıktı çizgim diğeri hayalet çizgiydi😍 ya çok umutlandım şimdi inşallah artış da olur
Kacinci gün embriyosuydu seninkiler 5 mı?
Valla ben o işi çok anlamadım bacım bi arkadaşım var onun ikizlerinde 200lü değer çıkmış 12.gün. Benimki 9.gün 791 çıkmıştı.
Elinde başka test varsa yarın da yapsana ne kadar koyulaşacak ordan tahmin yürütebiliriz😍🤗

Kizlar 13 ocak transfer günümdü bugün test günüm şimdi sonucumu aldım tek embriyo transferi olmustum 370 degerim 🤲 çok şükür dilerim bu yoldaki tüm arkadaslarim mükafatını alır
Oy maşallah hamile doluyor buralar🤲🤲🤰🤰 hayırlı olsun varmiydi belirtin?

Back