Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Amin inşallah suan tek yumuraliginin yarısı kaldı insallah oda simdi kanser tedavisi bitince başlayacak tup bebeğe
Allah güç kuvvet verir inşallah canım, ben tese ameliyatıyla eşlerden alınan tek bir spermle embriyo oluşturulduğunu bu forumda öğrendim, çok şaşırmıştım tedavilerin bu kadar ilerlemesine. Şimdi herşeyin tesavisi var çok şükür, görümcende iyileştiğinde yumurtasından sağlıklı embriyolar oluşacaktır inşallah.

Allah güç kuvvet verir inşallah canım, ben tese ameliyatıyla eşlerden alınan tek bir spermle embriyo oluşturulduğunu bu forumda öğrendim, çok şaşırmıştım tedavilerin bu kadar ilerlemesine. Şimdi herşeyin tesavisi var çok şükür, görümcende iyileştiğinde yumurtasından sağlıklı embriyolar oluşacaktır inşallah.
Insallah canim haklısın nasipde varsa Rabbımin izniyle hersey olur🤲

Merhaba canlar benim yumurta toplama süreci tamamlandı. 5ab, 4aa, 3aa ve 3ab şeklinde dört embriyomuz 5. güne ulaştı. Uzun zamandır bu sorunla boğuştuğumuz ve çokça denememiz sonucu aldığımız karar ile dördü de yarın genetiğe gidiyor. İnşallah sağlıklı embriyo buluruz. Bekleyen herkes için duacıyım.

Ya ben transferden sonra daha cok usudum aslinda ya gecen seferde 6.7. Gunde baslamisti ates nlblm korktum ya sumdi boyle gogsumde resmen ates parcasi var ama ayaklarim.soguk bi degisik😁
Ateş progestan dan oluyo cnm endişelenme malum o kadar hormon vücut ısısını yükseltiyor😊

An itibariyle 10.günüm kanımı verdim saat 13.30 'da çıkacakmış. Üç buçuk saat var ama sanki üç buçuk yıl gibi. Rabbim hakkımızda hayırlı sonuç almayı nasip etsin.
Ay hadi hayirlisi olsun insallah sonuc bugun umarim miladiniz olur ve sevincten mutluluktan cigliklar atarsinizzz🙏🙏

Hayırlı sağlıklı embriyoların olsun canım 😚
amin ınsallah canım ama fecı kararsızım doktor tek emrıyo transfer yapacagım genetıge gıdıp geldıgınde dedı bende şimdi 2 yollasam benı maddi olarak fecı zorlayacak tek gondersem rısk saglıklı degılse çok kararsız kaldım valla bu ısler cok zorrr :işsiz:

İnşallah canım benim, olacak inşallah. Biz de ilk evlendiğimiz yıl korunduk deli gibi, şak diye olur sandık🤦🏻‍♀️ Böyle zor olduğunu bilsem ilk geceden başlardım çalışmalara😂
Ahaha 😅hadi sen korunmussun biz hiç korunmadik demekki varmış bir problem kendiliğinden hamile kalanlar ne şanslı bilseler

Back