Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Şimdi merkezden aradılar 2 tane 5 gün 4 tane 6 gün emriyosu dondurmuşlar toplam 6 tane dondurulmuş simdi karar sizin kaç tane genetiğe göndermek isterseniz size kalmıs yarın sızı ararlar dedıler :halay:
Gözün aydın 😊inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün 🧿

Kızlar erken gebelik testi ile yaptım ilk 5. Dakikada böyle belirdi bugün 9. Günüm 😊😊

Eklentiler

• IMG-20210125-WA0002.jpg
    IMG-20210125-WA0002.jpg
    228 KB · Görüntüleme: 60
Şimdi merkezden aradılar 2 tane 5 gün 4 tane 6 gün emriyosu dondurmuşlar toplam 6 tane dondurulmuş simdi karar sizin kaç tane genetiğe göndermek isterseniz size kalmıs yarın sızı ararlar dedıler :halay:
Vay süper 6 şansın var demek kalitelerini sordunmu?

amin ınsallah canım ama fecı kararsızım doktor tek emrıyo transfer yapacagım genetıge gıdıp geldıgınde dedı bende şimdi 2 yollasam benı maddi olarak fecı zorlayacak tek gondersem rısk saglıklı degılse çok kararsız kaldım valla bu ısler cok zorrr :işsiz:
Açıkçası ben pgt'ye pek güvenmiyorum. Sağlıksız dedikleri gerçekten sağlıksız mı? Yoksa çozdürme işleminde mi bozuyorlar? Yada embriyoları başka yerde mi kullanıyorlar? Biz kromozom testi yaptırdık. Ikimizde de kalıtsal bir hastalık yok. O yüzden gerek görmedik.

Yaptım test kızlar attım size

Sağolasın canım darısı sana ama inşallah kanda da artışı görebilirim bu sefer 🙏🏻😍 senden de güzel haber bekliyorum
İnşallah canım ilk aşamayı geçtin artık gerisi gelir hayırlısıyla 🙏benim hiç bir belirtim yok şuan üstelik çok kipirdadim yolculuk falan yaptım yorgun düştüm şuan ateşim yükseliyor boğazım kemiklerim ağrıyor hastalanacam sanki of zamanı değildi şimdi

Kizlar transfer sonrası propolis kullanan oldumu damla şeklinde bir sakıncası varmı?hastalanacam sanırsam desteklemeliyım kendimi

Vay süper 6 şansın var demek kalitelerini sordunmu?
sordum doktorun soyledığı 2 tanesi 5 gune 4 tanesı 6 güne gelmiş byopsi yapılmış blastokistten cıkmıs emrıyolar ve gebelik vaat eden emriyolar siz bunu bılın dedı yarın bızı cagıracaklarmıs klınıge bakalım

An itibariyle 10.günüm kanımı verdim saat 13.30 'da çıkacakmış. Üç buçuk saat var ama sanki üç buçuk yıl gibi. Rabbim hakkımızda hayırlı sonuç almayı nasip etsin.
Ay hadi inşallah 🙏🏻😍 güzel haberlerini bekliyoruz ben henüz kan vermedim bugün 9. Gün çift çizgi gördüm ama bakalım önemli olan kanda olan artış

Açıkçası ben pgt'ye pek güvenmiyorum. Sağlıksız dedikleri gerçekten sağlıksız mı? Yoksa çozdürme işleminde mi bozuyorlar? Yada embriyoları başka yerde mi kullanıyorlar? Biz kromozom testi yaptırdık. Ikimizde de kalıtsal bir hastalık yok. O yüzden gerek görmedik.
benım 3 cu tüp bebek oldugu ıcın ve yumurtalar gec buyudugu ıcın doktor gonderelım dedı ama 1 mi 2 mi kararsız kaldım :işsiz:

sordum doktorun soyledığı 2 tanesi 5 gune 4 tanesı 6 güne gelmiş byopsi yapılmış blastokistten cıkmıs emrıyolar ve gebelik vaat eden emriyolar siz bunu bılın dedı yarın bızı cagıracaklarmıs klınıge bakalım
Hadi hayırlısı bakalım canım zaten gebelik vaat etmeyen embriyoyu dondurmayiz diyorlar demekki şans hep var

Ayyyy cok sevindimmm coookk masallah masallahhhhh rabbim insallah hayirlisiylanda kucaginada almayi nasip etsinnnn canimm benimmmmm 🙏🙏❣❣❣❤❤❤
Yaaa inşallah canım yaaa bir de kan da görsem ve arttığını görsem yine kimyasal olur diye korkuyorum ama ötekinde çizgi çok silikti hiç böyle çıkmamıştı inşallah sonuna kadar gider ve hepimiz pozitif haberleri alırız 🙏🏻😍

benım 3 cu tüp bebek oldugu ıcın ve yumurtalar gec buyudugu ıcın doktor gonderelım dedı ama 1 mi 2 mi kararsız kaldım :işsiz:
Illa ki göndereceksem 2 yollardım. Evet çok masraflı ama doğru olanı bu. Tek yollanip da dönen hiç duymadım.

Yaaa inşallah canım yaaa bir de kan da görsem ve arttığını görsem yine kimyasal olur diye korkuyorum ama ötekinde çizgi çok silikti hiç böyle çıkmamıştı inşallah sonuna kadar gider ve hepimiz pozitif haberleri alırız 🙏🏻😍
Ya sen kotu dusunmeee hic bir problem olmiycak allahin izniylen merak etmeee sen o bebislerini alicaksin bak rabbim sana ruyanda bile gostermis bi kiz bi erkek hemdeee 🥰🥰hic merak etme bol bol dua et herssyy coo guzell olucakk

Kızlar yarın test günüm.14 Ocak’da 3. Gün embriyosu transfer edilmişti.Bu sabah evde test yaptım,negatifti.Olmadı benimki sanırım.Canım sıkıldı.İnşallah isteyen herkes mutlu haberlerini paylaşır.Belki bir başka zaman ben de paylaşabilirim ama bu kez negatif oldu diye bekliyorum.Yaptığım testte çıkardı pozitif olsa.

Back