Aralık - Ocak Transfer olacaklar

E
Kacinci gün embriyosuydu seninkiler 5 mı?
Valla ben o işi çok anlamadım bacım bi arkadaşım var onun ikizlerinde 200lü değer çıkmış 12.gün. Benimki 9.gün 791 çıkmıştı.
Elinde başka test varsa yarın da yapsana ne kadar koyulaşacak ordan tahmin yürütebiliriz😍🤗
vet beybi 5. Gün embriyosuydu 9. Gün bugün ama transferim akşam 4.30 da olmuştu saatin önemi var mı bilmem 🤣 kaset testte daha silik çıktı onu 5 tlye almıştım sabah idrarıyla yapmadım tok karnına 2. İdrarla yaptım . Size attığım sabah idrarı ile aç karnına yaptığım Erken gebelik testiyde 20 TL olanlar bu daha iyi demişti eczaneci. Yarın tekrar alır yaparım belki koyulaşmaya bakarız 😍 senin çizgi nasıldı kkyuydu diye hatırlıyorum 🤩

Kizlar 13 ocak transfer günümdü bugün test günüm şimdi sonucumu aldım tek embriyo transferi olmustum 370 degerim 🤲 çok şükür dilerim bu yoldaki tüm arkadaslarim mükafatını alır
Yaa maşallah canım çok güzel betan sağlıcakla kucağına al inşallah 🙏🏻😍 ben de idrarda çift çizgi gördüm inşallah 12. Gün kanında da görürüm ♥️

E

vet beybi 5. Gün embriyosuydu 9. Gün bugün ama transferim akşam 4.30 da olmuştu saatin önemi var mı bilmem 🤣 kaset testte daha silik çıktı onu 5 tlye almıştım sabah idrarıyla yapmadım tok karnına 2. İdrarla yaptım . Size attığım sabah idrarı ile aç karnına yaptığım Erken gebelik testiyde 20 TL olanlar bu daha iyi demişti eczaneci. Yarın tekrar alır yaparım belki koyulaşmaya bakarız 😍 senin çizgi nasıldı kkyuydu diye hatırlıyorum 🤩
Çok da büyük bi fark yok ya benim 7.gün testim böyleydi bi de transfer sabah 7.30da yapılmıştı🙈
Bence saat fark ediyordur değer artıyor çünkü arada nerdeyse yarim gün var.
Ay hadi inşallah ikiz tutmuştur kucağında görürsün ya kendime istediğim kadar çok istiyorum 🤗
Kan verince de bi bakalım ya değer yüksek çıkacak ya da 200 300lerde çıkıp birden 800lere fırlayacak 😍
Bacım bi de bu testlere aldanıp şu kadar çıkar diye tahmin yürütme ters köşe oluyorsun. Benim 9.gun testim bundan az daha koyuydu hatta topikte muhabbeti döndü. Seninki 170 çıkar 200 çıkar demişlerdi kan verince şok oldum🙈

Kızlar, Lutinus stogu yapmıştım fazla almışım 🙈🤭🤣🤣 2 kutu fazla var Pendik teyim isteyen olursa daha uygun fiyata verebilirim. Yoksa mecbur kullancam😅

Çok da büyük bi fark yok ya benim 7.gün testim böyleydi bi de transfer sabah 7.30da yapılmıştı🙈
Bence saat fark ediyordur değer artıyor çünkü arada nerdeyse yarim gün var.
Ay hadi inşallah ikiz tutmuştur kucağında görürsün ya kendime istediğim kadar çok istiyorum 🤗
Kan verince de bi bakalım ya değer yüksek çıkacak ya da 200 300lerde çıkıp birden 800lere fırlayacak 😍
Bacım bi de bu testlere aldanıp şu kadar çıkar diye tahmin yürütme ters köşe oluyorsun. Benim 9.gun testim bundan az daha koyuydu hatta topikte muhabbeti döndü. Seninki 170 çıkar 200 çıkar demişlerdi kan verince şok oldum🙈
Dimii neredeyse yarım gün var 🤩 inşallah öyledir en başından beri heyecanımı üzüntümü benimle yaşadın farkındayım Allah senden razı olsun ve duanı hiç eksik etmedin sağol 🥰🙏🏻 yarın tekrar deniyim bakalım isterim ikisi de benimle olsun ama Allah birini bağışlar belki nasibimdir veya hiç olmaz hayırlısı olsun ama bugün mutlu oldum yaa dilerim Allah herkese yaşatsın o çizgiyi görmek çok güzel duygu umarım devamı gelir 🙏🏻 bu arada hatırlıyorum beta değerine yorum yapmıştık senin sen bi geldin 700leerde beta söyledin bize 🤩

Çok Geçmiş olsun merakla bekliyordum senin sonucunu hayırlısı böyleymiş üzülme tekrar denersin 🙏🏻♥️
Nasip böyleymiş 2 aşılama 2 tup bebekten sonra alıştım herhalde. Testte gordugun çift çizgiyi kanda da artarak gormen ve bebisini sağlıklı bir şekilde kucağına alman dilegiyle

Kesinlikle 2 gönder egerki hondereceksen.
bende oyle dusunuyorum ama esim biraz maddi olarak tek göndermek istiyor :KK43:
Illa ki göndereceksem 2 yollardım. Evet çok masraflı ama doğru olanı bu. Tek yollanip da dönen hiç duymadım.
bende 2 göndermek istiyorum ama esım maddı olarak tek gondermek ıstıyor

Kizlar 13 ocak transfer günümdü bugün test günüm şimdi sonucumu aldım tek embriyo transferi olmustum 370 degerim 🤲 çok şükür dilerim bu yoldaki tüm arkadaslarim mükafatını alır
Tebrik ederim Allah devamını getirsin tek embriyo tuttuğunu duyunca umut oluyor bana da tek embriyo kaldı çünkü benimde umudum pek yok Amin inşaAllah sağlıkla kucağına al inşaAllah 🥰

Nasip böyleymiş 2 aşılama 2 tup bebekten sonra alıştım herhalde. Testte gordugun çift çizgiyi kanda da artarak gormen ve bebisini sağlıklı bir şekilde kucağına alman dilegiyle
Allah razı olsun canım inşallah en kısa zamanda nasip olur imkan oldukça durmak yok umarım gerek kalmadan buradaki bazı arkadaşlar gibi doğal yoldan nasip olur duamdasın 🙏🏻🌸

Dimii neredeyse yarım gün var 🤩 inşallah öyledir en başından beri heyecanımı üzüntümü benimle yaşadın farkındayım Allah senden razı olsun ve duanı hiç eksik etmedin sağol 🥰🙏🏻 yarın tekrar deniyim bakalım isterim ikisi de benimle olsun ama Allah birini bağışlar belki nasibimdir veya hiç olmaz hayırlısı olsun ama bugün mutlu oldum yaa dilerim Allah herkese yaşatsın o çizgiyi görmek çok güzel duygu umarım devamı gelir 🙏🏻 bu arada hatırlıyorum beta değerine yorum yapmıştık senin sen bi geldin 700leerde beta söyledin bize 🤩
Şimdi sen eylül annesi mi oluyosun bence ağustosta doğurursun ikizleri 35 36da😍 hadi ağustos topigine gel🤣

Şimdi sen eylül annesi mi oluyosun bence ağustosta doğurursun ikizleri 35 36da😍 hadi ağustos topigine gel🤣
Öyle mi oluyo bacım nasıl Eylül annesi olunuyor ki şimdi gebe kalsam düşün yani o kadsr anlamıyom bu işlerden 😁 kan da çıksın gelem erkenden sevinemiyom ki 🤩

bende oyle dusunuyorum ama esim biraz maddi olarak tek göndermek istiyor :KK43:

bende 2 göndermek istiyorum ama esım maddı olarak tek gondermek ıstıyor
Maddiyati yüksek evet çok karışık iş ne bileyim Allah yardımcınız olsun bu işte maddiyatta önemli biryerde tikanip kaliyorsun

Bacım baksana üstteki erken gebelik testi sabah idrarı ile yaptım
Alttaki tok karnına 2. İdrar ile yaptım normal kaset test 5 tllik olanlar daha silik.
Acaba hangisi kesindir

Eklentiler

• IMG_20210125_124811.jpg
    IMG_20210125_124811.jpg
    145,7 KB · Görüntüleme: 60
Bacım baksana üstteki erken gebelik testi sabah idrarı ile yaptım
Alttaki tok karnına 2. İdrar ile yaptım normal kaset test 5 tllik olanlar daha silik.
Acaba hangisi kesindir
İkisinde de çok güzel çıkmış, kaset testle devam edersen gün geçtikçe koyulaşacak. Daha erken zaten 9. Gün bugün,doktorun hesabına göre 5gün sonra kanda baktıracaksın çok çok iyi çıkacak inşallahhhhhh🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Back