- 11 Ocak 2016
- 1.271
- 1.868
- 133
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #13.081
Gözün aydınŞimdi merkezden aradılar 2 tane 5 gün 4 tane 6 gün emriyosu dondurmuşlar toplam 6 tane dondurulmuş simdi karar sizin kaç tane genetiğe göndermek isterseniz size kalmıs yarın sızı ararlar dedıler
Vay süper 6 şansın var demek kalitelerini sordunmu?Şimdi merkezden aradılar 2 tane 5 gün 4 tane 6 gün emriyosu dondurmuşlar toplam 6 tane dondurulmuş simdi karar sizin kaç tane genetiğe göndermek isterseniz size kalmıs yarın sızı ararlar dedıler
Ooooo hayırlı olsun arkadaşım maşallah ya tebrik ederim hamilesinKızlar erken gebelik testi ile yaptım ilk 5. Dakikada böyle belirdi bugün 9. Günüm
Açıkçası ben pgt'ye pek güvenmiyorum. Sağlıksız dedikleri gerçekten sağlıksız mı? Yoksa çozdürme işleminde mi bozuyorlar? Yada embriyoları başka yerde mi kullanıyorlar? Biz kromozom testi yaptırdık. Ikimizde de kalıtsal bir hastalık yok. O yüzden gerek görmedik.amin ınsallah canım ama fecı kararsızım doktor tek emrıyo transfer yapacagım genetıge gıdıp geldıgınde dedı bende şimdi 2 yollasam benı maddi olarak fecı zorlayacak tek gondersem rısk saglıklı degılse çok kararsız kaldım valla bu ısler cok zorrr
Sağolasın canım darısı sana ama inşallah kanda da artışı görebilirim bu seferOoooo hayırlı olsun arkadaşım maşallah ya tebrik ederim hamilesin
Kuzular yaptım test sayfaya attım Bi bakınAyy hadi insallah hayirli haber olsun valla kendime yapiyormusum gibi heycanla bekliyorum
İnşallah canım ilk aşamayı geçtin artık gerisi gelir hayırlısıylaYaptım test kızlar attım size
Sağolasın canım darısı sana ama inşallah kanda da artışı görebilirim bu sefersenden de güzel haber bekliyorum
sordum doktorun soyledığı 2 tanesi 5 gune 4 tanesı 6 güne gelmiş byopsi yapılmış blastokistten cıkmıs emrıyolar ve gebelik vaat eden emriyolar siz bunu bılın dedı yarın bızı cagıracaklarmıs klınıge bakalımVay süper 6 şansın var demek kalitelerini sordunmu?
Ay hadi inşallahAn itibariyle 10.günüm kanımı verdim saat 13.30 'da çıkacakmış. Üç buçuk saat var ama sanki üç buçuk yıl gibi. Rabbim hakkımızda hayırlı sonuç almayı nasip etsin.
benım 3 cu tüp bebek oldugu ıcın ve yumurtalar gec buyudugu ıcın doktor gonderelım dedı ama 1 mi 2 mi kararsız kaldımAçıkçası ben pgt'ye pek güvenmiyorum. Sağlıksız dedikleri gerçekten sağlıksız mı? Yoksa çozdürme işleminde mi bozuyorlar? Yada embriyoları başka yerde mi kullanıyorlar? Biz kromozom testi yaptırdık. Ikimizde de kalıtsal bir hastalık yok. O yüzden gerek görmedik.
Ayyyy cok sevindimmm coookk masallah masallahhhhh rabbim insallah hayirlisiylanda kucaginada almayi nasip etsinnnn canimm benimmmmmKızlar erken gebelik testi ile yaptım ilk 5. Dakikada böyle belirdi bugün 9. Günüm
Hadi hayırlısı bakalım canım zaten gebelik vaat etmeyen embriyoyu dondurmayiz diyorlar demekki şans hep varsordum doktorun soyledığı 2 tanesi 5 gune 4 tanesı 6 güne gelmiş byopsi yapılmış blastokistten cıkmıs emrıyolar ve gebelik vaat eden emriyolar siz bunu bılın dedı yarın bızı cagıracaklarmıs klınıge bakalım
Yaaa inşallah canım yaaa bir de kan da görsem ve arttığını görsem yine kimyasal olur diye korkuyorum ama ötekinde çizgi çok silikti hiç böyle çıkmamıştı inşallah sonuna kadar gider ve hepimiz pozitif haberleri alırızAyyyy cok sevindimmm coookk masallah masallahhhhh rabbim insallah hayirlisiylanda kucaginada almayi nasip etsinnnn canimm benimmmmm❣❣❣❤❤❤
Illa ki göndereceksem 2 yollardım. Evet çok masraflı ama doğru olanı bu. Tek yollanip da dönen hiç duymadım.benım 3 cu tüp bebek oldugu ıcın ve yumurtalar gec buyudugu ıcın doktor gonderelım dedı ama 1 mi 2 mi kararsız kaldım
Ya sen kotu dusunmeee hic bir problem olmiycak allahin izniylen merak etmeee sen o bebislerini alicaksin bak rabbim sana ruyanda bile gostermis bi kiz bi erkek hemdeeeYaaa inşallah canım yaaa bir de kan da görsem ve arttığını görsem yine kimyasal olur diye korkuyorum ama ötekinde çizgi çok silikti hiç böyle çıkmamıştı inşallah sonuna kadar gider ve hepimiz pozitif haberleri alırız
Kesinlikle 2 gönder egerki hondereceksen.benım 3 cu tüp bebek oldugu ıcın ve yumurtalar gec buyudugu ıcın doktor gonderelım dedı ama 1 mi 2 mi kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?