- 11 Ocak 2016
- 1.271
- 1.868
- 133
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #13.061
Masallah daim olsun inşallah suan yurt dışına gidecek ispanyaya geldiğinde ilk adete transfer olur inşallahBen hamileyim çok şükür. Devam eder inşaallahilk adetinle mi transfer olucak?
Emnriyolar mı gidicek? Genetik test mi yaptiricaksin?Masallah daim olsun inşallah suan yurt dışına gidecek ispanyaya geldiğinde ilk adete transfer olur inşallah
Kan testi olduğu için herhangi bir laboratuvarda yaptırabilirsiniz.Merhaba Bu Cd56 naturel killer testini hangi bölümde yaptırmamız gerekiyor bilginiz var mı
Evet emriyolar gidecek canim genetik test yapilacak 3. Tup bebek olduğu için ve cok gec buyudugu için doktor gitsin dedi nasip bakalimEmnriyolar mı gidicek? Genetik test mi yaptiricaksin?
Allah güç kuvvet verir inşallah canım, ben tese ameliyatıyla eşlerden alınan tek bir spermle embriyo oluşturulduğunu bu forumda öğrendim, çok şaşırmıştım tedavilerin bu kadar ilerlemesine. Şimdi herşeyin tesavisi var çok şükür, görümcende iyileştiğinde yumurtasından sağlıklı embriyolar oluşacaktır inşallah.Amin inşallah suan tek yumuraliginin yarısı kaldı insallah oda simdi kanser tedavisi bitince başlayacak tup bebeğe
Insallah canim haklısın nasipde varsa Rabbımin izniyle hersey olurAllah güç kuvvet verir inşallah canım, ben tese ameliyatıyla eşlerden alınan tek bir spermle embriyo oluşturulduğunu bu forumda öğrendim, çok şaşırmıştım tedavilerin bu kadar ilerlemesine. Şimdi herşeyin tesavisi var çok şükür, görümcende iyileştiğinde yumurtasından sağlıklı embriyolar oluşacaktır inşallah.
Gozukucek insallahh Allahin izniyle... Banada haber ver olurmuYok canım ilk kontrolde keseyi gördük
İkinci kontrolde yine keseyi gördük 1 hafta daha bekleyelim dedi doktor
Nasipse yarin kontrolümüz var eger herhangi bir gelişim yoksa gebelik sonlandirilicak hayırlısı inşallah
Hayırlı sağlıklı embriyoların olsun canımEvet emriyolar gidecek canim genetik test yapilacak 3. Tup bebek olduğu için ve cok gec buyudugu için doktor gitsin dedi nasip bakalim
Ateş progestan dan oluyo cnm endişelenme malum o kadar hormon vücut ısısını yükseltiyorYa ben transferden sonra daha cok usudum aslinda ya gecen seferde 6.7. Gunde baslamisti ates nlblm korktum ya sumdi boyle gogsumde resmen ates parcasi var ama ayaklarim.soguk bi degisik
Aynen bu sabah daha iyiyim amaAteş progestan dan oluyo cnm endişelenme malum o kadar hormon vücut ısısını yükseltiyor
Yok kuzum fitil attım yataktayım eşim de işe gidiyor o gitsin annemi gönderip aldırırımAynen bu sabah daha iyiyim ama
Zafen hersabah saha farkli uyaniyorum oda ayri bi konu bu arada aldin mi test
Ayy hadi insallah hayirli haber olsun valla kendime yapiyormusum gibi heycanla bekliyorumYok kuzum fitil attım yataktayım eşim de işe gidiyor o gitsin annemi gönderip aldırırım
Ay hadi hayirlisi olsun insallah sonuc bugun umarim miladiniz olur ve sevincten mutluluktan cigliklar atarsinizzzAn itibariyle 10.günüm kanımı verdim saat 13.30 'da çıkacakmış. Üç buçuk saat var ama sanki üç buçuk yıl gibi. Rabbim hakkımızda hayırlı sonuç almayı nasip etsin.
amin ınsallah canım ama fecı kararsızım doktor tek emrıyo transfer yapacagım genetıge gıdıp geldıgınde dedı bende şimdi 2 yollasam benı maddi olarak fecı zorlayacak tek gondersem rısk saglıklı degılse çok kararsız kaldım valla bu ısler cok zorrrHayırlı sağlıklı embriyoların olsun canım
Amin çok tesekkur ederim. İnşallah nasip olur da çığlığı burada atarım.Ay hadi hayirlisi olsun insallah sonuc bugun umarim miladiniz olur ve sevincten mutluluktan cigliklar atarsinizzz
Aminn aminnnnnnnAmin çok tesekkur ederim. İnşallah nasip olur da çığlığı burada atarım.
Gönderdim eczaneye testi bekliyorum şuanAyy hadi insallah hayirli haber olsun valla kendime yapiyormusum gibi heycanla bekliyorum
Ahahaİnşallah canım benim, olacak inşallah. Biz de ilk evlendiğimiz yıl korunduk deli gibi, şak diye olur sandıkBöyle zor olduğunu bilsem ilk geceden başlardım çalışmalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?