Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Aminnn aminnn cumlemiz icinnm insallahh kim iatiyorsa rabbim verain tez vakitte🙏🙏💪Benim 5.gun embriyodu butun embriyolarim 5. Gun embriyosu simdi 2tane transfer edildi nasipse ayin 30. Kan testi vericem insalalh ama bu sefer idrar testi yapmiycam esim yemin ettirdi negatif cikinxi hep takiyorum uzuluyorum diye o yzuden mecbur bekliycem ama icim icimi yoycek biliyorumm😇
Beklemekte ayrı bir zor vallahi ya ama doğru sonuç için en iyisi. Sonuç bekleyen hepimiz inşAllah pozitifleri görürüz ya 🥰🤲🤲

Ay Allah razı olsun canım benim, cinsiyetini öğrendiğin günleri görelim inşallah🥰 başak burcu istiyodun Allah gönlüne göre verdi çok şükür🧿🍀🎉🎊 ne mübarek kızsın maşallah, sende ayrı bir enerji var bence💓🦋 🐞
He yaa dimi? Başağı kaçırdım diye ne bozulmuştum 🤣🤣🤣 bu günleri gördüğümde yollarımız kesişti sana ondan öyle geliyor. Yoksa haziranda 9. Senemizi doldurucaz. Dün evlenip bugün bu süprizi yaşamadım yani 🤭 ama hayata başka gözlerle bakıyorum bu yalan değil 😊

Aynen arzucum bulantı sürekli var. gece uykusu diye bisey kalmadı. Şişkinlik var bide nefes alamiyomuşum gibi hissediyorum. Gün geçtikçe yemek yemek zorlaşmaya başladı. Bugünleri yaşatan Allah'a şükürler olsun. Geçicek inşaallah. Çarşamba dr.dayım. kan tahlili istedi onlari götürücem bahaneyle de göreyim 😊 sen ne zaman gidiyosun?
Evet şükürler olsun 🙏 ben 24 saatte toplam 4 adet prilam içiyorum, içmiş halim böyleyse içmesem ne olur kim bilir.. Inşallah geçicek canim. Ben diğer pazartesi gideceğim dr a. Sen kime gitmeye basladin?

He yaa dimi? Başağı kaçırdım diye ne bozulmuştum 🤣🤣🤣 bu günleri gördüğümde yollarımız kesişti sana ondan öyle geliyor. Yoksa haziranda 9. Senemizi doldurucaz. Dün evlenip bugün bu süprizi yaşamadım yani 🤭 ama hayata başka gözlerle bakıyorum bu yalan değil 😊
Sağlıkla doğsun da burcu ne olursa olsun, genelde süpriz yapmayı seviyor bebeler doğuma yakın🥰 yok sadece hamile kalma şeklinle değil mesajlarını okurken de farklı bir enerji veriyorsun insana💕ne güzel, hep böyle pozitif ol, ve inşallah hayat da sana hep böyle pozitif gelsin🍀

Merhaba arkadaşlar beni bugun merkezden aradılar 5 gun itibariyle gebelik vaat eden 2 emrıyo dondurulmuş 4 tanesi hala devam edıyormıs yarım karar verilecek mis yarın 6 cı gun nasıp işte 17 tane toplandı kala kala kac tane kaldı :işsiz:

Başladı mı bulantılar🥰 uzaktan davulun sesi hoş geliyor da yaşayan bilir di mi🤗 hamile kalsak da bulantılar başlasa deriz hep, ama bulantı yaşayanlar çok fena bişey olduğunu söylerler, inşallah geçici bişeydir de doya doya çıkarırsınız hamileliğin tadını🧿🍀
Evet başladı canim. Evetya belirti ararken bulantiya bakmak kolay geliyordu, ama yaşamak fena bi durummuş 🥺😔 Inşallah geçicidir canim🤗🌸

Evet şükürler olsun 🙏 ben 24 saatte toplam 4 adet prilam içiyorum, içmiş halim böyleyse içmesem ne olur kim bilir.. Inşallah geçicek canim. Ben diğer pazartesi gideceğim dr a. Sen kime gitmeye basladin?
Çamlıca erdemde adalet can'a gidiyorum. Kimse tavsiye etmedi 😁 foto.sunu gördüm ve enerjisi bana yakın geldi. Gerçekten de öyleymiş. Kadın gözlerinden emoji saçıyor sanki 🤩 sesi yumuşak ve sakin. Memnun kaldım. Devam edicem inşaallah. Sen bulabildin mi sabit dr?

Beklemekte ayrı bir zor vallahi ya ama doğru sonuç için en iyisi. Sonuç bekleyen hepimiz inşAllah pozitifleri görürüz ya 🥰🤲🤲
İnşallah canım gönlünü ferah tut, belirtiler ilaçlardan diyen de var, hiç belirtisi olmayıp hamile olduğunu öğrenen de var, bu durum biraz spesifik galibi. Bugün sana böyle diyorum ama haftaya aynı kaygıyı ben de yaşayacağım kesin😂🤦🏻‍♀️

Sağlıkla doğsun da burcu ne olursa olsun, genelde süpriz yapmayı seviyor bebeler doğuma yakın🥰 yok sadece hamile kalma şeklinle değil mesajlarını okurken de farklı bir enerji veriyorsun insana💕ne güzel, hep böyle pozitif ol, ve inşallah hayat da sana hep böyle pozitif gelsin🍀
Allah razı olsun canım 😊 bu enerjiler bulaşıcıdır biliyor musun? Inşaallah okuyan herkes o pozitifi hisseder ve hayata o şekilde bakar 😚

Çamlıca erdemde adalet can'a gidiyorum. Kimse tavsiye etmedi 😁 foto.sunu gördüm ve enerjisi bana yakın geldi. Gerçekten de öyleymiş. Kadın gözlerinden emoji saçıyor sanki 🤩 sesi yumuşak ve sakin. Memnun kaldım. Devam edicem inşaallah. Sen bulabildin mi sabit dr?
Muayenelerin de enerjiniz kadar çok güzel geçsin inşallah 🤗🌸🐣 Bende tavsiye uzerine bi dr a gidiyorum beykozda. Şimdilik takibimi o yapıyor bakalım henüz kararsızım 🙏

Merhaba arkadaşlar beni bugun merkezden aradılar 5 gun itibariyle gebelik vaat eden 2 emrıyo dondurulmuş 4 tanesi hala devam edıyormıs yarım karar verilecek mis yarın 6 cı gun nasıp işte 17 tane toplandı kala kala kac tane kaldı :işsiz:
Kaliteli olsun da sayıya takılma canım, ilk transferinde gelsin bebeğin inşallah, transferde kaç tane koyacaklar tek mi çift mi

Kaliteli olsun da sayıya takılma canım, ilk transferinde gelsin bebeğin inşallah, transferde kaç tane koyacaklar tek mi çift mi
Benim bu 3 cu tup bebeğim normalde 2 tane transfer yapilacakti 2 tane emriyo ispanyaya gidecek dna incelemesine o yüzden 1 tane transfer yapacağız dedi doktor nasip olursa 2 tane transferde ikiz yada ucuz olabiliyor dna incelemesinden gelen emriyo dedi bakalim nasip inşallah sağlıklı emriyo olur

Muayenelerin de enerjiniz kadar çok güzel geçsin inşallah 🤗🌸🐣 Bende tavsiye uzerine bi dr a gidiyorum beykozda. Şimdilik takibimi o yapıyor bakalım henüz kararsızım 🙏
Bana da başka dr önermişlerdi ama o kadar yogun ki ilk aradığımda ocak full doluydu. Bunaltır o kadar yogunluk diye içime sinmedi. Zaten şubatı da bekleyemezdim. Kalbi duymamıştık daha.

Ya ben hep sezeryan düşünüyorum normale çok korkuyorum belki kızarlar bana ama öyle 🙄 kız bu benim kilo almış halim 48 dim hep anca alabildim şu yiyip yiyip kilo alamayan gıcıklardanım ama ben de kilo almak istiyordum zaten 52 kiloya ulaşınca mutlu olucam 🤩 boşver ye canım şimdi yemicen de ne zaman yicen afiyet bal şeker olsun hepsi 😘😘
Ya ama sonra vermesi cok zor bide ben yemek yemegi cok seviyorum ya 😁😁 bak simxi soyle dusun insallah hamile kaldiginda zaten kilo alicaksin bence sen hamilelik sonucunda olman gereken kiloya gelicen iste cok kasmiycaksin o iyi 😁😁

Valla sezeryan mi olur normal mi bilmiyorum ama cidden korkmuyor degilim tabide yeterki versin rabbim yaaa amnnn gerekirse catir catir dogururuz nolcakk sezeryan acisiz ama sonrasi kotuymus iste

Ya ama sonra vermesi cok zor bide ben yemek yemegi cok seviyorum ya 😁😁 bak simxi soyle dusun insallah hamile kaldiginda zaten kilo alicaksin bence sen hamilelik sonucunda olman gereken kiloya gelicen iste cok kasmiycaksin o iyi 😁😁

Valla sezeryan mi olur normal mi bilmiyorum ama cidden korkmuyor degilim tabide yeterki versin rabbim yaaa amnnn gerekirse catir catir dogururuz nolcakk sezeryan acisiz ama sonrasi kotuymus iste
Bende öyle diyorum bari hamile kalınca kilo almış olurum 🤣 kız Bi hamile kalalımda Bi şekilde o bebek çıkacak 🤩

Bende öyle diyorum bari hamile kalınca kilo almış olurum 🤣 kız Bi hamile kalalımda Bi şekilde o bebek çıkacak 🤩
Ayyy yav bazen hayal ediyorum dusunsene onun kokusu minik elleri gogsunde yatacak sana muhtacc ahh ahh insallah insallah🙏🙏🙏
bu arada bende ates basmasi basladi atesim olcuyorum korkuyorum gecen seferki gibi olmasin diyede atesim normal ama ates basmai var sem yasadin mi hic boyle

Back