Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Canim hayirlisi olsun transfer günün belli olmuş 💕💕
Eveeet, cuma günü Allah izin verirse🥰 ilk etapa yaklaştım, onu geçince test günü bekleme başlayacak😂
Bebiş nasıl herşey yolunda mı canım🧿🧿🧿 cinsiyet öğrenme, tarama testleri falan başlayacak sanırım, sağlıkla gelsinler inşallah💕🎊💕 kazaklar hırkalar örülmeye başlandı mı🥰

Umudum yok canım.Sadece kafamı karıştıran i gün hangi kesenin kalp atışı duyuldu aklım orda kaldı.ilaclari kullan dedi ama ben kafamda bitirdim kullanmayacağım.
Belki bir umut yanlış görmüştür, bırakmasaydın ilaçlarını keşke. Çok çok üzgünüm, çok yıprandın bu süreçte 😔 Allah yerlerini doldursun, sana bu acıları unuttaracak sevinçler yaşatsın en kısa zamanda

Çok sağol canım inan ben kafamda bitirdim Artık.Bir an önce kürtaj olup kafa karışıklığindan kurtulmak istiyorum.Zaten sağlıklı olsalardı tutunurdu diyorum , daha geç olmasındansa şimdi olması daha iyidir .Yaza kadar dinlenip takviye kullanıp yeni tedaviye başlayacağım.Yeni bir yerde mi başlasam yoksa aynı yerde mi devam etsem bilmiyorum Karasbaby Karasbaby

Hayırlı akşamlar gözün aydın canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ♥️inşallah ben de 7. Gündeyim bekliyorum dua et bana da 😍🙏🏻 kaç çıktı kan değerin
Teşekkür ederim. Amin, inşallah hepimizin dolsun kucakları. Dualarım sizinle. 🧿1200 çıkmış 🙈

Hayırlı akşamlar güzel hanımlar. Ayın 11inde transfer olmuştum, bugün test günümdü ve pozitif sonuç aldım çok şükür. Hepinize dua ediyorum, pozitiflerle dolsun taşsın buralar. 🥰🧿🙏🏻
Ne kadar guzel maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah canimm :nazar:

Naptın canım geçtin mi evine, su içmek iyidir tuvalete çıkmayim diye ihmal etme, azıcık kıpraşmaktan bişey olmaz kasma kendini🥰
Yok canım daha İstanbul'da oteldeyiz yok yok ihmal etmem içiyorum 2.5lt falan günlük hayatta da hiç yatmayı sevmem onun için zorlandım😳

Bende 2.5 falan içiyorum normalde de hep bu sekilde içince zorlanmadım senin varmı ağrın bir belirtin
Amin canım benim 🙏🏻 aynen su içince mecbur dakka başı kalkıyoruz ama içmemiz laızm doktor günde en az 1.5-2 litre içeceksin dedi en fazla 2 lt içebiliyorum

Back