Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ohhhh çok şükür :KK19:

Ben indirim kovaliyorum şimdiden bebek deterjanı pamuk ıslak mendil falan stokluyorum. Allah korusun bir sey olursa biz kullanırız 🤣
Oh ne güzel alışverişlerde başlanmış rabbim hepsini kullandırmayı nasip etsin öyle düşünme onlar yapışkanlı çıkmazlar 🤣🤣 şaka Bi yana nasip kısmet olacakları varmış işte 😘🙏🏻 cinsiyet merak ediyorsundur kesin

Oh ne güzel alışverişlerde başlanmış rabbim hepsini kullandırmayı nasip etsin öyle düşünme onlar yapışkanlı çıkmazlar 🤣🤣 şaka Bi yana nasip kısmet olacakları varmış işte 😘🙏🏻 cinsiyet merak ediyorsundur kesin
Sorma ilk haftalar kese kalp atışı diye geçiyor. Her şeyin yolunda ikna olunca bu defa cinsiyeti merak ediyorsun. 50 bin tane yere usg fotoğrafı attim bütün teorilere baktim resmen. En son doktor biri yüzde 51 kız dedi diğerini göremedik.
Inşallah bacım Rabbim kucaklarımizda görmeyi nasip etsin. Sen de pozitifi al artık hamilelik hakkında konuşalım ikiz bebeklerde ne lazım ne değil onları araştıralım beraber 😍😍

Ben indirim kovaliyorum şimdiden bebek deterjanı pamuk ıslak mendil falan stokluyorum. Allah korusun bir sey olursa biz kullanırız 🤣
Hiç almadım desem daha hiç bişey sıfır hele bı çift çizgi görelim kan kese görelim 😂😂 çift çizgide baslarim zaten almaya favorilediklerimi 😂😂😂

Hiç almadım desem daha hiç bişey sıfır hele bı çift çizgi görelim kan kese görelim 😂😂 çift çizgide baslarim zaten almaya favorilediklerimi 😂😂😂
Kız çok pahalı her sey son ayları beklersek servet harcarız. Indirime girdikçe al çift çizgi cikar çıkmaz 😍
Kacinci günün test ne zaman 😍

Sorma ilk haftalar kese kalp atışı diye geçiyor. Her şeyin yolunda ikna olunca bu defa cinsiyeti merak ediyorsun. 50 bin tane yere usg fotoğrafı attim bütün teorilere baktim resmen. En son doktor biri yüzde 51 kız dedi diğerini göremedik.
Inşallah bacım Rabbim kucaklarımizda görmeyi nasip etsin. Sen de pozitifi al artık hamilelik hakkında konuşalım ikiz bebeklerde ne lazım ne değil onları araştıralım beraber 😍😍
Yüzde 51 kız hmmm ay çok güzel hadi inşallah sağlıklı elli ayaklı olsunda 🙏🏻🙏🏻😍 inşallah be bacım birlikte o muhabbetlere girmeyi istiyorum ben de artık 🤩nasip olursa inşallah

Kız çok pahalı her sey son ayları beklersek servet harcarız. Indirime girdikçe al çift çizgi cikar çıkmaz 😍
Pazartesi veya salı vercem işte pazartesi kan günüm ama annemlerden pazartesi geccez Eve ya acile gidicez direk yada salı sabah sağlık ocağında vericem

Yani oraksi öyle gerçi her şey bı anda alinmiyo dgru yapiyosun ama bizlerde buyukler almaz daha bişey belli olmadan yapıp koymazlar olur olmaz diye duyunca başlarlar yapmaya

Aynen canım rabbim sağlığımızı elimizden almasın🙏yok hicbirseyim ağrım falan 5bb embriyo transfer edildi canım çok kipirdiyorum sonrada pişman oluyorum suyu bol içince hemen vc kalkmam gerekiyo
Naptın canım geçtin mi evine, su içmek iyidir tuvalete çıkmayim diye ihmal etme, azıcık kıpraşmaktan bişey olmaz kasma kendini🥰

Hayırlı akşamlar güzel hanımlar. Ayın 11inde transfer olmuştum, bugün test günümdü ve pozitif sonuç aldım çok şükür. Hepinize dua ediyorum, pozitiflerle dolsun taşsın buralar. 🥰🧿🙏🏻
Yaaaaa🥰🧿🥰🧿🥰🧿 gözün aydın canım Allah daim etsin, sağlıkla doğsun inşallah. Benim de cuma günü transferim var, pozitifleri duyunca heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorum💕

Ya bu arada bebişlerin görüntüsünü ben de görmek istiyorum sorun olmazsa atabilirsin 😍 daha önce instgramda Bi sayfa vardı tahmin yapıyordu cinsiyet orda Bi formül görmüştüm 🤩

Hayırlı akşamlar güzel hanımlar. Ayın 11inde transfer olmuştum, bugün test günümdü ve pozitif sonuç aldım çok şükür. Hepinize dua ediyorum, pozitiflerle dolsun taşsın buralar. 🥰🧿🙏🏻
Hayırlı akşamlar gözün aydın canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ♥️inşallah ben de 7. Gündeyim bekliyorum dua et bana da 😍🙏🏻 kaç çıktı kan değerin

Allah'ımmmmm güzel anne inşallah devamını görürsün ❤️ ay bugün gördüğüm pozitif msjlar dan sonra test yapasim geldi yaaağ ama testim evde yanımda yok bekleyeceğim mecbur Allah'tan kısıtlama var yoksa kardeşimi gonderirdim galiba ecz ye 😂

Ay Allah korusun. Hepsini özene bezene kullanmayı nasip etsin Allah🥰🎉🎊🍀🧿 daha birinin altını yeni değişmişken öbürü batırsın inşallah😂🥰
Amin hepimize nasip olsun inşallah. Tedavi ilaçlar beklemek gercekten çok zor şeyler yaşamayan bilemez. Rabbim önce tedavi görenlere sonra tüm isteyenlere nasip etsin inşallah 🤗😍

Back