Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Doğru diyorsun bacım çok doğru sonuç ne olursa olsun elden bişey gelmeyecek netice neyse onunla yüzleşicez mecburen bakalım ya sabır diyip bekliyorum ama çatlayacam artık 😁 sen ne hissediyorsun benimle ilgili ay utanmasam fal bakacam 🤣 elimde testim olsa şimdi işeyecem töbe töbeee 😁😁😁
Ben daha diğeri kimyasal olduğu zamandan hatirlarsan diğer transferde ikisi birden tutacak demiştim içimden hep öyle geçiyor 🤲 inşallah doğru hissediyorumdur😍

Demez mi diyor tabi🙄 alışmadın mı daha diyor, he alıştım iğnesiz ameliyatsız duramam artık. Kendinin kulak memesi kaşınsa yataklara düşer
Kız sesli güldüm Allah iyiligini versin 🤣
Benimki geçen bütün zahmeti sen çektin çocukların adını sen koy dedi. Allah razı olsun en azından anlamış 🤣🤣

Kız sesli güldüm Allah iyiligini versin 🤣
Benimki geçen bütün zahmeti sen çektin çocukların adını sen koy dedi. Allah razı olsun en azından anlamış 🤣🤣
Onu ona fırsat vermeden ben dile getirdim asilamalar ameliyat anestezi iğne ilaç toplamasiydi transferiydi karnımda 9 ay ben tasiycam ben dogurcam o çocuğun adi benim hakkım sana sadece para kaynağı olduğun için şunu koyuyorum ne dersin diye sorarım dedim ay Allah razı olsun dedi güldü 😂😂 bizim hakkımız tabi her türlü şey bizden geciyo onlara ne var çalış kazan yada birikimden harca gitsin giren çıkan bize 😀

Ben daha diğeri kimyasal olduğu zamandan hatirlarsan diğer transferde ikisi birden tutacak demiştim içimden hep öyle geçiyor 🤲 inşallah doğru hissediyorumdur😍
Evet canım ya sen o zamandan beri hep diyordun inşallah dediğin gibi olur biliyorum en az benim kadsr heyecanlısın meraktasın 😍🤩 bakalım sonuç ne olacak dua et bana az kaldı 😘😘

Kızlar bugün muayenem vardı, transfer günü belli oldu, cuma günü transferim var hayırlısıyla inşallah🥰🎊🎉🍀🧿 progesteron jel kullanmaya başlıcam, bir de estrofeme devam günde 3 tane.prednol falan vermedi, onların bilimsel olarak kanıtlanmış hiç bir etkisi yok dedi. Yurtdışında çok seminere katıldım öyle bir etkisi olsa ilk biz kullanırız zaten emin ol dedi. Aspirine bile gerek yok bize güven dedi🤗 inşallah dediği gibi de olur, heyecan başladı yavaştan
Canım senin hangi merkezdi? Doktor?

Onu ona fırsat vermeden ben dile getirdim asilamalar ameliyat anestezi iğne ilaç toplamasiydi transferiydi karnımda 9 ay ben tasiycam ben dogurcam o çocuğun adi benim hakkım sana sadece para kaynağı olduğun için şunu koyuyorum ne dersin diye sorarım dedim ay Allah razı olsun dedi güldü 😂😂 bizim hakkımız tabi her türlü şey bizden geciyo onlara ne var çalış kazan yada birikimden harca gitsin giren çıkan bize 😀
Çalışmaksa biz de çalışıyoruz valla bu işlemler yapılırken bi de işe gittim geldim ben 🤣 doğumdan sonra ücretsize ayrilcam diyorum da kara kara düşünüyor ben tek başıma bu evi nasıl geçindircem diye🤣 kıymetimizi bilsinler az kız 😊

Evet canım ya sen o zamandan beri hep diyordun inşallah dediğin gibi olur biliyorum en az benim kadsr heyecanlısın meraktasın 😍🤩 bakalım sonuç ne olacak dua et bana az kaldı 😘😘
Olacak canım inşallah, sağlıklı olsun kucağına almak nasip olsun inşallah, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin az kaldı🥰🧿

Çalışmaksa biz de çalışıyoruz valla bu işlemler yapılırken bi de işe gittim geldim ben 🤣 doğumdan sonra ücretsize ayrilcam diyorum da kara kara düşünüyor ben tek başıma bu evi nasıl geçindircem diye🤣 kıymetimizi bilsinler az kız 😊
Allah yardım etsin canım çalışırken daha zordur ben evde oldugum halde zorluyo hastane seni düşünemiyorum hiç evet bende diyorum çok çalışman lazım herşey çok pahalı yetmiyo ozaman hiç yetistiremezsin diye 😀

Rabbim sana tedavisiz nasip edecekmis o yuzden covid ile Dr u erteletmis 🥰 Masallah Barekallah ins hayirli, saglikli kucagina aldigin gunleri gormekte nasip olur canim benim 🤩 cok sevindim, tekrardan gozun aydin olsun..
Allah razı olsun canım benim inşaallah hepimiz o güzel günlere hayırlısıyla kavuşalım 🤲

kızlarr ayın 18. tranferım oldu benım ya bısı dıycem bugun 5. gunum bıraz evı toparladım ıs yaptım yanı sımıde belım cok agrıyo zaten fazla ayaktakalınca dırek belım agrıyo ya bısı olurmu ya sızce cok pısmanım valla keske hep yatsaydım ama 5 gundur ılk defa kalkrtım boyle ıs yaptım genelde hep yattıım uzandım yanı

Hiç sorma valla gerçekten sağlık gibisi yok 😊 yat yat sıkılıyor insan. Ağrın falan bişeyin var mı. Sçkaç embriyoydu kaçıncı gün kalitesi nasıldı
Aynen canım rabbim sağlığımızı elimizden almasın🙏yok hicbirseyim ağrım falan 5bb embriyo transfer edildi canım çok kipirdiyorum sonrada pişman oluyorum suyu bol içince hemen vc kalkmam gerekiyo

Allah yardım etsin canım çalışırken daha zordur ben evde oldugum halde zorluyo hastane seni düşünemiyorum hiç evet bende diyorum çok çalışman lazım herşey çok pahalı yetmiyo ozaman hiç yetistiremezsin diye 😀
Ben indirim kovaliyorum şimdiden bebek deterjanı pamuk ıslak mendil falan stokluyorum. Allah korusun bir sey olursa biz kullanırız 🤣

Ohhhh çok şükür :KK19:

Aynen canım rabbim sağlığımızı elimizden almasın🙏yok hicbirseyim ağrım falan 5bb embriyo transfer edildi canım çok kipirdiyorum sonrada pişman oluyorum suyu bol içince hemen vc kalkmam gerekiyo
Amin canım benim 🙏🏻 aynen su içince mecbur dakka başı kalkıyoruz ama içmemiz laızm doktor günde en az 1.5-2 litre içeceksin dedi en fazla 2 lt içebiliyorum

Back