Aralık - Ocak Transfer olacaklar

kasik ağrısı transferden sonra 7 güne kadar aralıklarla yaşadım canım ama onun ilaçlardan olduğunu düşünüyorm çünkü bnimde 3 negatifin var hepsinde kasik agrisi oldu.hic bel agrisi yaşamayan ben 7.8.9. günlerde bel ve bacak agrisi yaşadım ki zaten ozman anladım tuttuğunu.bide kalp carpintim oldu. stres yapmamaya çalış hepte yatma zaten yatmayida önermiyorlar doktorlar.kasiklarda dolgunluk oluyr tabi ama şuan bnde o kalmadı mesela ki daha yeni öğrendim sonucumu
Hayırlı olsun, gözün aydın. Sağlıkla ilerlesin inşallah🥰 benim de ilk transferimde kalp çarpıntım vardı, birden heyecanlanırsın yüreğin ağzına gelir ya öyleydim hep. Şimdi bu transferimden sonra da öyle olacam diye korkuyorum, bir zararı olur mu acaba transfer sonrası önlem amaçlı ne yapılabilir

kasik ağrısı transferden sonra 7 güne kadar aralıklarla yaşadım canım ama onun ilaçlardan olduğunu düşünüyorm çünkü bnimde 3 negatifin var hepsinde kasik agrisi oldu.hic bel agrisi yaşamayan ben 7.8.9. günlerde bel ve bacak agrisi yaşadım ki zaten ozman anladım tuttuğunu.bide kalp carpintim oldu. stres yapmamaya çalış hepte yatma zaten yatmayida önermiyorlar doktorlar.kasiklarda dolgunluk oluyr tabi ama şuan bnde o kalmadı mesela ki daha yeni öğrendim sonucumu
evet benımde ılkınde daha cok kasık agrısı oldu sonra belırtıler bıttı bı degısıktı ama suan bel acayıp yanı bazen duramıyorum helekı ayaga kalkınca daha cok agrıyor ve sey var ustumde uyusam uyurum hep belkıde bu ılaclar yuzunden suankı durum bakalım ınsallah tutunmustur hayırlısıylan bızde sızın gıbı hayırlı haber alırız ınsallah :)

Hayırlı olsun, gözün aydın. Sağlıkla ilerlesin inşallah🥰 benim de ilk transferimde kalp çarpıntım vardı, birden heyecanlanırsın yüreğin ağzına gelir ya öyleydim hep. Şimdi bu transferimden sonra da öyle olacam diye korkuyorum, bir zararı olur mu acaba transfer sonrası önlem amaçlı ne yapılabilir
bende ilk transferde oyle olmustum ama sımdi oyle degılım ya benı ıctıgım coraspirin oyle yapıyordu ou ıctıgımde başlamıstı bırde benım ılk tranferımde atesım cıktı 38. ustune ondan sonra ben anladım bısıler ters gıttıgını zaten onu yasadım bı kac gun sonra goguslerımdekı sıslık ındı ve acıma hısı tamamne kayboldu sonrası zaten negatıf :)

bna transfer sonrası ananas ve kabak çekirdeği yememi önerdi hemşire hergün bir dilim yedim.cay kahve içmedim okadar başkada bişey yapmadım canım.zaten tutunacağı tutuyor canim

evet benımde ılkınde daha cok kasık agrısı oldu sonra belırtıler bıttı bı degısıktı ama suan bel acayıp yanı bazen duramıyorum helekı ayaga kalkınca daha cok agrıyor ve sey var ustumde uyusam uyurum hep belkıde bu ılaclar yuzunden suankı durum bakalım ınsallah tutunmustur hayırlısıylan bızde sızın gıbı hayırlı haber alırız ınsallah :)
ahh o uyku malesef ki hepimizde var canim progesteren yapıyor sanirim onu sabah ise zor kalkiyrm inanki elimde olsa surekli uyucam.senin sonucun ne zman belli olucak inşallah güzel haberler verirsn bize🤗

ahh o uyku malesef ki hepimizde var canim progesteren yapıyor sanirim onu sabah ise zor kalkiyrm inanki elimde olsa surekli uyucam.senin sonucun ne zman belli olucak inşallah güzel haberler verirsn bize🤗
Benim ayin 30. Belli olucak 2. Embriyo tranferim var ayy insallah tutar rabbim insallah hepimizin duasini kabul etsin kim bebek istiyorsa tez vakitte versin cok zor be ugrasmak yasamayan asla anlamiyor bu durumu 😔

Eveeet, cuma günü Allah izin verirse🥰 ilk etapa yaklaştım, onu geçince test günü bekleme başlayacak😂
Bebiş nasıl herşey yolunda mı canım🧿🧿🧿 cinsiyet öğrenme, tarama testleri falan başlayacak sanırım, sağlıkla gelsinler inşallah💕🎊💕 kazaklar hırkalar örülmeye başlandı mı🥰
Yok canim ya benim biraz negatif sonuçlanacak gibi kalp atışını duyamadık kese boş p.tesi tekrar kontrol var eger yine boşsa gebelik sonlandırilacak hayırlısı bakalım 🤲

Benim ayin 30. Belli olucak 2. Embriyo tranferim var ayy insallah tutar rabbim insallah hepimizin duasini kabul etsin kim bebek istiyorsa tez vakitte versin cok zor be ugrasmak yasamayan asla anlamiyor bu durumu 😔
amin canım.evet yaşamayan bilemez neler çektiğimizi bir biz biliyoruz çok zor .inşallah hepimiz en kısa zamanda evlatlarimza kavuşuruz canım bu günleri gülümseyip hatirlariz

amin canım.evet yaşamayan bilemez neler çektiğimizi bir biz biliyoruz çok zor .inşallah hepimiz en kısa zamanda evlatlarimza kavuşuruz canım bu günleri gülümseyip hatirlariz
Aminn aminn ahh insallah vallahii hep diyorum bi olsun 9 ay kimildamadan yatarim gikim cikmaz 😄 yeterki hayirlisiylan olsunlarda allah yardimcimiz olsun insallahhh

Yok canim ya benim biraz negatif sonuçlanacak gibi kalp atışını duyamadık kese boş p.tesi tekrar kontrol var eger yine boşsa gebelik sonlandırilacak hayırlısı bakalım 🤲
Ahh be canım yapma yaa😔 inşallah güzel haberlerle gelirsin pazartesiye, Allahtan ümit kesilmez. Hakkında hayırlısı olsun

2020 ÇILGIN ANNELER🌷🌹aralık-ocak-şubat

ANA ADI:emir_bebek:
TRANSFER
TARİHİ
EMBRİYO
SONUÇ🥢
PlutonMerkez PlutonMerkez belirsiz:KK66:5.gün
Embriyo
-
@Semaknc 14
Aralık
5.gün
Embryo
-:anneadayı:
Ssevincli Ssevincli 14
Aralık
5.gün
embryo
@Bade_badee 14
Aralık
5.gün
Embryo
- :anneadayı:
@ayseeeserkannn

17
Aralık
3gün
Embryo
-
@AaGg19
Aralık
5.gün
Embryo
@Snmdndr 15
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Nooram 12
Aralık
5.gün
Embryo
@MatMag 8
Aralık
3.gün
Embryo
-
@dekrsz 10
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Elftncr72 24
Aralık
5.gün
Embryo
-
@efuulimm 11
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Boncukboncuk33 8
Aralık
5.gün
Embryo
@Oaktree 12
Aralık
3.gün embryo-
@Elftncr72 24
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Nursevim03 12
Aralık
5.gün
Embryo
-
@DUYGUSAHIN86 10
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Mukuu2004 21
Aralık
3.gün
Embryo
@DuruDur 18
Aralık
5.gün
Embryo
-
@afrartis 14
Aralık
5.gün
Embryo
@Yellewangel23 21
Aralık
3.gün
Embryo
@EylulAdaArs 18
Aralık
3.gün
Embryo
-
@karrtanesiii 17
Aralık
5.gün
Embryo
@Khkh 21
Aralık
5.gün
Embryo
-
dilek3829 dilek3829 24
Aralık
3.gün
Embryo
-
@elif5 23
Aralık
4.gün
Embryo
-
@wenebe 2
Ocak
5.gün
Embryo
-
@mumiscoming ocakembryo-
@Ayfer arslan 25
Aralık
3.gün
Embryo
-
@zzazu 25
Aralık
5.gün
Embryo
@Meleqimmelek7890 31
Aralık
5.gün
Embryo
-
@cennetimgel 13
Ocak
3.gün
Embryo
-
@Potisim 16
Ocak
5.gün
Embryo
-
@Ebruzarife 11
Ocak
5.gün
Embryo
-
16 Ocak 5.gün embriyo

2020 ÇILGIN ANNELER🌷🌹aralık-ocak-şubat

ANA ADI:emir_bebek:
TRANSFER
TARİHİ
EMBRİYO
SONUÇ🥢
PlutonMerkez PlutonMerkez belirsiz:KK66:5.gün
Embriyo
-
@Semaknc 14
Aralık
5.gün
Embryo
Ssevincli Ssevincli 14
Aralık
5.gün
embryo
@Bade_badee 14
Aralık
5.gün
Embryo
@ayseeeserkannn

17
Aralık
3gün
Embryo
-
@AaGg19
Aralık
5.gün
Embryo
@Snmdndr 15
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Nooram 12
Aralık
5.gün
Embryo
@MatMag 8
Aralık
3.gün
Embryo
-
@dekrsz 10
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Elftncr72 24
Aralık
5.gün
Embryo
-
@efuulimm 11
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Boncukboncuk33 8
Aralık
5.gün
Embryo
@Oaktree 12
Aralık
3.gün embryo-
@Elftncr72 24
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Nursevim03 12
Aralık
5.gün
Embryo
-
@DUYGUSAHIN86 10
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Mukuu2004 21
Aralık
3.gün
Embryo
@DuruDur 18
Aralık
5.gün
Embryo
-
@afrartis 14
Aralık
5.gün
Embryo
@Yellewangel23 21
Aralık
3.gün
Embryo
@EylulAdaArs 18
Aralık
3.gün
Embryo
-
@karrtanesiii 17
Aralık
5.gün
Embryo
@Khkh 21
Aralık
5.gün
Embryo
-
dilek3829 dilek3829 24
Aralık
3.gün
Embryo
-
@elif5 23
Aralık
4.gün
Embryo
-
@wenebe 2
Ocak
5.gün
Embryo
-
@mumiscoming ocakembryo-
@Ayfer arslan 25
Aralık
3.gün
Embryo
-
@zzazu 25
Aralık
5.gün
Embryo
@Meleqimmelek7890 31
Aralık
5.gün
Embryo
-
@cennetimgel 13
Ocak
3.gün
Embryo
-
@Potisim 16
Ocak
5.gün
Embryo
-
@Ebruzarife 11
Ocak
5.gün
Embryo
-

Canımm, bu listeyi ilk yaptığında transferim şubata kalır diye hesap edip hiç bakmamıştım, ucundan yetiştim ocak ayına🥰 transfer tarihim belli oldu, Allah kısmet ederse 29 ocak. Beni de ekler misin🎊🎉🧿🍀🥰 ilk kez listeye adımı yazdıracam hamile olmakla bitmiyor bana bebeli emoji 🤱🏻 koy demiştim😂 İnşallah nasip olur🍀 peşpeşe aldık transfer tarihlerini, hadi sıra sende inşallah, bekliyoruz haberlerini💕

Allah razı olsun cümlemizin inşallah benim FSH yüksek 12 seviyelerinde Amh de düşük 1.55 tüp bebekten başka bir yol yok dediler 4 yıllık evliyim doktor doktor gezdim en son Aralık’ta gittiğim doktor artık elinde tahlil sonuçlarıyla doktor doktor gezme git yaptır bir an önce tüp dedi
Evet uzun süre olmayınca doktorlar mecbur yönlendiriyolar hatta ilk 1 sene olmadıysa önce tahliler ya aşılama ya tüp bebek yaptırın direk diyolar hasta durumuna göre canım.

Bizim dr'umuz endokrinoloji bölümüne gidin dedi. Bide kendi tanıdığı bi dr'u önerdi ona gittik. Hormon tedavisini o yaptı. Normalin üstüne çıktı testosteron. Impryl deniz kabuğundan mı ne üretiliyormuş. Dr onu özellikle tavsiye etti aklında olsun canım. Ha bide hergün sabah aksam 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı, 1 yemek kaşığı keçiboynuzu özü yazmıştı dr.
Çok teşekkür ederim ☺️

Back