- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #12.681
Emodex, teatrio, impryl. Bunları 5 ay boyunca kullandı. 5 ayın son 2 ayı hormon tedavisi oldu çünkü serbest testosteron az bişey düşüktü. Sonra ben adetle iğnelere başladığım gün klomene başladı. Opu gününe kadar günde 1 tane de ondan içti. Vitaminlere de devam etti tabii. Hormon ilaçlarını kesmişti. Klomen hakikaten dna hasarına birebirHangi takviyeleri kullanmıştı eşiniz acaba
Korkutuyorsun beniTabi Koficim. Ama hem toslayıp hem sokarsa fena
Evet şekerim öyle olduKofi uzun zamandir burdan kopup bu msjini okudugumda cok sevindimtransfer gunu beklerken hamile kaldigini mi ogrendin
Gül gül iyi olur moral depolarsin.aldim geldim canım 5te oldu transferim otele geldik uzandım dinleniyorum çok sıkıcı ben hiç sevmdm hareketsizligiAy koptum gülmekten aynen bende o an hiç bitmesin diyorumnaptın şekerim alıp geldin mi miniği nasılsın
Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşaAllahGül gül iyi olur moral depolarsin.aldim geldim canım 5te oldu transferim otele geldik uzandım dinleniyorum çok sıkıcı ben hiç sevmdm hareketsizligi
teşekkür ederim benim eşimde de sperm hızı düşük ondan dolayı evicap, combi fertil 3-4ay kullandı sonrasında 3 ay peak kullandı 3 ay kadarda l-arjinin ve klomeni birlikte kullandı ileri hızda herhangi değişen bir şey olmadı ama sayı arttı neticede tüp bebeğe başlamak durumunda kaldık. benim eşimdede testeron seviyesi az düşüktü ama birşey yapmadı doktorEmodex, teatrio, impryl. Bunları 5 ay boyunca kullandı. 5 ayın son 2 ayı hormon tedavisi oldu çünkü serbest testosteron az bişey düşüktü. Sonra ben adetle iğnelere başladığım gün klomene başladı. Opu gününe kadar günde 1 tane de ondan içti. Vitaminlere de devam etti tabii. Hormon ilaçlarını kesmişti. Klomen hakikaten dna hasarına birebir
Anladım canım. Aynen kalite tek başına yeterli değilmiş zaten rahmin durumu, embriyonun genetiği vs. Bakalım hayırlısı olsun inşallah,bilgilerin için çok teşekkür ederimAmin inş. Bende çikolata kisti ameliyatı oldum tek tüpüm alındı diğerinde ise sıvı birikimi vs çıktı embiryo 5aa iyi ama embriyo kalitesi tek başına etken olmuyor. Önemli ama tek etken değil diye biliyorum
Amin canim hepimizinkini insallahhhhhHa evet biliyorum o adamı TV'den hayırlısıyla kucağına almayida nasip etsin rabbim
Azıcık sıkacan dişini tatlımGül gül iyi olur moral depolarsin.aldim geldim canım 5te oldu transferim otele geldik uzandım dinleniyorum çok sıkıcı ben hiç sevmdm hareketsizligi
Canım Dikkat etmen gereken şeyleri söyledi mi doktorun transfer sonrasıyla ilgili , duş alma nar yeme falan gibi şeyler dedi miGül gül iyi olur moral depolarsin.aldim geldim canım 5te oldu transferim otele geldik uzandım dinleniyorum çok sıkıcı ben hiç sevmdm hareketsizligi
Bizim dr'umuz endokrinoloji bölümüne gidin dedi. Bide kendi tanıdığı bi dr'u önerdi ona gittik. Hormon tedavisini o yaptı. Normalin üstüne çıktı testosteron. Impryl deniz kabuğundan mı ne üretiliyormuş. Dr onu özellikle tavsiye etti aklında olsun canım. Ha bide hergün sabah aksam 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı, 1 yemek kaşığı keçiboynuzu özü yazmıştı dr.teşekkür ederim benim eşimde de sperm hızı düşük ondan dolayı evicap, combi fertil 3-4ay kullandı sonrasında 3 ay peak kullandı 3 ay kadarda l-arjinin ve klomeni birlikte kullandı ileri hızda herhangi değişen bir şey olmadı ama sayı arttı neticede tüp bebeğe başlamak durumunda kaldık. benim eşimdede testeron seviyesi az düşüktü ama birşey yapmadı doktor
Yok anacım almadım test mestKorkutuyorsun benitest aldın mı test ondan haber ver toslayan akrep
Hadi inşallah pozitif haberini de alırsınGül gül iyi olur moral depolarsin.aldim geldim canım 5te oldu transferim otele geldik uzandım dinleniyorum çok sıkıcı ben hiç sevmdm hareketsizligi
Haftasonu da girdi araya nolcak şimdiYok anacım almadım test mestyarın resmen 7. Günüm ve test yapmıyo olucam
Gittim hayatımm tek çok şükürr kalp atışı içinde salı gitcem inşşalah duyarızz
MaşaAllah Rabbim devamını getirsin inşaAllah duyarsın Allahın izniyleGittim hayatımm tek çok şükürr kalp atışı içinde salı gitcem inşşalah duyarızz
İnşşalah canımm rabbim bu yolda emek veren tüm anne adaylarına nasip etsin en tezz zamandaMaşaAllah Rabbim devamını getirsin inşaAllah duyarsın Allahın izniyle
Canım sen yatarken donuyormuydun ilk gün falan yoksa sırt üstümü yattın hepHadi inşallah pozitif haberini de alırsınaynen canım hareketsizlik kötü oluyo sıkıcı Bi durum ama maalesef öyle olmak zorundayız
Yok ya bizim Dr bizle muhattap olmuyor sadece asistan baharatlı yeme yarın duş aalabilirsin,kabız kalma,sigara alkol yasakani hareketler yasak diye bir kağıt tutuşturdu elimize tamamCanım Dikkat etmen gereken şeyleri söyledi mi doktorun transfer sonrasıyla ilgili , duş alma nar yeme falan gibi şeyler dedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?