- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #12.581
Ha evet biliyorum o adamı TV'den hayırlısıyla kucağına almayida nasip etsin rabbimCanim Dr. Cagdas Aslan'da oldum tedaviyi ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha evet biliyorum o adamı TV'den hayırlısıyla kucağına almayida nasip etsin rabbimCanim Dr. Cagdas Aslan'da oldum tedaviyi ben
İnşAllah canım Allah tan hayırlısı ne diyeyim herkesin yüzü güler inşallahDarisi sana canim Rabbim hayallerine kavustursun artik bu sefer guzel haberler alirsin kimyasal i bende yasamistim tekrarini yasatmasin guzel haberlerini bekliyoruz ozaman inshaAllah hemen cikmassada uzulme sakin![]()
Yani enfeksiyonluk bir durum olsaydı renkli kokulu olurdu o akan büyük ihtimalle eriyen fitil. Katı çıkar birde erimiş su gibiKızlar ya transferden sonra su gibi akıntısı olan oldu mu hiç. Bugün 6. Günüm 2 gündür falan su gibi akıntı oluyo renksiz kıvamsız su gibi. Fitil den kaynaklı olduğunu pek sanmıyorum çünkü o ayrı dökülüyor ama bu başka
Senin metabolizmans bağlı hemen inşyorsa en geç 20 dk kala başla aşırı sıkışık istiyorlarKizlar transferden kaç dk önce kaç bardak su içtiniz ayarı tutturamsm diye korkuyorum![]()
4 ye burda ol dediler sonrasında başla dediler ben 2de burda oldum 3te az az su içmeye başladım birden içince migdem bulanıyor diye az erkenci davranıyor sanırsamSenin metabolizmans bağlı hemen inşyorsa en geç 20 dk kala başla aşırı sıkışık istiyorlar
Yani ben operasyon öncesi çok sıkılmıştım gittin WC e az yaptım zaten içerde beklerken de sıkılma oluyor e birde soğuk yarı çıplak4 ye burda ol dediler sonrasında başla dediler ben 2de burda oldum 3te az az su içmeye başladım birden içince migdem bulanıyor diye az erkenci davranıyor sanırsam
Bende fazla içmeyim o zaman zaten erken başladım ya ben çok sıkışıp sonrada tutamazsam diye daha hiç başıma gelmedi ama yinede ihtimal sonra tekrar iç bekle falanYani ben operasyon öncesi çok sıkılmıştım gittin WC e az yaptım zaten içerde beklerken de sıkılma oluyor e birde soğuk yarı çıplakgayet iniyor
Yarı çıplak yani belden aşağısı sadece. Acele etme yavaş yavaş iç sonra çok sıkılırsa 30 dk ı tamamlayamazsın ben 23 de pes ettimBende fazla içmeyim o zaman zaten erken başladım ya ben çok sıkışıp sonrada tutamazsam diye daha hiç başıma gelmedi ama yinede ihtimal sonra tekrar iç bekle falanhe birde ciplanmak vardı demi
Aynen enfeksiyonluk olduğunu düşünmüyorum. Fitili parçaları katı çıkıyor ama sanırım eriyen kısımda su gibi çıkıyo demekkiYani enfeksiyonluk bir durum olsaydı renkli kokulu olurdu o akan büyük ihtimalle eriyen fitil. Katı çıkar birde erimiş su gibi
Ne güzel sen 1-2 saat öncesinde içsen yeter ben transferi de anestezili yaptırabiliyorum tee geceden içip ertesi gün tutmak çok zor oluyor valla4 ye burda ol dediler sonrasında başla dediler ben 2de burda oldum 3te az az su içmeye başladım birden içince migdem bulanıyor diye az erkenci davranıyor sanırsam
Aynen bende acele etmeden içeyim çünkü fazla su migdemide bulandırıyor yavaş yavaş insin mesaneyeYarı çıplak yani belden aşağısı sadece. Acele etme yavaş yavaş iç sonra çok sıkılırsa 30 dk ı tamamlayamazsın ben 23 de pes ettim![]()
Ben ilk transferde çok sıkışmıştım zor tuttum hatta işlem sırasında sanki idrar kaçıyomuş gibi hissediyodumBende fazla içmeyim o zaman zaten erken başladım ya ben çok sıkışıp sonrada tutamazsam diye daha hiç başıma gelmedi ama yinede ihtimal sonra tekrar iç bekle falanhe birde ciplanmak vardı demi
He tam istedikleri gibi olmayınca sonda ile dolduruyorlar evet senin iş daha zormuş benimki anestezisiz olcak daha önceden bilince ben gitnem WC falan akillandik göre goreNe güzel sen 1-2 saat öncesinde içsen yeter ben transferi de anestezili yaptırabiliyorum tee geceden içip ertesi gün tutmak çok zor oluyor vallahele ilk tedavimde su içmem wc ye gitmemem gerektiğini hemşire söylememişti sondayla şişirmişler 2-3 gün acımıştı yanmıştı idrarımı yaparken diğerlerinde akıllandım artık bende
Ben ilk transferde çok sıkışmıştım zor tuttum hatta işlem sırasında sanki idrar kaçıyomuş gibi hissediyodumbunda da az sıkışıktım ultrasonda muayene ile kontrol ettiler sıkışıklık yok dediler su içip durdum tam 1.5 saat sıkışıklığım beklendi başka hastaları aldılar
o kadsr su içtim ki işlemden sonra 3 kez falan idrara çıktım fena olmuştum
![]()
Korktuğun içinn mi anestezili yaptırıyorsun. Bir an bende düşündüm keşke anestezili olsun diye kendimi çok kasıyormuşum kaç defa uyardılarNe güzel sen 1-2 saat öncesinde içsen yeter ben transferi de anestezili yaptırabiliyorum tee geceden içip ertesi gün tutmak çok zor oluyor vallahele ilk tedavimde su içmem wc ye gitmemem gerektiğini hemşire söylememişti sondayla şişirmişler 2-3 gün acımıştı yanmıştı idrarımı yaparken diğerlerinde akıllandım artık bende
İlk transferde ben de yarısını yapmıştım çok kötüydümYani ben operasyon öncesi çok sıkılmıştım gittin WC e az yaptım zaten içerde beklerken de sıkılma oluyor e birde soğuk yarı çıplakgayet iniyor
Ben de 4 de girmiştim inşallah uğurlu gelirBende işte o ayarı tutturamsm Aktan korkuyom az olsa az çok olsa dayanamam bırakırım gibi rezillik diz boyu bakalım benide 4bucuk gibi alırlar heralde diye fazla icmedim
merhabalar, öncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız pendik medical kaynarcadaki medical park mı bende oraya yakın oturuyorumda o yüzden sordum birde tüp bebek tedaviniz ne kadar tuttu sakıncası yoksa söylermisinizMerhaba,
1.5 yıllık evliyim. Bu süre içerisinde henüz çocuk sahibi olamadık. Yaşımın da 33 olması nedeniyle çok geç kalmadan bu durumun uzman bir doktor kontrolünde incelenmesini istedim. Bunun için bir doktor araştırmasına girdim. Pendik Medical Park hastanesinde Doç. Dr. Murat Bozkurt hocamın pek çok güzel yorumlarıyla karşılaştım. İlk muayeneye gittikten sonra tereddütsüz başka hiç bir doktor arayışına girmemeye karar aldım. Aklımda hiç yokken, kendisinin de yönlendirmesiyle tüp bebek tedavisine karar verdik. Murat bey' ın guleryuzu, her turlu sorumuza cevap vermesi ve benim için en önemlisi içten olması ve güven vermesi nedeniyle tedavimiz onun dedıklerıne harfi harfiyen uymakla geçti. Rahim filmi ardından kan tahlilleri derken detaylı muayenemi oldum. Hiç bir sorun yoktu. Yumurta toplama işlemi için tedaviye başlayabilir durumdaydık. Planlamamızı yaptık, ilaç ve iğnelere başladım. Bu süreçte iş hayatındaki koşturmacama rağmen rahat geçti. Kasım ayında yumurta toplama işlemi yapıldı. 15 tane embriyo elde ettik. Son durumda 5. gün embriyolarımız elde edildi ve bunun 11 tanesi 1. kalite, 4 tanesi 2. kalite olduğunu öğrendik. Ardından 2-3 ay sonraya planladığımız embriyo transfer işlemi öncesi donduruldular. Aralık ayında ara verdik. Dondurulmuş embriyo transfer tedavi sürecine Ocak ayında başladık. Şimdi transfer öncesi rahmin hazırlanması için ilaç tedavisi görüyorum. Emin ellerde olduğum için çok mutlu ve çok ümitliyim. Murat bey' e bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum buradan. İyi ki karşılaştık onunla. Tüp bebek tedavisi ile ilgili arayış içinde olan herkese buradan canı gönülden tavsiye ediyorum.