• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ayyy inşallah kankitoşşş çok bekledik salın bizi artıkk ogünleri görünce ikimizde çıldırcazzzz ama sevinçten az kaldı bi transfer olabılseydık😁😍
Oluruz oluruz herşey yolunda gibi suanlik ay çok heyecanlandım ikimizde aynı anda hamile olursak sana bı durum ismarlayim😁

Evt ogleden sonra 15.30 da cagirdilar beni ama 16.30 da aldilar transfere.idrara sikisik olmen gerekiyor baya.Ben catliyodim daha da sikissaydin iyiydi diyo hemsire bide.Oy uzden transferde rahatsiz oldum cok kastim kendimi altima yapicam diye.

Evt ogleden sonra 15.30 da cagirdilar beni ama 16.30 da aldilar transfere.idrara sikisik olmen gerekiyor baya.Ben catliyodim daha da sikissaydin iyiydi diyo hemsire bide.Oy uzden transferde rahatsiz oldum cok kastim kendimi altima yapicam diye.
hemşirenin beklentisi neymiş acaba kapasite fuull dolmuş daha napacaktınki😁

Ahahaha traş bıçağı hiç aklıma gelmezdi😂😂😂 alet edavat çok bizde hem piyasadan bayada ucuz ilk deneme 1500tl😂 rahime çizik bile atarız bi 💩u da bilmesek ya😂
İlaç falan da kullandırtmayız daha da ucuza gelir, rahim mi kalınlaştırılacak ver nar suyunu, adet mi olamıyolar ver bitki çaylarını tarçınları

Back