• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kızlar 3 gündür sürekli araştırıyorum ya tamam bırakacağım diyorum sonra yine intenrette yok kese boyu kaç haftalıkken ne kadar olmalı, yok tüpe yakın yerleşen kese büyüdükçe rahime iner mi ?Kafayı yemiş haldeyim, salı günü kontrolüm var ama hiç umudum yok .Sanki iki bebeğim de benle olmayacak gibi hissediyorum 😑 Halbuki doktor keseleri iyi gelişiyor umutsuz olunacak bir durum yok demişti ama ben böyle belirsizliğe tahammül edemiyorum 😔
Canım bazı şeyleri araştırıp kendimizi daha çok strese sokuyoruz, evet tüp bebek olunca daha fazla komplikasyon oluşabiliyor ama doktora da güvenmek lazım, bak iyi şeyler söylemiş, aslında doktorlar hep en kötüye hazırlar biliyorsun, yani bence durumun doktorun anlattığından daha iyi 🥰 seni en kötü senaryoya hazırlamak için yerini beğenmedim falan demiş olabilir, korkma kaç gün geçti daha da büyümüştür o rahime doğru kaymıştır, tüpüne kaysa ağrın olurdu bence

Benimde doktor umutlu değil ama ben umut edip herşey yolunda gidecek diye moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum napalım nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız zaten öyle ya da böyle
Canım senin de durumunu çok merak ediyorum, nasıl tutunuyor yavrum, hadi güçlü güçlü yapışsın bırakmasın seni, maşallah ona🧿🍀🥰

Canım bazı şeyleri araştırıp kendimizi daha çok strese sokuyoruz, evet tüp bebek olunca daha fazla komplikasyon oluşabiliyor ama doktora da güvenmek lazım, bak iyi şeyler söylemiş, aslında doktorlar hep en kötüye hazırlar biliyorsun, yani bence durumun doktorun anlattığından daha iyi 🥰 seni en kötü senaryoya hazırlamak için yerini beğenmedim falan demiş olabilir, korkma kaç gün geçti daha da büyümüştür o rahime doğru kaymıştır, tüpüne kaysa ağrın olurdu bence
Bende öyle düşünüyorum canım Ama insan düşünmeden edemiyor işte.Cok teşekkür ederim güzel dileklerin için

Canim cok uzuldum kayibina :KK43: insallah bu sefer kucagina alirsin cnm🤲🏻💕 belirtilerin oldu mu kayip olunca 9 haftada... ben hep acaba hala kalpleri atiyorum mu endisesi icindeyim, Allah yardimcimiz olsun
Amin inşallah , ilkinde çok ağrım ve lekelenmelerim vardı bhcg hiç düzgün artmıyordu bebek göründü ama kalbi atmadı , ikincide her şey çok düzgündü değerler güzel artıyor kese güzel ben inanılmaz mide bulantısı yaşadım koku sorunu öyle kötüydüm bir kontrole gittik boş gebelik dendi ertesi gün kürtaj o da . Atıyordur kalbinizi ferah tutun . Kötü düşünmeyin ☺️

Kızlar bana yardımcı olun çok heyecanlandım ama boşa mı? Transferin 9. Günü test yaptım sanki silik bir şey var. Ben mi yanılıyorum. 7. Günde bir şey çıkmamıştı.

Vücut kendisi üretiyo kisti demekki. Ama baya da yumurta toplanmış pko var mıydı. Bende pko var bende de 24 tane falan toplandı daha fazla toplananlarda var böylesi durumda. Tabiki insan kaliteli olsun istiyor ama tutup tutamayacağı hiç belli değil umutsuz davranmayın o kadar kötü durumda olanlar var ki deneyin hiç öyle düşünmeyin benim ki 5. Gün en iyi kalitede embriyoydu da noldu olmadı o hiç belli olmaz gittiği yere kadar denemekten vazgeçmicrz mecbur
Pko yok kuzum çikolata kisti , aşılama yaptırmıştım iki kez ondaki ilaçlar tetiklemiş birazda sanırım yenilenmesini, çok şükür şu iki gündür biraz daha toparladım kendimi şu bi sene transferle falan geçer olmadı yeniden deneriz artık napalım. Yeniden başlayalım desek yumurtanın kaliteli olacağı kesin değil artık nasip olacağı varsa olur

Günaydin güzeller dun toplandi yumurtalar Çok şükür iyiyim ağlayarak uyansamda anestezi den moral bozmak yok 4 yumurta toplanmış doktorum eşime öyle demiş bakalım ne olacak o 4 yumurta inşallah bisiler olur dün ağrım vardı akşama kadar dinlendim akşamda erken yattım sabah erken uyandigimdan yorgun düşüp bı sürü ilaç var progestan prednol prolutan estrofem folik zaten kullaniyodum oksapar zitromax bakalım ne sonuçlar alcaz aramalarını bekliyorum dünden beri gözüm telefonda

Doktorunuza sorun isterseniz benimde bir genimde mutasyon vardı ama doktorun buna pıhtılaşma denmez bununla birlikte homosisteine bakarız onda da sorun varsa önlem alırız fakat senin homosisteinin normal dedi , ama benim ki heterozigotmu homozigotmu hiç hatırlamıyorum .
Anladım canım trombofili panelinde yazıyordu heterezigot diye homosisteine bakalım falan diyende olmadı homozigot kadar önemli değil sanirsam

Transferim dun oldu.Sorun olcagini düşünmüyorum.Gebe kalalimda gerekirse 9 ay vuruluruz.
Hayırlı olsun inşallah olumlu olur transferiniz bahcecideymissiniz sanırsam adetin kaçıncı günü transferimiz gerçekleşti rahim kalınlığı kaç mm di acaba?birde kontrolden kaç gün sonra transfer oldu

Back