• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hayırlısı olsunnnnn :) sebepsizmiydi sizin tedaviiiinizz ayy mucizeleerrre inanalim
Bence de inanın asla beni bulmaz dediğim bir olaydı inan. Erkek faktörüydü canım. Ama biz nede olsa tüp bebek yaptiricaz diye ihmal etmedik. Baştan eşim üroloğa gitti. 5,6 ay sonra tüp bebek yaptiricaktik

kofi kofi kızzzz inanamıyorum hamilemisin Allahu ekber hay maşallah. hayırlısıı olsun inş.canım benim. çok sevindim .senin sınavında buraya kadarmış işte .RABBİM güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin . amin
Pozitif cikti canim çok şaşkınım şuan 😁 dr'a gidicem bugün. Ancak ondan sonra inanırım 😊

kofi kofi hamıle mııı kızzzz ayy kurban oldugum rabbım yaaaa
ol dedi ve oldu goruyormusun sen
nasıl bı mutluluk valla umut doldum yaa yemın ederım :KK24::-)
Ben de böyle haberler görünce inancım artıyordu 😊 bigün beni de buldu ♥️ Dr'a gidiyim de bakalim herşey yolunda mi? Ondan sonra hamile moduna geçicem 🤣

kofiiii gözlerimeee inanamiyorummmm sennn içinnndeee mucizeni tasiyirmussuun yaaa zatennn ♥️🤗🤗🤗 yaaaa cokkk sevindimmmmmm kofiii allahimin hikmetlerinden sual olunmazmiş büyüklugğüne yine şahit oldukkk bakk sen çok büyüksn allahim🤲🤲🤲🤲👶🏻🤗🤗🤗
Valla taşıyomuşum da haberim yokmuş 🤣🤣🤣 ben de adet olamıyorum diye artık saçlarımı yolma faslına geçicektim ki test yaptim 😁 bugün bi dr'a gidiyim de ondan sonra hamile moduna geçicem 🤓 Rabbim çok büyük hikmetinden sual olunmaz hakikaten

Ne çayı içtiniz acaba 🤔
Bi akşam burda kizlar yazışıyordu, ben bakmadım. Sonra ben yokum diye uğraşmışlar benimle. Nerde bu, ne işle meşgul diye 😁 ben de dizimiz vardı onu izledik çay içtik dedim. Onlar da çaya başka anlamlar yüklediler 🤣🤣🤣 olay bu canım 😎

Valla taşıyomuşum da haberim yokmuş 🤣🤣🤣 ben de adet olamıyorum diye artık saçlarımı yolma faslına geçicektim ki test yaptim 😁 bugün bi dr'a gidiyim de ondan sonra hamile moduna geçicem 🤓 Rabbim çok büyük hikmetinden sual olunmaz hakikaten
benide etiket le vok merak ediyrummmm sabrszlikla bekliyorummmm saat kacta gdcn

valla sırf sen değil tüm topik ve tospiğin olarak ben de şoktayım: ). pozitifse doğrudur . hayırlı haberlerle dön inş.
Pozitif de biliyorsun çift çizgiyi görmekle bitmiyor iş. Bakalim ne alemde bizim minik. Rahme mi düşmüş, tüpte mi kalmış?

Back
X