• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kızlar transferimin 5. Günündeyim böyle bir kasık agrısı bel agrısı olamaz. Kasıktan diz kapagıma iniyor var mı nedir bilen? Yaşayan?
Benimde 2-3 gün devam eden bel ağrım olmuştu. Ben pozitif olmuştum ama 8 haftalıkken düşürdüm. Tutunma belirtisidir diye düşünüyorum. İnşallah pozitifi görür sağlıkla devam edersiniz 🙏🏼

Aminnnnn inşaAllah . Vallahi eşimden de çocuklarımdan da Rabbim razı olsun . Ben biyolojik annelik yaşamadım ama çooook şükür iliklerime kadar annelik duygusunu çocuklarım bana yaşattı . Rabbim sizlerinde evlerinde bıcır bıcır anneeeee diye seslenen hayırlı evlatlar nasip etsin . Rabbim kimisine veriyor işte böyle benim örneğimdeki gibi terk edip gidiyor kimisini de kucağına alması için sabırla imtihan ediyor . Ahhh dünya bizlere ne çok şey öğretiyor
Ne güzel kalplisin sen öyle.Allah muradını verir senin bacım🥰

9 gün gecmisti idrar testi yaptim negatifti. Sonra söktürücü kullandim. Hala gelen giden yok bugün de bi test yapiyim dedim şok 🤣🤣🤣 o 9.gün yaptigim test ovulasyon testlerinin yaninda hediye gelmişti. Belki de bozuktu bilemiyorum 🤷‍♀️ yarın kan vericem
Ayyy inanmıyorum😍😍😍😍😍tebrik ederim canım😍 ben şok 🤯 çayın faydaları işte🤣 çok sevindim canım yaa🥰 kullandığın söktürücüyü de söyle doktoruna🤭kız bebişi kendi ellerine söktürüyordun ya aman yarabbim ☺️

Geçen hafta güzel haberler vermiştim burada. Ama maalesef düşükle sonuçlandı hamileliğim😔 Aranızda bu şekilde düşükten sonra tekrar transfer olan var mı? Ne kadar beklediniz? Doktorum rahim uygun olursa hemen yapalım diyor erken değil mi? Deneyimi olan aktarabilir mi?
Benim 8 haftalıktı kürtaj oldum Aralık 11 de. 3 ay beklememiz lazım dedi doktorum tekrar düşünürsem. Daha yeni oldu o yüzden istirahatteyim canım. Geçmiş olsun bu arada. Rabbim tez zamanda yavruna kavuştursun🙏🏼

9 gün gecmisti idrar testi yaptim negatifti. Sonra söktürücü kullandim. Hala gelen giden yok bugün de bi test yapiyim dedim şok 🤣🤣🤣 o 9.gün yaptigim test ovulasyon testlerinin yaninda hediye gelmişti. Belki de bozuktu bilemiyorum 🤷‍♀️ yarın kan vericem
Ahhahahahhahahah ay nasıl içim bi hoş oldu, demlediğin çaylar yüzü suyu hürmetine bacııı🎊🎉 Allah kucağına almayı nasip etsin, güçlü kuvvetli sağlıklı bir bebiş olsun, çocuğun da senin gibi muzip olacak baksana🥰😂🧿🍀

Veee kofi’den güzel bir çalım geldi 😂😂
Hepimize tur bindirdin helal olsun. Sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah. Anlatacak güzel anıların oldu 🤩

Hayırlısı olsunnnnn :) sebepsizmiydi sizin tedaviiiinizz ayy mucizeleerrre inanalim

Neden narlarınızı kendiniz sıkmıyorsunuz yada sıktırtmıyorsunuz Canlarım. Daha sağlıklı olmaz mı.
Bunlarda katkısız doğal olunca tercih ettim canım daha pratik en sağlıklısı meyve konsantresi olanlardan değil bildiğimiz 💯 de 💯 narin duyu

kofi kofi kızzzz inanamıyorum hamilemisin Allahu ekber hay maşallah. hayırlısıı olsun inş.canım benim. çok sevindim .senin sınavında buraya kadarmış işte .RABBİM güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin . amin

kzılar gunaydın

genetık testler ve kan pıhtılasma tetslerı nasıl yapılıyor gıdıp kan mı verecm sadece ac karnına falan olmak farkettırıyormu
yarın randevu aldım gıdecemde ayy bılmıyorum valla daha once hıc gıtmedım ya nasıl mıs bılemedım size sorayım dedım

kzılar gunaydın

genetık testler ve kan pıhtılasma tetslerı nasıl yapılıyor gıdıp kan mı verecm sadece ac karnına falan olmak farkettırıyormu
yarın randevu aldım gıdecemde ayy bılmıyorum valla daha once hıc gıtmedım ya nasıl mıs bılemedım size sorayım dedım
ben sadece genetik test yaptırdım tok karnınaydım ve sadece kan verdim. pıhtılaşmayı bilmiyorum canım

ben sadece genetik test yaptırdım tok karnınaydım ve sadece kan verdim. pıhtılaşmayı bilmiyorum canım
pıhtılasmayı daherhalde genetık bolumu yapıyordur eksık bısey kalmasını ıstemıyorum gııtmısken hepsıne bakılsın
iş yerınden ızın almaktan bı hal oldum valla

Back
X