- 24 Kasım 2020
- 1.348
- 2.315
- 33
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Zabaaaanan gorusurukEki Görüntüle 2739523 YARIN SABANANN ERKEN KALKMAM LAZIM DR RENDEVUM VAR ANCAAA ÖPTÜM SIZI KIMSE YERINDEN KIMILDAMASIN MEMLEKETE GITMESIN AKILLICA TAKILSIN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zabaaaanan gorusurukEki Görüntüle 2739523 YARIN SABANANN ERKEN KALKMAM LAZIM DR RENDEVUM VAR ANCAAA ÖPTÜM SIZI KIMSE YERINDEN KIMILDAMASIN MEMLEKETE GITMESIN AKILLICA TAKILSIN
İlk olacak dondurulmuş embriyoIlk mi dondurulmus varmi canim.
Ahahaha inşallah benim kafama vurup on bardak iç diye boşa mı dedik demezlerBide çok güzel sıkışmışsınız dediler. Tebrik ettiler beni yaaa
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Günaydın kızçeler hepimiz için güzel bir gün olsun inşallahGünaydınlar hanımlarrrr ben geldim doktor bekliyorummmm
Tabloya bakınca gözlerim şaşı oldu PlutonMerkez
2020 ÇILGIN ANNELERaralık-ocak-şubat
ANA ADITRANSFER
TARİHİEMBRİYO
SONUÇ
PlutonMerkez 16
aralık5.gün
Embriyo-
@domestos
SEVER18
aralık5.gün
Embryo-
Semaknc 14
Aralık5.gün
Embryo-
Ssevincli 14
Aralık5.gün
embryo-
@Badisss 14
Aralık5.gün
Embryo-
@ayseeeserkannn
16
Aralık3gün
Embryo-
Hadi hayırlı olsun inşallahHanımlar ctesi inşallah transferim olacak PlutonMerkez cano ekle beni de 5. Gün embiryosu ve 3 adet vardı 1 tane yerleştirilecek inşallah
Ben şu ana kadar prolutondan başka iğne kullanmadım o da 3 güne birKızlar sizinde progesteron iğneleri sabah akşam mk
Benimde evet prolutor da sana 3 günde 1 mi dedi bana günde 2 yazdı. Peki o iğne nasıl bi iğne acıtan bir iğne miBen şu ana kadar prolutondan başka iğne kullanmadım o da 3 güne bir
Kızz bu arada senin transfer ne oldu.bugün değil miydiBen şu ana kadar prolutondan başka iğne kullanmadım o da 3 güne bir
Aaa ne ayıp ne ayıpptransferi ocağa ertelenmmiş bir kk üyesi olarak şurada bekleyeyim her ne kadar arkadaşlarım beni davet etmesede
Sana prolutex yazmış canım benimki o değil yapılırken çok ağrımıyor ama sonrasında oturup kalkarken kendini hatırlatıyorBenimde evet prolutor da sana 3 günde 1 mi dedi bana günde 2 yazdı. Peki o iğne nasıl bi iğne acıtan bir iğne mi
11.30 da canım transferim şu an zaman öldürüyorumKızz bu arada senin transfer ne oldu.bugün değil miydi