- 1 Aralık 2019
- 5.680
- 23.066
- 30
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminMerhaba kizlar bende iğne vuruyorum bugün 10. günümdü yarın muayene var inşallah büyümüştür yumurtalarda transfer günüm belli olur insallah saglikla hamile kalir saglila bebislerimizi kucagimiza aliriz
senle benm çocugu erkek-kız olursa kesin beşik kertmesi yapçaz anlaşıldı.iki çatlak dünür bulduk birbirimiziallahina gurbaneyyyy ohhh yandannn saggdan soldann
Evet alarmlar var da bunlar ne içinEki Görüntüle 2739521 sizde ayarliyormusunuz bn gibi
Oh oh hayırlı olsunnnn.gelsin yumoşlarrrr transfer günün bellı olunca yaz ekleyelm senide çatlak analr grubuna welcomeMerhaba kizlar bende iğne vuruyorum bugün 10. günümdü yarın muayene var inşallah büyümüştür yumurtalarda transfer günüm belli olur insallah saglikla hamile kalir saglila bebislerimizi kucagimiza aliriz
aynenn cnm.keskinlikleeesenle benm çocugu erkek-kız olursa kesin beşik kertmesi yapçaz anlaşıldı.iki çatlak dünür bulduk birbirimizi
Ay ama şu opu öncesi iğneler zamanı ne çok alarm vardı hepsine ayrı ilaç iğne saatler ayy işkence gibiydiEki Görüntüle 2739521 sizde ayarliyormusunuz bn gibi
estorofem ve vitamin icin cnmEvet alarmlar var da bunlar ne için
Estrofem i 11 11 de içiyorum yasa günde 2. E indirdim 3 falza gelmişti banaama benim hiçbir zaman kalınlaşma sorunum olmadı hep çok iyi dediler sıkıntı çıkmaz herhaldeestorofem ve vitamin icin cnm
Tamam canim insallah yarin hayirli haberler alırım hemen yazarımOh oh hayırlı olsunnnn.gelsin yumoşlarrrr transfer günün bellı olunca yaz ekleyelm senide çatlak analr grubuna welcome
Ben estrofemi sabah 2 oglen 1 aksam 2 iciyorum. Insallah yarin kalislasma cok demez korktum simdiEstrofem i 11 11 de içiyorum yasa günde 2. E indirdim 3 falza gelmişti banaama benim hiçbir zaman kalınlaşma sorunum olmadı hep çok iyi dediler sıkıntı çıkmaz herhalde
Ay inşallah bende öyle olmayı umut ediyorum o zamanEe hormonlar şaştı zaten vitaminler tuzu biberi oldu e ödem işine hiç girmiyorum bile. Ama bi umut hamileyken kilo berenlerş duyuyorum hani bebe kilo alıyor anne almıyoröyle olmayı umut ediyorum
Allah razı olsun şekerim iyi gecelerEki Görüntüle 2739529
İyi geceler sabah transfer olacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun yrn bebişini alan gelsin inşlhhhhh
Nasıl yani kaynananı mı terkettikız adamı hiç tanımıyomki sarayımadamı birkere isteme günü gördüm snra sırra kadem bastı elektrık alamadık birbirimzden
Şahane canım gözün aydın olsun1422 canım verdim . 12. gün kan degeri