- 1 Aralık 2019
- 5.680
- 23.066
- 30
- Konu Sahibi PlutonMerkez
görümceme ve kaynanama olan hakimiyetsiz sinir sittemin devreye girsin istemiyom cumaya az kaldi ondan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görümceme ve kaynanama olan hakimiyetsiz sinir sittemin devreye girsin istemiyom cumaya az kaldi ondan
Ahahaha beyaz çorap yumurta topuk ayakkabı tesbih yeni imajım bu kaynanamıda pusturdum kimsenin gıkı çıkmıyo ama şimdide çok sıkıcı oldu yavvYok hale abi estağfirullah sana bizler de bişey diyebilir miyiz tövbe büyüğümsün
benim de bi görümcem var ama var mı yok mu belli değil. Iyi yani ben memnunum. Kayınvalidemle kayınpedrom da iyi çok şükürOhhh çöpsüz üzüm
Hahahahahaman salla gitsin anlatma düşünme boşver. Kendi kendin geldiğinle kalacaksın onlara.birşey olmayacakama sen çnemlisin ve anne olacaksın ruhunu ve bedenin ona hazırla sal gitsingörümceme ve kaynanama olan hakimiyetsiz sinir sittemin devreye girsin istemiyom cumaya az kaldi ondan
Hiç var yok gibi bişey demedi bakalım nolacak hayırls artık yarın görcez hep üç tane 18 mm den bahsetti üçü De adam gibi dedi
İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun yadın görcez bakalmmOnlar önden büyümüş. Garanti yumurtalar ondam onları baz alıyolar. Hayırlısı olsun hakkında
Kayınpedrona sar sen de napıcanAhahaha beyaz çorap yumurta topuk ayakkabı tesbih yeni imajım bu kaynanamıda pusturdum kimsenin gıkı çıkmıyo ama şimdide çok sıkıcı oldu yavv
maşallah, Allah daim etsin muhabbetinizi, bi de torun attın mı kucaklarına senden iyisi olmaz desenebenim de bi görümcem var ama var mı yok mu belli değil. Iyi yani ben memnunum. Kayınvalidemle kayınpedrom da iyi çok şükür
Emmim gızı hormonlarına tükürdümün zalımın gızıı ağzını yüzünü döverim bak bana küsemessin adanalısın die atatlar yapma bana bende angaralıyım ona göre kapışırızHalamin gizi da beni görmezden geliiii zatiiiiii
Umursuz olun ya boşveriiiiiiingörümceme ve kaynanama olan hakimiyetsiz sinir sittemin devreye girsin istemiyom cumaya az kaldi ondan
ya biri seni durdursun çık o mutfaktan çabukBende ufaktan mutfağa gideyim midem kazındı biseyler yiyeyim
Amin dört göz bekliyorlar vallamaşallah, Allah daim etsin muhabbetinizi, bi de torun attın mı kucaklarına senden iyisi olmaz desene
Baba tarafi dellmisin hepiniz aynisinizEmmim gızı hormonlarına tükürdümün zalımın gızıı ağzını yüzünü döverim bak bana küsemessin adanalısın die atatlar yapma bana bende angaralıyım ona göre kapışırız
Valla duramıyorum hele bu son 1 haftadır daha fenalardayım allah sonumu hayır etsinya biri seni durdursun çık o mutfaktan çabuk
kız adamı hiç tanımıyomki sarayımadamı birkere isteme günü gördüm snra sırra kadem bastı elektrık alamadık birbirimzdenKayınpedrona sar sen de napıcan
Valla diyecektim ama çekindim belki yoğurt falan yiyordur diye vücut biyolojik saat olarak yatmaya hazırlanırken yemek gibi yğk bindirmek çalışma sistemini sıkıntıya sokar canool Ssevincliya biri seni durdursun çık o mutfaktan çabuk
Ee bende 3kilo aldm gidişat iyi değilValla duramıyorum hele bu son 1 haftadır daha fenalardayım allah sonumu hayır etsin
seyhan a diomda sanki ben frksızım yeme isteğim hiç bitmiyorValla diyecektim ama çekindim belki yoğurt falan yiyordur diye vücut biyolojik saat olarak yatmaya hazırlanırken yemek gibi yğk bindirmek çalışma sistemini sıkıntıya sokar canool Ssevincli
Valla şu çocuk tedavileri bana 8 kilo dan fazla aldırdı bıktım veremiyorum da artık hamile kalırsam tesellim olur boşa almadım derimEe bende 3kilo aldm gidişat iyi değil