- 1 Aralık 2019
- 5.680
- 23.066
- 30
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
bende transferden 1 gece önce şırdan yicemseyhan a diomda sanki ben frksızımyeme isteğim hiç bitmiyor
Siz stresten yemeğ saranlardansınız ben yemekten kaçanlardanımseyhan a diomda sanki ben frksızımyeme isteğim hiç bitmiyor
yaaa Triplere bak.seninde damarında angara kanı var gel oynayakBaba tarafi dellmisin hepiniz aynisiniz
bende transferden 1 gece önce şırdan yicem
hamilede kalırsak artık şişer top gibi yuvarlak topalak bişe olurz artıkValla şu çocuk tedavileri bana 8 kilo dan fazla aldırdı bıktım veremiyorum da artık hamile kalırsam tesellim olur boşa almadım derim
Klasik emzirirken veririzhamilede kalırsak artık şişer top gibi yuvarlak topalak bişe olurz artık
gönder gelsinnnyaaa Triplere bak.seninde damarında angara kanı var gel oynayak
Valla yoğurt yedimValla diyecektim ama çekindim belki yoğurt falan yiyordur diyevücut biyolojik saat olarak yatmaya hazırlanırken yemek gibi yğk bindirmek çalışma sistemini sıkıntıya sokar canool Ssevincli
Haha geliyorsun arkamdanseyhan a diomda sanki ben frksızımyeme isteğim hiç bitmiyor
ya ben 47kilo basladm tedavıye yemek yeme özürlü ben şuan ilaçlardan mı nedir yemek sevdalısı oldum kendime şaştım göbeğim ve artıkSiz stresten yemeğ saranlardansınız ben yemekten kaçanlardanımama vitaminler iştah açıyor ondan kaçış yok
afiyet olsun cano.işleri bitirdinmi dolmaları sardınmıValla yoğurt yedim
Haha geliyorsun arkamdan
Yok kız valla stresten değil iştah öyle açıldı ki anlatamam yaniSiz stresten yemeğ saranlardansınız ben yemekten kaçanlardanımama vitaminler iştah açıyor ondan kaçış yok
gönder gelsinnn
Bitti şükür işlerim şekerim yok kız sarmadım vallaafiyet olsun cano.işleri bitirdinmi dolmaları sardınmı
allahina gurbaneyyyy ohhh yandannn saggdan soldann
Ee hormonlar şaştı zaten vitaminler tuzu biberi oldu e ödem işine hiç girmiyorum bile.Yok kız valla stresten değil iştah öyle açıldı ki anlatamam yani
aaaaa ben sana demedim mi sevincli cnm yarin kutlama var diye lütfen o saramalri sar yarina eglence varBitti şükür işlerim şekerim yok kız sarmadım valla
benim dötüm acıyı die yatıom 2gündr.bende hiçbişe yapmadmBitti şükür işlerim şekerim yok kız sarmadım valla