- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.691
- 83
- 31
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #3.401
Çok teşekkür ederim gururlandımSemoş sabrını takdir ettim canım alkışlıyorum seni![]()
![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim gururlandımSemoş sabrını takdir ettim canım alkışlıyorum seni![]()
![]()
Ama ilk idrarla yapmamız lazım saat o yüzden o kadar erkenSemaknc uykuya geçti yarın konuşuruz yine bakalım saati benim için sıkıntı yok olsa şimdi yaparım dermişim
![]()
![]()
aaa neden oyle diyorsun canimAdanalılar tapıyor buna ya ama ben hiç sevmedim
![]()
Görüntü her şeyin önüne geçiyor ben Adana’da çalışırken bir kere denemek istedim yok bacı gitmedi yani bi lokmada son buldu şırdan maceramaaa neden oyle diyorsun canimtadi cok güzel ama
![]()
tamam görüntü birazGörüntü her şeyin önüne geçiyor ben Adana’da çalışırken bir kere denemek istedim yok bacı gitmedi yani bi lokmada son buldu şırdan maceram![]()
canm kan ver kan bk beta hcg degerin 40 li rakm cikck seyretGünaydın kizlar bu da bu sabahki testkoyulasmis sanki dimi? Birdaha yapmam da artık
Ben göruyorumGünaydın kizlar bu da bu sabahki testkoyulasmis sanki dimi? Birdaha yapmam da artık
3.gun embriyosu 11.gun testi buBu kacinci gun fotosu canim
3.gun embriyosu 11.gun testi bu
çok da fazla icme suyu
çok da fazla icme suyuayyyy hadi insallah bebeğini veya bebeklerini kap gel üsütme cocuklari anasinin o güzel rahminde sıcacķ büyüsünler insallahh
allahim sen bizleri darda koyma amin
Hadi hayırlısı canım Rabbim kolaylık versin mutlaka yaz bizede
Ayy hadi İnşallah umutlandim ben de bayaHayirli olsuncok normal bence, 3 gun embriyosu diye
![]()
Idrarın asit seviyesi yüksekse köpürcek tabii napcak köpürmeyip