Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Valla Ben dinlene dinlene ev silecem mopla toz alcam bugün. Geçen hafta 1 hafta suren baya büyük bi temizlik yapıp öyle gitmiştim transfere :) o günden beri robot süpürüyor biseye dokunmuyordum yetti gari:KK70:
Valla ilk 5 günden sonra ben de yavaş hareketlerle dinlenerek her işimi yaptim sadece arada oturup dinlenin çabuk yoruluyor çünkü insan sanırım ilaçlardan..

Valla ilk 5 günden sonra ben de yavaş hareketlerle dinlenerek her işimi yaptim sadece arada oturup dinlenin çabuk yoruluyor çünkü insan sanırım ilaçlardan..
Evet yorgunluk oluyor hemen:/ ya benim 8.günüm bekledim baya inşallah bisey olmaz. Supurge yasak bi onu da eşime yarın supurteyim. Sırf bu transfer işinden dolayı paraya kıyıp robot aldık ama insan eli değmeyince icim rahat etmiyor:D :D

Ayyy canım hadi hayırlısı inşallah Rabbim pozitifleri görmeyi nasip etsin 🤲🤲🤲♥️
nasıl geçti anlat detayları 😍😍😍
Hepimize inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 😅benim herşey güzeldi olması gereken şekilde idi sadece rahim girişi dar mı öyle bir şeymiş 😅 doktor o kısımda biraz zorlandı. Çelik gibi birşey dedi🤪🤩 şuan hala beklemedeyim yarım saat sonra çıkacağım

Hepimize inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 😅benim herşey güzeldi olması gereken şekilde idi sadece rahim girişi dar mı öyle bir şeymiş 😅 doktor o kısımda biraz zorlandı. Çelik gibi birşey dedi🤪🤩 şuan hala beklemedeyim yarım saat sonra çıkacağım
Heh celik gibi iyiymis :KK70: giren bebik bidaha çıkamasın iste insallahhh😍 :KK70:yani doguma kadar🤣🤣🙈

hay masallahhh kuzuma yaaa heycnim artiyr siz boyle ardi ardi transfere girip ckinca son 2 gün 🤲🤗🙈

Evet yorgunluk oluyor hemen:/ ya benim 8.günüm bekledim baya inşallah bisey olmaz. Supurge yasak bi onu da eşime yarın supurteyim. Sırf bu transfer işinden dolayı paraya kıyıp robot aldık ama insan eli değmeyince icim rahat etmiyor:KK70: :KK70:
Yok benim de oyle sizi çok iyi anlıyorum eşimin yaptığı temizlik te içime sinmiyor gidip arkasını topluyorum 😂😂 birşey olmaz ben de hep birşey olur mu diye hafiften korkarak yaptım ama sanırım sorun olmamış gibi görünüyor.hatta belli bir yerden sonra ise de başlayınca arada unuttum bile transferi rahat olun sadece dikkat edin yani normalde hamile kalsan bu aşamada haberin bile olmayacaktı 😀

Yok benim de oyle sizi çok iyi anlıyorum eşimin yaptığı temizlik te içime sinmiyor gidip arkasını topluyorum 😂😂 birşey olmaz ben de hep birşey olur mu diye hafiften korkarak yaptım ama sanırım sorun olmamış gibi görünüyor.hatta belli bir yerden sonra ise de başlayınca arada unuttum bile transferi rahat olun sadece dikkat edin yani normalde hamile kalsan bu aşamada haberin bile olmayacaktı 😀
Yani Aynen öyle Allah korusun minikleri:) benim de pek icime sinmiyor eşimin ışi ama napalim yasak konduysa yasak yani süpürge yok :)) haricinde sanırım diğer silme toz almada sorun yok:)

Yani Aynen öyle Allah korusun minikleri:) benim de pek icime sinmiyor eşimin ışi ama napalim yasak konduysa yasak yani süpürge yok :)) haricinde sanırım diğer silme toz almada sorun yok:)
Yok canım sadece dikkatli ol düşme çarpma bir yerlere ve hızlı hareket etme arada da otur 15 dk dinlen sorun olmaz

Mantıklı olan o zaten. Sağlıksızsa transfer edilmesin ama düşük oluncada açıklama demekki saglikszmis olmamalı onca emekten sonra. İnşallah sağlıklı gelmiştir embriyolariniz ne durumdalar suan
Daha gelmedi canım 3haftada çıkar sonuç dediler 5alti güne çıkacak inşallah saglkkli gelir genetiklerimiz normal karyotip yaptirmistik ama Dr gönderelim dedi gönderdik

IMG_20201219_115407~2.jpg
şu H ne oluyor acaba netten baktım bulamadım bilen var mı ? Hanımlarrr

Transfer günü mü bırakıcaktın? Iyi bir motivasyon sebebi
Bende transfer olacagim gun birakmistim kafada bitiriyo insan birde embryo tek olunca, ama sonrasinda canim cok istedi esimde iciyordu anlasma yaptik sigaranin bahsi olmicakti kendimi tuttum smdi cok sukur iyim darisi sizlere🥰 Bebegimiz icin💪🏻💪🏻

Acaba aspirin içsem mi 😅çok zararlı birşey değil sonuçta.ama transfer zamanı doktorlara resmen yalvardım kan sulandırıcı iğne vermeyin nolur diye. 🤣🙈🙈
Valla danışsaydın doktora keşke yine ben mesela kafama göre içemem korkarım aspirinde olsa 🤭🙈🤣
Bende transfer olacagim gun birakmistim kafada bitiriyo insan birde embryo tek olunca, ama sonrasinda canim cok istedi esimde iciyordu anlasma yaptik sigaranin bahsi olmicakti kendimi tuttum smdi cok sukur iyim darisi sizlere🥰 Bebegimiz icin💪🏻💪🏻
Bende transfer günü bıraktım o sabah sadece 2tane içtim transfere kadar şimdilik güzel gidiyor arada canım istemiyo değil ama dayanicam inşallah herşey bebeğimiz için ♥️♥️🤲

Göğüslerde meme ucu büyümesi yaşayan başka yok mudüğme gibi oldular neredeyse
Benim idrar testini yaptigimda gogus hassasiyetini de fark etmistim normalde uclar pembeyse kahverengi oluyor gibi birde hafif kabarmisti hala arada bi sizliyor bu iyiye isaret ama adet olmadan da oluyordu bende o o yuzden onemsememistim ben tabi bide damarlanma oldumu eger olduysa hamilelik isaretinden biri

Back