- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #3.361
Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın dileyen isteyen herkeze nasip etsin yavrularımızı inşallahBenim 18. Gün transfer olmuştu. Adet bir ilk gün sayiyorsunuz. Hrkeste farklı oluyor ama aşağı yukarı böyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın dileyen isteyen herkeze nasip etsin yavrularımızı inşallahBenim 18. Gün transfer olmuştu. Adet bir ilk gün sayiyorsunuz. Hrkeste farklı oluyor ama aşağı yukarı böyle
Merhaba şimdiden hayırlı olsun 18 ile 20.gün transfer yapılıyor. Benim 20.gün olduDonmuş embriyo transferi için 2. Adetimi oldum perşembe doktora gittim estrofem, coraspin, oksapar, vitamin ile başladık pazartesi kontrolüm var ortalama kaç gün sürüyor transfer aşaması acaba
Merhabalar çokk teşekkür ederim Allah razı olsun konuları takip edemedim topiği gördüm ama bu ara pek müsait değildim sizin sonuc belli oldumu yoksa bekleme aşamasındamısınızMerhaba şimdiden hayırlı olsun 18 ile 20.gün transfer yapılıyor. Benim 20.gün oldu
Rica ederim , bekleme aşamasındayım transfer sonrası 3.günüm dahaMerhabalar çokk teşekkür ederim Allah razı olsun konuları takip edemedim topiği gördüm ama bu ara pek müsait değildim sizin sonuc belli oldumu yoksa bekleme aşamasındamısınız
Sen anca dizi izle matmazelbiz burda dizi çeviriyoz zaten full entrikaYine kaynatmissiniz inanki azicik dizi izleyeyim demistim
Maşallah Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin meleğin seninledir inşallah annesiRica ederim , bekleme aşamasındayım transfer sonrası 3.günüm daha
Teşekkürler evet liste transfer olan olacak kişilerin tarihleri canımMaşallah Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin meleğin seninledir inşallah annesi
Evet canım aynen öyleBen bişey sormak istiyorum Topiğin başındaki liste transfer günü belli olan arkadaşlara ait galiba dimi
sen daha yatmadin miiiiSen anca dizi izle matmazelbiz burda dizi çeviriyoz zaten full entrika
Ben pazartesi günü kontrole gittiğimde doktoruma transfer tarihini sormak istiyorum ama söylüyolarmı önceden acaba yoksa sonlara doğrumu belli oluyorTeşekkürler evet liste transfer olan olacak kişilerin tarihleri canım
sona dgruBen pazartesi günü kontrole gittiğimde doktoruma transfer tarihini sormak istiyorum ama söylüyolarmı önceden acaba yoksa sonlara doğrumu belli oluyor
Teşekkür ederim saolunsona dgru
sen nie yatmadın ozamnsen daha yatmadin miiii
ne bilim ben herkesler uyudu gel senlenkeyif yapaksen nie yatmadın ozamn
Ohh yarasın ay bi gittilerde kafa dinledik.ay ne çok konuşuyorlar benim gibi sessiz sakin biri olamıyorlar ayol laf aramızda yani yoksa dedikodu hiç sevmemne bilim ben herkesler uyudu gel senlenkeyif yapak
hic sorma canim ya kafami sisirdiler ona tamam buna he demekten yoruldumOhh yarasın ay bi gittilerde kafa dinledik.ay ne çok konuşuyorlar benim gibi sessiz sakin biri olamıyorlar ayol laf aramızda yani yoksa dedikodu hiç sevmem
He ya bizim gibi sessiz sakin kadınları örnek almalılar Sakin sakin takılıoz bizhic sorma canim ya kafami sisirdiler ona tamam buna he demekten yoruldum