Aralık - Ocak Transfer olacaklar

He ya bizim gibi sessiz sakin kadınları örnek almalılar :süslü: :KK69:Sakin sakin takılıoz biz:KK5:
NE İSİMİZ OLUR BIZIM SESLE GÜRÜLTÜYNEN BACIM KIZ O SIRDANIN PIRINCLERINI DÖKMEDEN YE YARINA DELIL KANIT IP UCU BIRAKMA EN SONA BIZ KALDIK ZATEN ORTALIGI TOPLAMAK GENE BANA DÜŞER😏🙄

inCollage_20201219_021244408.jpg
Bak bunu seven ananda ğüzel yapar zatiii halam diye demiyom pek maharetli kadindirr deell.miii halamin gizi😅😅

Sen nie beni dellendiriyon ya valla canm cekti🥺ben gidiyom mutfağa Allah ne veridyse dalcam hain baciko
o dolmaalrin kalorisini.sadece benim alacagimimi sandin sen an kalori kanca kalori transfer kardesligi varda kalori kardesligi neden olmasindi 😅😅😅 ben bacimi ac biil ac yatrrmiyim bu benim şanıma şöhretime yakısik almaz

:ıslık::temizlik::ıslık::temizlik::ıslık::ıslık::ıslık::temizlik::ıslık: isim bitti deliller ortadan kalktigina ve topigimiizi temizledigimize göre gidio uyuya biliriz:KK54: hayırlı geceler halamın gızı sabanan beni güzel bir kahveltiynen galdırin zahirrr hadi gel.sarilam öpemde gidem:KK74: iyi uykular böceğim💕

Allah yardım etsin 🤲 ilaçları bi eczaneye girip alma, her eczane farklı fiyat satıyor. Bide önden söylersin. Bu ilaçlardan yine alıcam, bi güzellik yapın diye. Ben mahallemizin eczacısından aldım, 750, 800 kârım oldu abartısız.
aaaa bilmiyordum teşekkür ederim

Back